Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 ben önce Display Driver Uninstaller (DDU) ile kaldırıyorum eski driver'ı, her update'den önce. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 adamlar iyice fifaya bağlamışlar ya bir senede dört kart birden çıkardılar HAYIR EN HIZLISI BU! diye. 1080 pascal titan X 1080ti pascal titan Xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 olm 2-3 hafta önce gtx1080 aldım 1850 liraya. şu anda 2750 lira lan. yuh anasını satiim. noldu niye zam yaptılar bu şekilde? ellerindeki eski düşük kurdan gelenleri ucuza okuttular, yeni stok gelince zorunda olarak yüksek kurdan geldiği için yüksekten mi satıyorlar, napıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 amazon 500 dolara satıyor, vergisiyle ıvırıyla zıvırıyla 2k altına gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Coming to a store near you soon Titan XD $1200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Pascal'da giga kullanan var mı yorumlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 simdi en ucuz 1080/1080ti'yi nereden alacaz? rot getircekti getirmedi. amazon.com'mu yapmak lazım? amazon.de sanirsam ekran karti gondermeyi kapatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 inventus patlat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 evga istiyorum abi, inventus'la teknobiyotik'de bulamadim. memlekete bak arkadaş zaten kol gibi fiyatlar, onu da bulup alamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Neden evga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 onceki serilerde hep evga kullaniyordum ama varsa tavsiyeniz diger markalar için söyleyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Asus olur gigabyte olur msi olur galaxy olur gainward olur Olur da olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 En ucuz bulduğunu alıp geçicen. Ha ama en dandik modellerin soğutucu da dandik olabiliyor, azıcık review okumak lazım. Onun dışında hepsi birbirinin aynı işte. Hangisini alayım diye nöronları yorduğuna değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 diger markalar da avrupa'dan rma yaptiriyor mu? hic kullanmadigimdan bilmiyorum ama evga bu konuda baya iyi. gerci aletin rma'lik olması ve ureticinin iyi rma servisinin olmasi arasinda oximoron bir iliski var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 DH da bir eleman aynı rotun sattığı gibi satıyordu ama bi bak istersen Hatta buldum yarm saat arasam da :D https://forum.donanimhaber.com/evga-gtx-1080-ftw-gtx-1080-acx-3-0-sifir--119678341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Dur az daha Vega / Volta alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 benim ki cortingen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Esh said: Asus olur gigabyte olur msi olur galaxy olur gainward olur Olur da olur yani zotac kardeşimizi niye saymıyorsun ayrımcı mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Zotac olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bence olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Bazen indirim oluyo bu kartlarda. O sira hangisi ucuzsa o en iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 markası osman gtx olan la del pierro olan arasında devasa fps farkı olmuyor. osmana yatırın parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 olay fps degil abi zaten, satis sonrasi destek. bu yuzden evga'dan baya memnunum ama iyi urun, satis sonrasi destek gerektirmeyen urundur demeden de edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Simdiye kadar 50 tane firmadan ekran karti aldim. Hicbiri bozulmadan makineleri sattim ya da upgrade ettim. Yani 2-3 senelik kartlar gayet calisti her sekilde. Bi kere ikinci el 3870 almistim o nedense hata veriyodu, biraz downclock yapip devam etmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 satış sonrası nasıl bir destek oluyor emin olamadım. Ses ve soğutma daha önceki kriterler benim için. xfx almıştım mesela, pek buralarda tutulan marka değil ama fanında ağrıza çıktı adamlar bir üst modeli vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar