gelecek kişinin bavulda baya ciddi yer kaplar dana gibi kutu olacaktır, ona göre yakın birilerine veya dert etmeyecek birilerine sipariş etmeniz daha iyi
Yukarıda ki videoda ki arkadaşın Hayat amacını anlamadım.
Balona havayı basarsın, ağızını bırakınca puffsdsfsdf diye bir anda çıkar. Bunun da ağzından çıkan aynı şekilde.
Başı nerede, sonu nerede , hava mı atıyor, mütevazi mi davranıyor, espri mi yapıyor, Nvidia yi mı eleştiriyor, reklamını mı yapıyor ?
Yeni çıkan ekran kartını alamıyorum diye Nerd Rage ye mi girdi de kötülemeye mi çalışıyor ? Hiç bir şey anlamadım.
Ya ben çok geri kaldım, yada bu yeni nesil gamer diye geçinenler ayrı bir garip.
Arkandaki Beşiktaş bayrağından utan. Beşiktaşlı adam boş konuşmaz.
quovadis'e katılıyorum tamamen dicektim de beşiktaşlı boş konuşmaz, mükemmelmiş....
adamın ne dediği belli değil. abcd diyerek başlıyor. ddcabdadb diyip y'de falan bitiriyor, hatta bitirmiyor da anasını satiim, daldan dala atlamanın da belli bir raconu var. geyik falan yapmak bi yere kadar da hiper boş konuşmaya döndüğü zaman sıkıntı başlıyor
Şaka mı lan bu ? Ne diyo bu arkadaş cidden anlam veremedim. Bir de benchmarkları beklemek lazım ben beklemeden almayacağım. Ama 1070 ve 1080 ekran kartlarının titan x'i 3-5'e katladığını diyorlarsa. Bence şu ana kadar görmüş olduğumuz en iyi kartlar diyebiliriz.
İyi ki bir Beşiktaş lafı ettik, Hemen atlamışsınız üstüne.
Arkada Beşiktaş bayrağı görünce espri yapayım dedim, amma da ciddiye almışsınız. ( tamam kabul ediyorum kötü idi )
Bir de belirteyim ben futbol filan seyretmiyorum o spor hiç hoşuma gitmez, takım da tutmuyorum. Millet bizi fanatik filan zannetti galiba.
Öne çıkan mesajlar