Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şşş bilen eden var mıdır la, doğru mu bu? doğruysa daha dün gece vatan indiriminden 1440p IPS asus mg279q alan ben mal mıyım? 5 senelik sikko monitörümü değiştirmek için yanlış zaman mı? az bi bilgilendirin yeşillendirin.

zaten 4k almayacam da 1440'ların gsync ve IPS'lerinin fiyatlarının düşmesini sağlarsa biraz 4k'lar, yine de iyidir.

bingildak said:

çok güzel modeller geliyor bu önümüzdeki çeyrekte.

1ms, ips panel, 27", 140hz, gsync, 4k

fiyatların oturması 6 ay falan sürer, 2018 başında 600-700 dolara alabileceğiz gibi.
Mesaj tarihi:
700 du lansman fiyatı

gelen yeni modellerle senin aldığın monitor aynı segmentte değil. birbirine etkileyecek fiyatını düşürecek bir durum yok. aldığında segmentte yeni seriler sürekli olarak geliyor zaten, geldikçe eski seriler ucuzluyor işte. sizin aldıklarınız çoğunlukla eski modeller, fiyatları düşe düşe oralara gelmiş. daha fazla düşmez discontinue olur.

benim yazdığım serinin özelliği şu an sağlam gsync, 140hz, 4k 27" monitor yok. o eksiği gideriyor dell ile acer. geforce'un 4k gaming i lanse edecekleri gpu ile monitoru bir araya getirdikleri seriler olacak.
Mesaj tarihi:
nein

1 of: EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0, 8GB GDDR5X, RGB LED, 10CM FAN, 10 Power Phases, Double BIOS, DX12 OSD Support (PXOC) Graphics Card 08G-P4-6286-KR
Sold by: Amazon Export Sales LLC

Condition: New
$679.99

indirim öncesi fiyatı buydu releaseden 6 ay sonra
Mesaj tarihi:
Esh said:

sen monitörden bağımsız olarak malsın da, bekleyebilirsin evet dsgsdf

düzgün cevap ver len pis zengin. biz senin gibi şimdi monitör alıp 8 ay sonra yenisi çıkınca tekrar alamıyoz. alınır mı şimdi 1440p IPS monitör (1.5 sene önce çıkmış). Yoksa 6 ay içinde hayvani iyi monitörler çıkacak onları alırsın mı diyonuz.
Mesaj tarihi:
780 Ti %18 > 780
980 Ti %25 > 980
1080 Ti %35 > 1080

SenariouS said:

11gb kart ney la
titandan daha kotu gozuksun diye 11gb kart mi yapilir abow

12dir de incelemelerde 11 çıkınca okların hedefi olmamak içindir.
Mesaj tarihi:
günde ortalama 1-2 saat HS oynuyorum zaten de, onun için almıyoruz monitörü tabi :D 144 hz Hearthstone ohhhhhşşşşşşş
single player şeyler de oynuyom baya ya genelde. onlar için alıyorum daha çok.
Mesaj tarihi:
eger rot getirirse evga 1080ti (superclocked versiyonu falan olmasi lazim stock halini almak istemiyorum) alacagim bende
sonra bi 21:9 monitor cektik mi ohs
bi arada yeni intel'e gecerim.
meh cok para lazim
Mesaj tarihi:
yeni sisteme asus strix gtx 1070 taktırdım, coil whine var. ben de inventus'dan topladım sistemi.

for honor'da oluyor, overwatch'da duymadım pek akşam tekrar dinlicem.

monitör asus vg248q, 144 hz'de kullanıyorum tabi.

iade mi ettirsem acep.
  • Yeni Oluştur...