df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 üretim verimliliği 0 a yakın heralde gpu nun. 2 aydır dam gibi stok gelemedi amazon'a bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Evet tam bir üretim faili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Şimdi amazondan MSI , Evga kart falan alsak arıza durumunda direk çöp mü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 bir tek evga uluslararası garanti. gerisi yalan oluyo. tabi diğerlerini de giden biri varsa orada verilebilir garantiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi nasıl ya amazondan alıosun müşteri hizmetlerine mail atınca desteğimiz yok mu diyolar? kargoyla yollarsın onlar da yenisini yollar, sonuçta bakınca bozulan bişi diil, yapmıolar mı öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Benim bildiğim ilk 1 ay içinde sorun çıkarsa amazon garanti kapsamında değiştiriyormuş. 1 ay geçtikten sonra RMA ile görüşecekmişsin vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 evga dışında bir şey almayın zaten, aradaki fark çok ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Amazon Evga yollamıyor Turkiye'ye 1080'i. Yanlış mı bakıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 amazon satmıyodur onu,başka firmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Hastasiyim bunlarin ya. Ulan hepsi senin fabrikandan cikmiyor mu pezevenk sanki kendim yaptim karti da garantisi gecmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hala piyasada doğru düzgün kart yok, bekleyin aceleniz yoksa. amazondan ilk defa tam refund aldım bu arada kulaklık için. Refund Total: $86.47 200 dolara geldi g933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ilk izlenimlerin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 KillJoy said: ilk izlenimlerin nasıl? g933 alabilecegin en iyi kablosuz kulaklik su an baya arastirdin gecen ay. Mikrofon ve oyun sesi olarak en iyilerinden biri. Mikrofon genelde cok kotu headsetlerde. Nedeni kablosuz standartindaki limitlemeler. O yuzden baya sorunlu su an ki headsetler (300 dolardan 50 dolarlik olana kadar.) G933 sorunlu oldugu tek yer kulakligin yanindaki alanlardaki plastik cikartilip takilabiliyor (usb bungle da burada zaten). Hatta takimlari icin ozellestirilebiliyor. Yanliz hoyrat kullananlarda buralar kirilmis. trde zorlarsaniz 650tl'ye bulunabiliyor g933 bu sirada. ben sahsen cok baktim. En son su an 80 dolar olan g930 aldim. daha yuksek fiyat skalasindaki bir sey almak icin yeni wireless standartini bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 g933 başka bir şey ya. şahsen çok ama çok memnunum fakat kimseye tavsiye etmem çünkü alet çok pahalı. referans olup da başkasının kötü deneyimi olursa ön ayak olmak istemem. g933 gibi bir kulaklık alınca oyundan oyuna sesin ne kadar fark ettiğini anlıyorsun. total war oynuyorum sonra evolve a giriyorum. evolve da literally oyunun içine sokuyor seni sesler, surround, bass etc. total warda ise normal kulaklıktan bir tık iyi sadece. overwatch oynarken en ufak tıkırtıyı, inanılmaz precise bir şekilde duyuyorsun (nereden geldiğini anlayabiliyorsun). averaj üstü kulaklıkta da anlarsın, onun 2 tık iyisini düşünün işte. bazı oyunlarda kulaklık takmadan oynamıyorum artık. direkt aldığım zevki katlıyor çünkü hani sesin bu kadar önem taşıdığını şu kulaklığı alana kadar fark etmemiştim ki önceden kötü bir şey kullanmıyordum, plantronics 780 miydi neydi. olay sadece alette bitmiyor, oyunda çok önemli. wireless ve mikrofon konusunda 10 numara. tek kötü yani şu, oyun oynarken işemeye veya mutfağa gidersen ve kulaklığı çıkartmazsan, bluetooth bağlantısı tamamen koparsa mikrofonu almamaya başlıyor (eğer mikrofon açıksa). devices da mikrofonu disable-enable edeceksin veya restart. başka çözümü yok. 15-20 sn sürüyor bunu yapmak, olursa da çok çile değil aslında ama işte işin şımarıklığı o kadar para verince. bu dediğim benim evimde 3 oda ileride oluyor. mutfağa götürmeyiver yani hehe. 600 e falan zor bulursunuz abi g933. ben alırken baya araştırdım. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g933-artemis-spectrum-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,5955646.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/logitech-g933-71-mikrofonlu-gaming-kablosuz-kulaklik-P91438331?cid=604001&gclid=CjwKEAjw5cG8BRDQj_CNh9nwxTUSJAAHdX3fz7FV3wxPh6w_Qi2em6kxxwogAmWr46JNpXeYhp-L3hoCrY3w_wcB&gclsrc=aw.ds şu akakçeye göre ucuz. n11 çıkmıyor heralde akakçe'de. refund olmasa daha pahalıya almış olacaktın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 kablolu alsak bu kdr bayılmasak? aynı levelda neler var hyperx vs g433? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 daha pahalı olsa da amazondan alırım abi ben, n11 pazardan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bingildak said: 600 e falan zor bulursunuz abi g933. ben alırken baya araştırdım. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g933-artemis-spectrum-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,5955646.html bundan bir 20 gun once 650 gormustum abi epptavm'deydi sanirim. Ama dolar uctu gitti su an bulman zor haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ÖM OLACAKTI ÖMEEEEE edit: bi de pascal'dan ekran kartından kulaklığa nasıl geçilmiş dsfs bu arada kutunuz dolu bılgıldak efendi. g430'u olan applevodka mıydı ya yoksa :) 2. edit: uzaykekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tamam space i yakalarsam sorarım. da asıl bomba haber: THE NEW TITAN X 1200dolarlık yeni kart çıkıyomuş 1080i falan baya tokatlıcak b kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 http://i.imgur.com/hzN3Gue.png 11 fucking teraflops zengin olsam alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Doğru dürüst GTX 1080 stokta olana kadar Titan X çıkıyor olacak neredeyse. TO PK EK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Sorieno said: Doğru dürüst GTX 1080 stokta olana kadar Titan X çıkıyor olacak neredeyse. TO PK EK bence o zamana kadar 1080ti cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 nowinstocktan kovalarsanız kesin alırsınız amazondan 1080. ben benim zotacı sattım bugün 1080 ftw aldım çok kasmadı. stoğa girdiği gibi bitiyor, o yüzden browser alarm kurcanız. almayı düşünüyosanız anlatırım. amazon 2. defa priority shippingi refundladı ben istemeden. kafayı yemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Titan X mi alsam Titan X mi alsam bilemedim. sanırım Titan X alacam. https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/4u1rzl/should_i_wait_for_the_titan_x_or_just_buy_the/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar