Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

adam kayserili gelmiş yerinizi bilin falan diyor sadasfas

kayseri lan
kayseri..

Farketmez 20 sene önceki kupalar falan diyen sensin işte. Adamda pat pat vurmuş yüzüne. Alacaksan da al bileklik konuşup durma.
Mesaj tarihi:
madcow said:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/bu-kadar-mi-vicdansizsiniz

demirkol burda kıçından anlamış ya da yanlış bilgilendirilmiş.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/onu-muhataplarina-sormak-lazim

burda cok acık şekilde aziz'in ertelettiğine dair söylentilere inanmak istemiyorum diyor cunku. asıl sacmalığı kendileri yapıyor öyle konusarak.
Mesaj tarihi:
Surda ilk ertelenme haberi cıktıgından beri macı aziz erteletti de feneri dinlendiriyorlar da spamleyenlere koydum ben onu. Sadece baskanın olarak dusunme hepiniz kafayı yemissiniz.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

applev0dka said:

adam kayserili gelmiş yerinizi bilin falan diyor sadasfas

kayseri lan
kayseri..

Farketmez 20 sene önceki kupalar falan diyen sensin işte. Adamda pat pat vurmuş yüzüne. Alacaksan da al bileklik konuşup durma.

Boşver abi. Kendi yaşama alanında takılsın, yazık. Evde ağzından köpükler çıkartarak ağlıyo gerçekleri suratına çarptıkça. Sonra gelip gelip burda saçmalıyo.
Mesaj tarihi:
tabbe yaaa...aziz başgan erteletti maçı çünkü o gece takımın hınzırlarından uygar almış bütün takımı çayeli fasulyecisine götürtmüş. la bizim ecnebi oğlanlar yedikçe yiyecekleri tutmuş,yedikçe yiyecekleri tutmuş...sonuç tüm ecnebi futbolcular mideyi bozmuşlar.
aziz başgan'da açmış telefonu, "la ıldığım,oğm bak biziğm takım mide fesatığ oğmuş. hemen tatil et maçığ"demiş ve yıldırım da "emret başganım" deyip tatil etmiş.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Ertelendi bilmem ne ama, o maç hala tehlikeli.
,

4 puan fark
ve bu hafta sonu alıcak supriz puan kaybı ile fark açılırsa vay fenerin haline
Mesaj tarihi:
Bariz FB'ye kıyak yapmışlar. pazar günü konya despaslamından geliyor, Gs cmts. içerde rize ile oynuyor. başka tarihe koysalar BJK nin hakkı yemiş olur fener.
  • Yeni Oluştur...