Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dynun, 14.03.2023 23:26 tarihinde dedi ki:

@Shadowmemnun kaldın mi nasıl oldu 

Sağol Dinancıım, memnunum ama biraz ufak dedikleri gibi, gerçi ben kavrayarak tutmadığım için bana bir etkisi yok pek ufak oluşunun, tekrar teşekkürler...

Mesaj tarihi:

Kedi+tütün+ çerez, bi sure sonra klavyenin altinda yeni bi organizma beliriyor🥰

Mostly kedi ama ya. Bi de kucagimdayken o kuyrugunu lapps luuups salliyo her yeri tuy yapiyo essek.

• Like 1
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Krytox bulmasi zordu eskiden, alternatif olarak TRde bulunabilenler arasinda en ideali superlube. Stabilizerler icin multipurpose grease olan iyi. Switchler icin ise sivi versiyonu var.

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben kulaklık ,mouse ve klavye için bir tanede yedekte/rezerv de  tutan adamım.gecenlerde deathadder im öldü logiteche gectim.fakat yedekte de kalmadı.ne önerirsiniz mouse olarak.çok pahalı olmasın or fiyat/performans canavarı olsun.klavye icinde tavsiye alabilirim bak.

Mesaj tarihi:

1300 kusure razer orochi aldim ben gecende oneririm ama boz ayi penceleriniz varsa veya normal insan eli ama full palm kullaniyorsaniz cok kucuk fare kullanilamayabilir (g305i cok kucuk oldugu icin kullanamiyordum ama bunu kullanabiliyorum yalniz)

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Frostbite Silphatosu 6 yıllık bu bekleyişten kurtardın gibi duruyor. Adam 6 yıldır fırsat gelsinde şu videoyu linkleyeyim diye bekliyordu bence 😄 .

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Haha 3
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Razer Basilisk serisini kullanıyorum, memnunum çok. Ucuza kablosuz modeli var, pahalıya kablosuz modeli var, pahalı kablosuzun aynısı uygun fiyatlı kablolu modeli var.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu klavyenin evde büyük olanını işte küçük olanını kullanıyorum. Low profile klavyeleri seviyorsan alabileceğin en iyi klavyelerden tavsiye ederim kesinlikle. Ayrıca hem mac hem de pc kullanıyorsan idea bir klavye

• Yeni Oluştur...