Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Dynun, 14.03.2023 23:26 tarihinde dedi ki: @Shadowmemnun kaldın mi nasıl oldu Sağol Dinancıım, memnunum ama biraz ufak dedikleri gibi, gerçi ben kavrayarak tutmadığım için bana bir etkisi yok pek ufak oluşunun, tekrar teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 abiiiiii this is the way: https://www.koctas.com.tr/luna-luna-touch-hobi-zemin-firca-seti-1-3-5/p/1000579642 goldbären, 28.02.2023 22:44 tarihinde dedi ki: düşmanlara inat, anında geçtim siparişi, xeno diyorsa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 (düzenlendi) Bu da bonus https://www.instructables.com/Homemade-Cleaning-Putty + su kaynatip ufak bir kapta bitkisel deterjan solusyonu / bez / fis-fis garip ekipmanlara sacma paralar vermeyin pls Mart 15, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Abi siz klavye başında bir şeyler mi yiyorsunuz neden bu kadar popi bu fırça konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Evde kedi kopek olabilir, sigara iciyor olabilirler, tozlaniyordur vs. Bir de bekar adamin sofrasi klavyedir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Kedi+tütün+ çerez, bi sure sonra klavyenin altinda yeni bi organizma beliriyor Mostly kedi ama ya. Bi de kucagimdayken o kuyrugunu lapps luuups salliyo her yeri tuy yapiyo essek. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 geçen bu başlığın gazıyla 5 senedir ilk defa klavyeyi açtım, ulan tertemiz çıktı pişman oldum üç beş tane saç anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 İnsanın kendinden de fark etmese de deri, kıl vs. dökülüyor. Klavye temizliği şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 klavye lube kullanan kim var alırım bi link kafaya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Krytox bulmasi zordu eskiden, alternatif olarak TRde bulunabilenler arasinda en ideali superlube. Stabilizerler icin multipurpose grease olan iyi. Switchler icin ise sivi versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2023 vur gres yağını geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Ben kulaklık ,mouse ve klavye için bir tanede yedekte/rezerv de tutan adamım.gecenlerde deathadder im öldü logiteche gectim.fakat yedekte de kalmadı.ne önerirsiniz mouse olarak.çok pahalı olmasın or fiyat/performans canavarı olsun.klavye icinde tavsiye alabilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 bütçeye uygunsa logitech x pro superlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 1300 kusure razer orochi aldim ben gecende oneririm ama boz ayi penceleriniz varsa veya normal insan eli ama full palm kullaniyorsaniz cok kucuk fare kullanilamayabilir (g305i cok kucuk oldugu icin kullanamiyordum ama bunu kullanabiliyorum yalniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Taraklı ellerim var abi üstüne uzun ince parmaklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 sana olmaz hiç uğraşma, şunu hatırlattı bu arada. sarı sarı saçlarınız, uzun uzun kulaklarınız var olmuyor size efendim asd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 (düzenlendi) Frostbite Silphatosu 6 yıllık bu bekleyişten kurtardın gibi duruyor. Adam 6 yıldır fırsat gelsinde şu videoyu linkleyeyim diye bekliyordu bence . Ocak 30, 2024 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Ork mork girdi araya yokmu tavsiye:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Razer Basilisk serisini kullanıyorum, memnunum çok. Ucuza kablosuz modeli var, pahalıya kablosuz modeli var, pahalı kablosuzun aynısı uygun fiyatlı kablolu modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 https://wraithesports.com/collections/mouselar surdan butcene uygun secebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Güzel ürünler var ama hem pahalı hem de iade vs konusunda pek iyi değil wraithesports. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Chastor, 05.02.2021 13:34 tarihinde dedi ki: https://www.hepsiburada.com/logitech-mx-keys-turkce-klavye-siyah-920-010087-pm-HB000019CYVQ TR Layout gelmiş büyük enterlı Ustalar yıllar geçmiş ama. Bu klavyeyi almak istiyorum ama Büyük Enter tuşu olduğu kesin mi? bazı fotoğraflarda küçük gözüküyor falan. Kullanan var mı Logitech MX Keys Q Türkçe klavye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 bende mini olanı var. enter tuşu büyük. muhtemelen standart boy olanında da büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 (düzenlendi) Büyükmüş evet teyit ettim. Küçük enter tuşu insanlığa ihanettir, zulümdür insan haklarına aykırıdır Mart 22, 2024 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2024 Bu klavyenin evde büyük olanını işte küçük olanını kullanıyorum. Low profile klavyeleri seviyorsan alabileceğin en iyi klavyelerden tavsiye ederim kesinlikle. Ayrıca hem mac hem de pc kullanıyorsan idea bir klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar