Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 6 saat önce, GERGE dedi ki: Valla mekanik iyi, güzel ama gerçekten en sonunda membrane kullanarak huzuru buldum. Oyun oynarken, çalışırken sürekli kulaklık takılı, kulaklıklar da açık planar. Tüm tuş sesleri duyularak rahatsız ediyor. Denemelerim sonucu (farklı markaların membrane klavyelerini kullandım) açık ara en iyi membrane bu, kendi membrane switchlerini yapmışlar: https://www.hepsiburada.com/steelseries-apex-3-tkl-gaming-klavye-8-bolge-rgb-aydinlatma-ip32-suya-ve-toza-dayaniklilik-turkce-qwerty-pm-HBC00001OXMDF bunun hissiyatı nasıl red swiçe göre biraz tarif edebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Hiç ilgisi yok, tactile gibi daha çok. Membrane farklı his, Teknosa'larda filan var, gidip dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 aaaa tactile değil ya ben lineer his çok seviyorum, idare eder bir red almaliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 21 saat önce, Aluriel dedi ki: pati cehalet elemental resmen klaveye konusunda ozellikle ya ergonomik öneri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 (düzenlendi) 1 saat önce, tiLi dedi ki: ergonomik öneri var mı keychron q8 ve feker alice 80 akilima ilk gelenler alice layout diye aratabilirsin bunun icin Ocak 10, 2023 Aluriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 (düzenlendi) 2 saat önce, tiLi dedi ki: ergonomik öneri var mı uygun fiyatlı : https://x-bows.com/products/x-bows-lite-ergonomic-mechanical-keyboard Amazonda daha ucuz: https://www.amazon.com/Ergonomic-Mechanical-Keyboard-Butterfly-Computer/dp/B09HGZ31B3/ref=ex_alt_wg_d?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B09HGZ31B3&psc=1&pd_rd_w=cNBIn&pf_rd_p=4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699&pf_rd_r=WBARDQ4113YSYHMHYMA1&pd_rd_wg=4VTFK&pd_rd_r=87eb0d22-bb19-4621-b511-c8db2a7f2612&content-id=amzn1.sym.4e1b46a8-daf9-4433-b97e-d6df97cf3699 Ocak 10, 2023 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 aluriel biliyor bu sporu, hepsine +1 epomaker yerine belki baska bisey yazardim ben yazsam ama o da asagi yukari ayni yere duser, nitpicking olur o kadari. Hedeflenmesi gereken sinif bu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Peki epomaker alsak tr layout'u nasıl halledeceğiz? Bir de bütün kötülüklerin anası uk enter'ıyla geliyor klavye. Ben bir klavyeyi alıp gelişine sattıydım alışamadan. @Aluriel TH80'i beğendim, ciddi ciddi almayı düşünüyorum da tek downside'ı layout'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 temelde 2 layout var, ansi ve iso. iso avrupa standardi olan, nami diger BUYUK ENTER. uk klavyelerde genelde bu sekilde buyuk enterli cikiyor. Diger karakteristik iso ozelligi de KUCUK sol shift. kisacasi enter buyuyunce sol shift kuculuyor, kuculunce buyuyor. dil degil temelde ansi mi iso mu layout nedir ona bakin yani. keycaplere cok takarsaniz onlar degisir. layout degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 ISO layout istiyorum ben esasen küçük shift + büyük enter, bu opsiyon kendi sitelerinde var ama gateron red switch yok bu sefer de, böyle saçma sapan mevzular. Yoksa şahane benim için, 2300'e geliyor, tkl + wireless/bluetooth/usb-c falan 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 ISO layout + kendi linear switchleriyle alabilirsin. Bulk uretim gateron red switchlerden daha bile iyidir hatta. Ses testi icin direkt aratabilitsin youtubeda. Basim kuvvetinve mesafesi olarak vok yakin zaten red switchlere. Yarin eklerim video linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 17 saat önce, Aluriel dedi ki: ISO layout + kendi linear switchleriyle alabilirsin. Bulk uretim gateron red switchlerden daha bile iyidir hatta. Ses testi icin direkt aratabilitsin youtubeda. Basim kuvvetinve mesafesi olarak vok yakin zaten red switchlere. Yarin eklerim video link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Corsair k70 mk2 siparis verdim az önce. Ucuz yollu klavyeler icime sinmedi, o kadar masraf ettim PC için, 2.5k dan da zarar gelmez. https://youtube.com/watch?v=hpdFtswNLPA&feature=shares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 kanser space bar hayirli olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 steelseries sensai ten iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 28 dakika önce, Aluriel dedi ki: kanser space bar hayirli olsun simdiden hadi ya, ne tür kanser mesela, basmama mı, basılı kalma mı, geç tepki gösterme mi, nedir tam problem. İzlediğim videolar ve incelemelerde ve e-ticaret sitelerindeki yorumlarda hiç görmedim böyle bi problem, yeni aldığım için iptal edip farklı bi klavyeye yönelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Oha 5.5k ya 50 inç 4k TV satıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 28 dakika önce, Pordakal dedi ki: hadi ya, ne tür kanser mesela, basmama mı, basılı kalma mı, geç tepki gösterme mi, nedir tam problem. İzlediğim videolar ve incelemelerde ve e-ticaret sitelerindeki yorumlarda hiç görmedim böyle bi problem, yeni aldığım için iptal edip farklı bi klavyeye yönelebilirim space, enter, shift gibi tuslar altinda stabilizerler var ve prebuilt klavyelerde baya kotu bunlarin sesi. cannot be unseen denir ya o misal su videoyu izle anlayacaksin ne demek istedigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 (düzenlendi) şu açıya ihtiyacım var abi bu önerdikleriniz dümdüz klavye, on parmak yazarken bilekler bükülmesin diye tasarlamışlar. ben çok fazla yazı yazmıyorum, klavyeyi istediğim kadar sola kaydırıyorum kullanırken. bütün gün iş yerinde ctrl c v d z y yapıp akşam uzun oyun oynarsam ağrıyor WASD. abartılısı şu: Ocak 11, 2023 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 1 saat önce, Aluriel dedi ki: space, enter, shift gibi tuslar altinda stabilizerler var ve prebuilt klavyelerde baya kotu bunlarin sesi. cannot be unseen denir ya o misal su videoyu izle anlayacaksin ne demek istedigimi Klavye taş gibi ama ses konusunda katılıyorum. O-ring aldıktan sonra sesi hoş oldu ama tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 1 saat önce, Aluriel dedi ki: space, enter, shift gibi tuslar altinda stabilizerler var ve prebuilt klavyelerde baya kotu bunlarin sesi. cannot be unseen denir ya o misal su videoyu izle anlayacaksin ne demek istedigimi allah başka dert vermesin usta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 9 saat önce, tiLi dedi ki: Şu resimdeki şu : Logitech ergo K860 https://www.amazon.com.tr/ERGO-K860-GRAPHITE-TUR-INTNL/dp/B07W6H1ZWC/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=39FV0VAK2S932&keywords=Ergonomik+Klavye&qid=1673501219&s=electronics&sprefix=ergonomik+klavye%2Celectronics%2C133&sr=1-8 Birde bu var https://www.amazon.com.tr/Microsoft-L5V-00016-Sculpt-Ergonomic-Desktop-AES/dp/B07BBQKBK2/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=56K3OLIV4S1Z&keywords=Microsoft+Ergonomic+Keyboard&qid=1673501300&sprefix=microsoft+ergonomic+keyboard%2Caps%2C206&sr=8-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) ilk izlenimlerimi bildiriyorum corsair k70 mk2 kullanıcısı olarak. akıyo maşallah akıyo tek alışmam gereken nokta tuşlar logitech g103'e göre daha dar, onun için yeni bi el alışkanlığı kazanmam gerekiyor. ama hassasiyet ve ses aşırı memnun etti. Ocak 13, 2023 Pordakal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Tuslar nasil daha dar? 1u olur her tusun boyutu, space, backspace ve modfierlar degisir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 On 11.01.2023 at 22:54, tiLi dedi ki: şu açıya ihtiyacım var abi bu önerdikleriniz dümdüz klavye, on parmak yazarken bilekler bükülmesin diye tasarlamışlar. ben çok fazla yazı yazmıyorum, klavyeyi istediğim kadar sola kaydırıyorum kullanırken. bütün gün iş yerinde ctrl c v d z y yapıp akşam uzun oyun oynarsam ağrıyor WASD. abartılısı şu: su denk geldi dun redditte https://github.com/macroxue/keyboard-diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar