Gallant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Fingertip olarak Roccat Kone iyi bayagi ama yaygin degil adamlar. Almanya haric hicbir showroomda gormedim. 5 senedir Pure Military kullaniyorum, cok memnunum aletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 ya bu logitech o kadar tanıtım kasıyor. abi tamam fiyatın pahalı olabilir ama stok yap artık türkiyeye. sonuç olarak g pro geldi ve geldiği gibi satıldı mesela. site full güncel ama bi tane ürünü temin edemiyoruz ne anlamı varsa. o yüzden logitech e artık dargınım fsdfs ya pahalı satılmaz desekte yine stoğu sömürecek bir güruh var tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Roccat bir ara D&R'lara stand kuruyordu. 2013-2014 gibi falan baya tüm modelleri oluyordu büyük D&R'larda sonra kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 @Goering Anne'yi beğenmedim. Hem bu yaştan sonra kendime Anne'ci oldu dedirtmek istemiyorum. Neden? Mevcut keyboard'umda olup Anne'de olmayanlar: ENTER TUŞU. Küçük enter tuşundan nefret ediyorum, seveni de sevmiyorum. 2. NUMPAD. Numpad'siz klavye? LoL O yüzden mevcut klavyemin yapısının aynısı bir wireless klavye kabulümdür. Benim canım keyboard'um, Anne; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Bu RGB'nin de allah belasını versin. Pavyon gibi oldu her şey. İstemiyorum abi tırcı gibi bir görüntü, RGB'siz ürün kalmamış. Valla benim eski steelseries 6gv2 kadar sade ve şık bir klavye bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 RGB'siz klavye almam, ama RGB'sini tek renk olarak kullanıyorum. Gözü rahatsız etmeyen, parlak olmayan bir yeşil mesela klavyeyi güzelce aydınlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) AKKO'cu yapalim seni o zaman (wired'mis ya ) https://annepro2.com/shop/akko-3108sp-ocean-star-108-keys-nkro-side-printed-wired-pbt-keycaps-cherry-mx-switch-mechanical-keyboard/ https://www.amazon.co.uk/Durgod-Taurus-Mechanical-Gaming-Keyboard-Grey/dp/B087JVXNPV/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=durgod&qid=1610550410&s=computers&sr=1-6&ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop Ocak 13, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 cidden ışıksız klavyeye asla dönmem artık. yavaşça dalgalanan renk kuşağı hiç sıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Gerçekten enteresan. Sade, rigit ve kaliteli ürün seven yok mu ya. Siz audi ve bmw arasında kalsanız kesin bmw alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) @Goering İşte bu! Bana bunlarla gelin, BAYILDIM. amazonda var ama grisi ya offffffffffff https://www.amazon.com.tr/mekanik-87-tuşlar-10-Keyless-RollOver-Schreibkraft/dp/B078H3WPHM/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=durgod&qid=1610551372&s=computers&sr=1-1 Ocak 13, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 aliexpress'te falan var durgod, pahalilardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-sifir-durgod-taurus-k320-mx-brown-switch-889550604/detay Satan var ama bilemeyeceğim. Bir de wireless değil bu bu arada, kablolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2021 logitech g pro wireless fare aldım. corsair'i iptal edip. ilk gün izlenimim, pil için henüz bir şey diyemem. ama hafifliği bence oyun içinde çok önemli olduğuna inananlardanım. avuca oturuşu çok iyi. yaba gibi elim yok zaten çok narin ellerim vardır fdsfsd orta tuş sonsuz döngü yapmıyor artı mı eksi mi bilemem. ama sonsuz döngü olsa iyiydi. dpi değeri en yüksekte oynayan kimdir çok merak ediyorum ama kablosuz algılama beni çok tatmin etti. sessiz tuşların olması güzel. abanırsan tabii ses var ama genel olarak ses çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 pro oyuncular sonsuz döngü oynamazlar normal o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 On 13.01.2021 at 09:19, xwhiplashx dedi ki: RGANO Professional Peripherals Store https://a.aliexpress.com/_B0py63 Arkadaşa bu adamdan aldık Logitech orijinal ürünleri ve DHL ile gönderiyor. Gümrük 180₺ bisey çıktı. Amazon abd de pahalı fiyatlar zaten çoğu modeli TR ye kapalı bu arada ben de buradan yedek bulunsun diye g305 aldım beyaz. gelince yorum yaparım orjinal mi diil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 8 saat önce, Aiko dedi ki: bu arada ben de buradan yedek bulunsun diye g305 aldım beyaz. gelince yorum yaparım orjinal mi diil mi diye. biz seri numaralarına bakarak kontrol ettik orijinal tamamen. ama aliexpress bu hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 g304 olarak geçiyor diye gözüküyor, mavisini görmemiştim. g304 v g305 yazınca sadece region farkı varmış, o çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Logitech G Pro GX Blue Clicky-Switch TR tus duzeni yok. Clicky versiyonu Linear stoklara bir turlu girmediginden dolayi "yetti gari" diip satin aldim. Linear versiyonu Clicky'e gore daha sessiz ama gaming olarak baktiginizda tus basim hissiyati Clicky ve ya Tactile versiyonlari gibi degil. Ondan alip onu vermisler gibi bi sey tam amerikan mantigi olmus onda o var bunda bu yok gibi bir durum. Clicky eger sesle ilgili sikintiniz yoksa(daktilo sesi gibi) ozellikle aksiyon dolu oyunlar icin tavsiye edebilecegim muazzam bir klavye. Performans acisindan ben baska bir gaming mouse / klavye markasi kullanmadigim icin bu iyi bu kotu diyemem. ama G serilerine gore G Pro bu isin en vahsi tarafiymis bunu anladim. Sonuc olarak ben bu ise yatirim yapicam aga derseniz G Pro serisini iyice tarayip yurt disinda ozellikle avrupa - abd de yasayan gel git yapan akrabaniz dostunuz varsa kesinlikle alin diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 800-1200 arasi klavye var mi onereceginiz? Mekanik olsun. Blue switch olmasin. Buraz daha ciksam apex 7 var sanirim ama hic 1600 lira veresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Ben de bir türlü içime sinen bir mouse bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 @barbu https://www.amazon.com/Cooler-Master-Mechanical-Keyboard-Backlighting/dp/B08L4ZH1Q2?th=1 https://www.itopya.com/logitech-g-g512-romer-g-tactile-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Ben buna bayıldım, keşke türkçesi olsa ve türkiyede satılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 bana çok eski odun klavyeleri hatırlatıyorrr :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 O yüzden bayıldım sanırım :) Commodore 64 days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 22 dakika önce, Aiko dedi ki: @barbu https://www.amazon.com/Cooler-Master-Mechanical-Keyboard-Backlighting/dp/B08L4ZH1Q2?th=1 https://www.itopya.com/logitech-g-g512-romer-g-tactile-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Logitech fiyat iyiymis digerleribe gore ama romer switch nasildir? Hic bilmiyorum. Kalitenin yaninda blue switch gibi sesliyse yine istemem. Cooler master in da tr layout yok sanirim. son olarak bilek destekli neden yapmazlar ki su klavyeleri artik. Cikarilabilir yap koy yani. 10 dolar oynatmaz. bilek destekli olsa alirdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar