Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 200$ entry bile sayılmıyor neredeyse custom mekanik klavye işine girince maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Logitech mekanik klavyeleri için artık sadece GX Blue mu getiriyor? Mesela G513 gibi modellerinde lineer hatta GX Brown gibi switch'ler var ama her yerde GX Blue'lar dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 On 10.11.2020 at 01:40, Aluriel dedi ki: 200$ entry bile sayılmıyor neredeyse custom mekanik klavye işine girince maalesef. Ayıp olan kısmı da o zaten işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 31 dakika önce, orc_lord dedi ki: Logitech mekanik klavyeleri için artık sadece GX Blue mu getiriyor? Mesela G513 gibi modellerinde lineer hatta GX Brown gibi switch'ler var ama her yerde GX Blue'lar dolanıyor. blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 17 dakika önce, Goering dedi ki: blue Evet blue sevmiyorum, eskiden blue dışında linear veya tactile opsiyonu bulunabiliyordu. Bir süredir getirmeyi mi durdurdular acaba bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 (düzenlendi) corsair veya steelseries tavsiye edebilirim klavye. corsair'in en ust serisini kullanmadim ama steelseries apex serisinin hepsi iyi bence 3/5/7/pro en kotu keycap soylersin biraz daha simarmak istersen Kasım 28, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 bilmeyeniniz var ise mouse ebatlarını ve şekillerini şu siteden karşılaştırabilirsiniz: https://gearsearch.gg/shape.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 (düzenlendi) bu cok iyiymis, sagol. g502 lightspeed ve steelseries rival 310 yakınmış boyut olarak niye kusmuk rengi yazıyorum bilmiyorum ama bu arada : / smiley yapıp silince böyle oldu, fix pls. Kasım 28, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 24 dakika önce, LathspeLL dedi ki: bilmeyeniniz var ise mouse ebatlarını ve şekillerini şu siteden karşılaştırabilirsiniz: https://gearsearch.gg/shape.html OHA SÜPER SİTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 On 28.11.2020 at 21:32, Goering dedi ki: corsair veya steelseries tavsiye edebilirim klavye. corsair'in en ust serisini kullanmadim ama steelseries apex serisinin hepsi iyi bence 3/5/7/pro en kotu keycap soylersin biraz daha simarmak istersen vasat bir oyuncu olarak seneler sonra yeni klavye alayım dedim ve oyuncu klavyelerine merak sardım. mağazalarda bulunan farklı klavyeleri denedim. mekanik klavyelerin çoğu gürültülü geldi bana, steelseries dışındakiler de hep ucuz mal gibi hissettiriyordu. Gürültülü olmasın, şık olsun, tırt malzeme olmasın diyince steelseries apex 3 kaldı bir tek seçenek. amazon'da ufak bi indirim olunca aldım geçtim. Bir klavyeye 500+ TL vermek mantıklı mı bilemiyorum ama f/p açısından başarılı buldum ben. düşünen varsa önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 (düzenlendi) TKL - tenkeyless apex pro var bende de. (omniswitch baya kullanisli, oyun acinca otomatik hafif switch'e donduruyor vs. yazi yazarken daha sert) masada 2 tane klavye var, numpadsiz olmasi lazim 2'sinin de hesabi. yani asiri memnunum corsair strade red oyuncak kaciyor. 1600'e fln bulursam bir tane daha aliyim. (apex 7 ve apex pro switchleri iyiler ama fiyat farki cok) bilek destegi bile cok iyi bu apex'lerin ekmek teknem: (+ kasa + 2. klavye ve mouse) Aralık 6, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 ekmek teknesinde de mi numpad yok, nasıl tradersin lan sahtekar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 @goldbären aga excel'i klavyeyle kullaniyorum numpad'siz, pg up/pg down yetiyor. aga muhasebeci olsam numpad kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Ben enter'dan sağını kullanmıyorum klavyenin. Solaklık leş, vaktiyle solak klavyesi alıp alışmadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 ben de sapından sağını kullanmıyorum beynimin..... sadece duygusal mesajlar atışımdan bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 11 saat önce, allahless dedi ki: vasat bir oyuncu olarak seneler sonra yeni klavye alayım dedim ve oyuncu klavyelerine merak sardım. mağazalarda bulunan farklı klavyeleri denedim. mekanik klavyelerin çoğu gürültülü geldi bana, steelseries dışındakiler de hep ucuz mal gibi hissettiriyordu. Gürültülü olmasın, şık olsun, tırt malzeme olmasın diyince steelseries apex 3 kaldı bir tek seçenek. amazon'da ufak bi indirim olunca aldım geçtim. Bir klavyeye 500+ TL vermek mantıklı mı bilemiyorum ama f/p açısından başarılı buldum ben. düşünen varsa önerebilirim. Aynı şekilde niyetlenip çıkmaza girdim. Mekanik olup sessiz olmasını istiyordum. Logitech G513'ü beğenmiştim ama Türkiye'de garip bir şekilde sadece GX Blue modelleri kalmış. Niyeyse tasarımı epeyi hoşuma gitmişti ama klavyede kimse Logitech'i tavsiye etmedi. Mekanik önemli değil ve 1000 TL altı olsun diyorsan Steelseries Apex 3 aralarında en iyi tercih gibi duruyor. Membran olduğu için o fiyata alınır mı ikileminde kalabiliyor insan ama hem oyun hem ofis açısından herkes başarılı bulmuş. 1000 TL üstüne çıkacak olursan açıkçası Corsair'ın CHERRY MX switch'li K70 RGB MK.2 Low Profile RAPIDFIRE modelini düşünebilirsin. Bide Corsair'in gene yeni tanıtılan Cherry Viola switch'li K60 RGB PRO SE modeli var, yakında Türkiye'ye gelecekmiş. Fiyat olarak K70'den daha ucuz olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larkuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Ben Logitech'i tavsiye ederim ya, g513 brown switch kullandim gayet guzeldi ama desktop icin daha uygun iki tane baya kalin kablosu var laptopla hos olmuyor :) Simdi de g915 mi ne wireless tenkeyless kullaniyorum gene brown switch, baya memnunum. Sadece fiyatlar biraz tuzlu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 G513 Brown bulsam alırım ama resmen GX Blue dışında diğer modelleri satışta yok. Logitech'i Türkiye'ye getiren Penta'ya sorunca artık üretilmediği şeklinde saçma bir cevap verdi. Bilek desteği olmayan G512'ler var gördüğüm onu da Itopya satıyor. Ne zaman ve nereden almıştın Brown'lu G513'ü acaba? Bu arada G915 dediğin gibi laptop ile kullanıma daha uygun görünüyor ama o fiyata diğer alternatifler sanki bir tık daha cazip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Geçen sene corsair k95 Cherry MX Brown aldım. İlk defa hayatımda Razer harici bir klavye kullanıyorum. Hem sessiz Razer'lere kıyasla, hem de temizlik vs konuları çok kolay. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) 13 saat önce, orc_lord dedi ki: G513 Brown bulsam alırım ama resmen GX Blue dışında diğer modelleri satışta yok. Logitech'i Türkiye'ye getiren Penta'ya sorunca artık üretilmediği şeklinde saçma bir cevap verdi. Bilek desteği olmayan G512'ler var gördüğüm onu da Itopya satıyor. Ne zaman ve nereden almıştın Brown'lu G513'ü acaba? Bu arada G915 dediğin gibi laptop ile kullanıma daha uygun görünüyor ama o fiyata diğer alternatifler sanki bir tık daha cazip ya Abi ben brown'u yurtdisindan aldim ama 512 varsa orda yapistir gec. Bilek destek zimbirtisi oyle inanilmaz bir sey degil yani onsuz da yasarsin yada alternatif bir sey kullanirsin. Razer'in falan wrist supportlari mesela manyetik falan klavyeye yapisiyor ediyor, 513'unki oyle de degil zaten sadece deri meri bi hos duruyor ama onun icin 512 alinmaz gibi bir durum yok. Bi cable management derdin olur max, baya serce parmak kalinligindaydi diye hatirliyorum ama klavyeden usb out'un oluyor bir sey ifade ediyorsa edit: mobil'de baska burda baska account acik kalmis sdf. Larkuz da benim bu arada Aralık 8, 2020 Darqainu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Bende süper gereksiz bir harcama yapıp şundan aldım, gateron red aşkına bakalım metal frame ve wireless olması tauntladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) bakalim bir review'la ya, unutmusuz bunu. onceki sayfalarda baya begenmistim... arkadasin diger ayakkabisi n'olur cikart, baya rahatsiz gozukuyor. Aralık 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) ben degilim onlar once yurtdisinda birine soyledim, ben yataga ayakkabi ile adam yatirmam zaten. ordang gelicek bana bavulda, hali hazirda guzel bir klavyem oldugu icin muhtemelen satisa koyabilirim direk aldigim fiyattan. Gateronlar sasirtmazsa Aralık 8, 2020 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 doğru yer burası mı bilemedim ama ben bi şekilde farelerin hep sol tuşunu bozuyorum. bi süre sonra tek dokunmada çift algılama, hiç algılamama, basık tutarken kendi kendine bırakma hepsini yaşatıyorlar saolsunlar var mı böyle çok iyi diyebileceğiniz bu konuda, yoksa en ucuzundan 10tane alıp sinirlenince duvara mı fırlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 3 dakika önce, Raze dedi ki: doğru yer burası mı bilemedim ama ben bi şekilde farelerin hep sol tuşunu bozuyorum. bi süre sonra tek dokunmada çift algılama, hiç algılamama, basık tutarken kendi kendine bırakma hepsini yaşatıyorlar saolsunlar var mı böyle çok iyi diyebileceğiniz bu konuda, yoksa en ucuzundan 10tane alıp sinirlenince duvara mı fırlatayım? benim de logictech gaming mouse 1 seneden sonra sag tus basili tutunca kendiliginden birakiyor cok sinir bozucu bir durum, fatura vs de atmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar