ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.teknoblog.com/wp-content/uploads/2016/02/general-mobile-gm-5-plus-220216.jpg ekran: 5.5 inç. (1080 x 1920) corning gorilla glass 4 ile korunuyor. işletim sistemi: android 6.0.1 marshmallow işlemci: 1.5 ghz hızında snapdragon 617 grafik birimi: adreno 405 ram: 3 gb lpddr3 kamera: 13 megapiksel arka, 13 megapiksel ön kamera batarya: 3.100 mah depolama: 32 gb (microsd kart ile 128 gb’a kadar artırılabilir) bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, bluetooth 4.2, nfc, usb tpye-c avrupa'da 200 euro olacakmış. bizde 1000 tl civarında olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 999 aciklanan fiyat. Gm android one gayet yeterli bi aletti bu da bi ustu iste. Gidip android flagshiplere 2500 lira bayilmanin anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Iphone alamayan direk bunu alsin iste dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 almayın fakir zannederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 fakirlikten android one almıştım 5-6 ay oldu hiç değiştirme ihtiyacı duymadım lan çokzel alet. Tek sıkıntısı menü tuşlarını body ye koysalarmış iyi olurdu. Bunda da aynı tasarım sıkıntısı var yoksa yine akar bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kamera kaygısı olmayanlar için müthiş telefon. zaten her şeyi app'lar üstünden hallediyoruz artık, bu da bileşenlere baktığımızda efektif yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aşağı yukarı bunun aynısı sanırım. http://www.hepsiburada.com/casper-via-m1-p-TELCEPCASVIAM1-S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bunda pure android var nexus4 den sonra GM android one almayı planlamıştım sadece kaleminden ötürü note4 aldım GM spen gibi bir kalemle gelse direk alırdım f/p telefonu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 htcden sonra discovery 2+ kullanıcısı olarak çok net bir şekilde gm'den uzak durun derim, çok pişmanım neden diye sorarsanız, bmwden inip hacı murata binmek gibi bir şey bu. ekranı kalitesiz, bataryası kalitesiz vs.. sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 sende kaşınmışsın ama asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 sleepingdeath said: htcden sonra discovery 2+ kullanıcısı olarak çok net bir şekilde gm'den uzak durun derim, çok pişmanım neden diye sorarsanız, bmwden inip hacı murata binmek gibi bir şey bu. ekranı kalitesiz, bataryası kalitesiz vs.. sayarım. htc hangi model? htc var htc var şimdi, htc yi bmw kılan ne? ayrıca karşılaştırdığın iki model arasındaki fiyat farkını da söylersen tadından yenmez çok az veri var ikinci olarak bahsettiğimiz ürün pure android yine discovery 2 den üstün bir aletten bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 htc m7 zaten durduk yere geçmedim yere düşerken ayağımı uzattım gelişine birde ben çaktım duvara ekran gg oldu. o anki ekonomik durumdan dolayı idareten telefon arıyordum huawei ile gm arasında kaldım gittim gmyi seçtim. keşke huaweiyi seçseydim. tamam birisi 2k birisi 1klık telefon ama cidden bu kadarınıda tahmin etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi ekranı değiştirsen daha ucuza gelirdi sanki geçmiş olsun, discovery2 yi de donanım haberde okutabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Kullanan var mı g3 den buna geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Sony ve Others bence Android pazari kalite acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Resmi sitede vodafone ve turkcellde var diyor ama sorduğunuzda yok. Bir elime alıp bakayım dedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Buddha said: Resmi sitede vodafone ve turkcellde var diyor ama sorduğunuzda yok. Bir elime alıp bakayım dedim ama olmadı. ay sonuna kadar dağıtacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Tek sıkıntısı menü tuşlarını body ye koysalarmış iyi olurdu. Bunda da aynı tasarım sıkıntısı var yoksa yine akar bu alet. Şu yüzden samsung dışında telefon almaya korkuyorum + fiziksel home tuşu alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 casper > gm nasıl telefon yaptılar bilmiorm ama. casper çok mantıklı işler yapıor şu sıra. tek sıkıntısı marka değerinin düşük olması. ama yine de ingilizlerin şu lafını unutmayın: ucuz mal alacak kadar zengin değilim. 3 sene flagship kullanmak > sorunlu dertli yavaşlayan telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Gm almayın. Beş para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 teşekkür ederiz fend, bu ilim ve bilgelik dolu mesajında günümüze güneş gibi doğdun https://www.youtube.com/watch?v=Zwb4t0EtYew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 efsane telefona benziyor. general mobile 4g olmasa elimde direk alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bunun yerine bu da aşağı yukarı aynı fiyat? http://www.hepsiburada.com/lg-g3-d855-32gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG332-G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 general mobile 5 plus ve 4g google'ın android one programına dahil. yani güncellemeler general mobile tarafından değil google tarafından verilecek. yani güncellemeler hemen gelecek. mesela 1 - 2 ay sonra çıkacak android n hemen gelecek telefona. genelde nexuslardan 1 hafta sonra geliyor. onun dışında aylık security patchler eksiksik geliyor. yani güvenlik açısından da diğerlerinden çok daha önde. içinde de stock android olduğu için performans efsane. sıkıntı olsa bile bir patch gelir düzelir. şu an 4gde nerdeyse hiç sıkıntım yok. tabi telefonda 1500 megapiksel kamera, uçak kaçan şeyler istiyorsanız size göre değil. alabiliyorsanız nexus, yoksa general mobile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bunların yarısı bok gibi gene. bildiğin bozuk ekranı falan. adamlar her seride aynı şeyi yapıyorlar ya. inanmayın abi önce nexus sonra bu falan, yok öyle bi şey. gidin asus alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar