applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kyloren said: Ne kadar boş adamlarsınız ya girdim bir kaç safa okudumda. Kanal D başına oturup Kısmetse Olur adlı programı gece gündüz izleyen ev hanımları gibisiniz. Hepinize acıdım resmen. Sith'in o muhteşem güç olgusunu nasıl aşılayacam size :( Birde yaşını başını almış adamlarsınız yani hepiniz mi işsizsiniz? Ne bileyim hayatta bir başarı sağlayamadınız bu ne 15 - 16 yaşında ergenler gibi sayfalarca tartıştığınız konuya bak. Birde uni bitirmiş adamlardınız yoksa değil miydi? Bana burayı tavsiye eden yavşağa sesleniyorum buradan belki okur. Bu mu lan kalite? Kısmetse olur evi gibi burası. Yanlış anlayıp bena karşı cephe alacaksınız ama foruma yeni gelmiş objektif bir insan olarak görün yorumumu. noyan bir dur ya zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Seele said: imamizer ve black-ice cirkeflikte, adam trollemede master yapmis adamlar. insanlari yerin dibine sokmaya calistiklari enerjiyi baska mecralarda sergileseler ne biliyim kansere falan care bulurlardi. olm ben naptım ya şimdi adamın yıllardır açtığı ergen iğrenç topicleri buraya koyduğu ses kaydı bıktım abi görmek istemiyorum bu rezil konuları ben burada. oturup laf hazırlamak yerine tipine laf ettim budur. asın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Gidip Allahın almancısını ciddiye aldin sen de sattın hemen davamızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kyloren said: Susayım da insanların resimleri üstünden tipleri ile dalga geçmeler, gizliden ses kaydı alıp yayınlamalar ve bunu universite bitirmiş adamların 20 sayfa tartışması. Bu kadar zaman ayırabildiğinize göre gerçekten hayata küsmüş olmanız lazım. Bir sith olarak ben bu kadar kötülüğü içimde barındıramıyorum gerçekten hepinize saygı duydum. sith'tir lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imamizer said: Gidip Allahın almancısını ciddiye aldin sen de sattın hemen davamızı. beni ciddiye almayin abi zaten. ciddiye aldiginiz adama neler yaptiginiz ortada. @black-ice aga sal adami ergenligi ile takilsin kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kadın erkek eşitliği üzerine tartışılan düzgün bir topic illaki vardır. garbagelık bu konu, çok sürreal. gerçeksen, tanımadığımız kıza sen istedin diye verbal gangbang yapılacağı düşüncesine varmadan önce bir kendi tipine, sonrasında kendini ifade şekline bak. goygoyu alınca kızın yatakodası videosunu falan da uplardın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 dostum bankaciyim demissin ama kobi asistanisin. Bankaciyim diyince kredilerden sorumlu yonetim kurulu murahhas uyesi gibi anlasiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ahah balonlunun direk noyan olduğu ne kadar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ya arkadaş hayata dair konuşacak hiçbirşeyi olmayan adamların kalkıp burada açılan başlıkları etik-eşitlik konusu haline çevirme çabası yüzünden ciddi hiçbirşey tartışamayacak mıyız? Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size hesap ödetmiyor ya da hiç iki kızla aynı anda mc chicken menü yemediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün hesap ödetebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kyloren said: Bu mu lan kalite? Kısmetse olur evi gibi burası. aslında çok kaliteli bir forum ama üyelerinin çeşitli batıl inançları var, misal bunlardan biri, böyle çok ilgi çekecek genele hitap eden konularda, nazar değer, kalitelerine zeval gelir, kalitelerini sergilemek istemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bingildak said: Ya arkadaş hayata dair konuşacak hiçbirşeyi olmayan adamların kalkıp burada açılan başlıkları etik-eşitlik konusu haline çevirme çabası yüzünden ciddi hiçbirşey tartışamayacak mıyız? Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size hesap ödetmiyor ya da hiç iki kızla aynı anda mc chicken menü yemediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün hesap ödetebilirsiniz. aahah /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bişey tartışamayışının sebebi o değil bingildak. şu forumda seviyeli bir tartışma ortamı olmayışının sebebi: insanların içerikten ziyade topiği açana göre tavır alması. insanların bilip bilmeden başkalarını yargılaması (senin 2. paragraf mesela) aynı görüşün paylaşılmadığı insana geçtim saygı duymayı direkt çirkin yakıştırmalar yapılması, saldırılması hep ben doğruyum. en doğru benim zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kyloren said: Bir sith olarak noyan hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sithlik mayışı ne kadar bende olayım yol ssk varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bingildak said: Ya arkadaş hayata dair konuşacak hiçbirşeyi olmayan adamların kalkıp burada açılan başlıkları etik-eşitlik konusu haline çevirme çabası yüzünden ciddi hiçbirşey tartışamayacak mıyız? Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size hesap ödetmiyor ya da hiç iki kızla aynı anda mc chicken menü yemediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün hesap ödetebilirsiniz. ahah ne guzel bagladin. hayatlariniza gelene kadar ciddi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ehehe. başka birine mi referanstı o lel. bilgildak'in kendi düşünceleri sandım. link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: ehehe. başka birine mi referanstı o lel. bilgildak'in kendi düşünceleri sandım. link var mı https://forum.paticik.com/read.php?20,8207710,8207903#msg-8207903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 En güzel troll paragrafın yarısına kadar ciddiyetle okuduğundur :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 LAN AHAHAHAHA. BILGILDAK ABV AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 O TOPİK NE LAN EUAHSUDHEASDSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 diyorum bingildak böyle şeyler yazmaz ahasdhgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 noyan dediğiniz adamın geçen gün merak ettim konuları okudum ama ne yazıkki üzülerek söylüyorum star wars felsefesi, jedi ve sith olgusu ne yazık ki kimyasal maddelerle erişilebilecek kafa yapıları değildir. o yüzden bu fikrinizi burada sonsuza kadar çürütmek istiyorum. ben sadece foruma yeni katılan ve dışarıdan nasıl gözüktüğünüzü size söylemeye calışan yeni bir arkadaş yada üyeyim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ninja'nın yeni kişiliği edit: ninja mıydı o samuray mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 #justbarzothings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 noyanın kendi nicki var bu topicte postu bile var. kylo yeni ninja olabilir sw rpsine bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar