khalad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 alien al arada çok bir fiyat farkı yok daha rahat eder cihaz değiştirmek zorunda kalmaz sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olorin84 said: Arkadaşım elektronik sigaraya geçmek istiyor uzun süredir ona hediye almayı planlıyorum. Smoak al85 almayı düşünüyorum genellikle e-sigaraya başlamak için çok iyi bir mod olduğunu söylüyorlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum bu mod iyi midir? Başka önerebileceğiniz aynı fiyat bandında modlar var mı ? Smok alien iyi abi bende pico alıp 1 hafa sonra satıp aliena geçtim mesela, memnunum baya şuan babyi çok sevmedim yanlız üstündeki tankı o da beğenilmezse cüzi miktarlara değişiyor, smok iyiymiş uzun lafın kısası al85i bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 İyi AL85 başlangıç kiti olarak Alien'a lüzum yok 50W falan içmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 40'tan sonrası ağır geliyor al85 ile ortalama 35-38 araası gidip geliyorum. kıvamı güzel oluyor. ama alien'ın sarj avantajı var. al85 pili bi günde bitiyor. o biraz baydı beni alien'a geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Yeni, düzgün pil al abi. En kötü gün içinde pil değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 arkadaşlar ya ben acemiyim elimde istick pro mega var Buna uygun şunu yap bunu yap diye tavsiyeleriniz var mıdır ? likit ne alayım nerden alayım şöyle 3mg nikotinli bol aromalı atomizer farkediyorsa değiştireyim mi watt ını kaç yapayım smartta mı kalsın? sıcaklık olarak mı bırakayım?kaç derece olsun vsvsvs ben bunu komple çöpe mi atayım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bu türkiyede nbase ve aroma satan sitelerden güvenilir olan bildiğiniz var mı? buharistan vs nasıl? keyften alacaktımda havale yok o bu kasamayacağım ilk etapta orta karar bir şeyler alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 discord kanalına gelseniz daha cok yardımcı oluruz. https://www.buharevi.net/ den al gitsin. üye olmadan acılmıyor satıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 eski discord değişmiş heralde geliyorum boş bu siteyi daha önce de söyledin ama üyelik kısmını göremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 https://www.buharevi.net/alisveris/login?back=my-account .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 https://www.buharevi.net/alisveris/login?back=my-account acamadıysan yine sunlardan al belki daha iyi bile olabilir.Bu arada ben hiç almadım , arkadaşların tavsiyesidir hepsi.Şu şundan iyidir diye bir tavsiyede bulunamam. En azından bir rezillikleri duymadım şimdilik. https://lykyt.com/ veya http://www.keyif.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 eyvallah yarın fire juice ve bir kaç aroma siparişi geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 buharevi https://www.buharevi.net/alisveris/16-sade-malzemeler?n=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 www.alevkimya.com veya www.buharevi.net ikiside kredi kartıyla satıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Beyler merhaba. Daha once yazıldı ise özür dilerim. İstanbul'da güvenilir fiziksel dükkan neresi vardır acaba? Çok teşekkürler desteğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 alayı el altından satış yapıyor, ruhsatlı bir yer bulmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 sigaradan gelen pata pata sesin sebebi ne oluyor ? yeni coil taktım. hazır coil alıyorum her 2 coilden 1 tanesinde sıkıntı çekiyorum anasını satayım. pamuğa likit damlattım. likiti fulledikten sonra yarım saat bekledim. bir kaç tane boş çekim yaptım. başlangıçta her şeyi doğru yaptım. hop çata pata sesler ve pamuk tadı gibi boktan bi tad almaya başladım. tekrar söktüm temizledim. coili yine sıkı sıkı taktım. bu sefer tad kısmen düzelse de çata pata sesler gelmeye devam ediyor. çıldırttı alet beni. aldığımdan beri ilk defa bu patlama sesi problemini yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Smok al85 satiyorum. 1 hafta kullanilmadi. Cok sinirlenip dunyanin parasini verdim aldim simdi duruyo bos bos. Elimden ciksin iki faturami odesin yeter. Ne diyeyim 300 diyeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 ben de al85'i satıp alien'a geçicem. seninki 250 eder yeniymiş. benim bi 150'ye falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 sesin sebebi likiti fazla emmesi olabilir. O cata pata sesler azalmalı içtikçe. Bu arada coil head değiştirin arkadaşlar lvl atlatır coil head. al85'i beğenmedim bıraktım diyorsunuz ama olay atomizer ve coil head'te. Ben hazır kullanmiyorum ama üzerinde gelen dışında bir ton coil var araştırın internetten deneyebilirsiniz. ben baby beast kullanıcak olsam şunu alırdım mesela 0.6ohm (20-50W/BEST:30-40W) güzel değerler az pil yer mtl'e ne kadar yakın o kadar iyi benim için :) https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/7058200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Facebook gruplarında bile al85 0 olarak 185-200 lira bandına düştü, alien kit ise 230-250 lira bandında. Aklınızda olsun ikinci el 1 günlük bile olsa düz kite 250-300 lira derseniz çok iyi iteleme taktikleri bulmanız gerekebilir diyeyim :) Ayrıca Q2 0.6 ohm olanı pil ömrü / buhar performansı / aroma üçlüsünde kullandığım en iyi coildi benim. Tekrar bulursam direk ona geçmeyi düşünüyorum acımadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 hadi ya düşmüş demek. ben daha 2 ay falan oldu alalı. 270'e aldım al85. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 50-55 dolar bandında değil mi al85 yurt dışında? 185 sıfır legit kutulu orjinal ürün bence zor olur hiç kar etmeden satsa anca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Değil. FT'de kit 45$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 35$ only mod 45$ kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar