darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Var ben gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 burnumun içine şah damarı kaçmış galiba. böyle burun kanaması mı olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Beş dakika içinde acile gitmezsen kan kaybından ölceksin. şakka şakka Lol6 saat önce ölmüş zaten adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hahah abi onu da 2 saat sonra falan yazmıştım zaten. attila gibi gidiyodum. 10-15 dk durmadan kanadı lavabo başında yarım rulo kağıt havlu gitti herhalde sonra halsizlikten ayakta duramadım zaten 10 metre ötedeki yatağa zor attım kendimi. orada da iyice kötü oldum, kulaklarda çınlama gözlerde kararma derken beyin.exe çalışmayı durdurdu bayıldım bildiğim. birkaç dakika sonra sanırım ayıldım. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 en kötü ölürdün zaten... iyi bişi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gece bi şey olmadı da kendime geldiğimden beri şeker yiyip duruyorum. kesme şekerlerle başladım sonra yavaş yavaş 2 paket missbon ve taptaze afyon lokumlarıyla güzel bi komaya giriş yapıcam herhalde asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bandaj bassaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 kbb ciye git de o burun damarlarini bir yaksinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 linen bandage biliyom bi o yetmiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 wool basarsan uygulamadan sonra hot etkisi bırakıyor, daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 biz daha o konulara gelmedik :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 beşiktaşta ali efendi hazretleri var, ondan teach edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 flight poyint açık değil abi ankaradan oraya uçamam şimdi. dana22 said: kbb ciye git de o burun damarlarini bir yaksinlar.. boş ver ya iyi oluyo arada taze kan üretiyo vicıd asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dertli kisim surasi..burnun venoz damarlari beyne giden kan damarlarina yakin..bole zirt pirt kanayan venler de mikrobun bulasabilme ihtimaline sahip..ondan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 onu demeyeydin iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 emboliden bile gidersin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 zaten nasıl yaşıyoruz ben anlamış değilim, şansa yaşıyoruz bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 cenemi tutamiyorum gunluk dun avusturalyali dangozun teki uyesi oldugum bir gurupta amerikali uyelere destek mesaji yolladi, sagcilarin yukseliste olmasi ve kirmizi eyaletlerde onerilen yasalar amerikali arkadaslarimizin hayatini cehenneme ceviriyormus, tum sempatileri onlarlaymis ve dayanisma icindeymis... cok buyuk adaletsizlik yasiyormus orda yasiyanlar... ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gidip amerikalılarla siyaset mi tartışıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yok siyasetin yasak oldugu bir guruptu hemde, insanlar gerizekali ya ukraynadan arkadasim online ders vererek gecimini saglamaya calisiyor, amerikalilarin saati 60-80 arasi verdigi dersleri 11$ a veriyor kiz, gecen onun icin ilan verdim sjw ler saldirdi etik degilmis herkesten apra almasi, zavalli "starving" uni ogrencisiymis ve beles ders alabilmeliymis durumu kotu diye, minimum wage calisiyormusmus cok aciz durumdaymis amerikali bir college student olarak. ukraynada minimum wage 50$ hani... hani ole cok solcu jargonunu kullanan devrimci kafali biri degilimde "adalet" temali konusurken boyle morona bagliyan tipler bazen limitlerimi zorliyor, kizil bayragi cekmek ile "check ur privilege" arasinda gidip geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Icmeyi bilmiyosan icmeyeceksin. Ne diye icip icip sapitiyosun. Bir anlik sacmalayip off nolcak simdi utancligini yasamaya ne gerek var. Hadi ictin diyelim. 6 tane icmedin de 3 tane ictin o da olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 GALERİ GALERİ OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ AK ay caps sry .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 dün rüyamda sherlock holmes olduğumu ve threesome yaptığımı gördüm elementary'nin 1. sezonunu bitirmiştim ondan oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 yakında cinnet geçiren a.a. alt komşusu olan ünlü türkücü ve ailesini asitle erittkten sonra denize dökerken yakalandı diye haberlere konu olacağım diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 doğru düzgün karar verebilme yetimi yitireli bayağı oluyor. çok hatalı şeyler yapıyorum. ki bu sorun değil. ama çevremdekilere zarar veriyor olmam ve bundan olması gerektiği kadar rahatsızlık duymayacak kadar kendimden ve çevremden ve insanlığımdan kopmuş olmam sorun. dine falan versem vicdanımı, akli melekelerimi geri kazabilir miyim... belki.. yolumu şaşırmış durumdayım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar