moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 tam zamanı şükrü. kurtarıcıları olarak git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 lady hear me tonight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=J9Y1YBl34bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 bugün laptop ekranımda yeşil çizgiler belirdi üstüne bastıra bastıra düzelttim boss daha kötü oldu lan derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Tirmanirken bacagimi vurmusum gunluk biyerlere dana kadar bir morluk karsiladi bu sabah beni. Neyseki etek giymeyecegim bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Saeros said: bugün laptop ekranımda yeşil çizgiler belirdi üstüne bastıra bastıra düzelttim boss daha kötü oldu lan derp ekstra masraf huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 sürekli sorun sürekli dert. allahin isi gücü yok hep benle ugrasiyor. birsey olacaksa onu zorlayarak yapmaktan sikildim. basima gelenler "kader" mi yoksa benim genel aptalligim mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Promenader said: Saeros said: bugün laptop ekranımda yeşil çizgiler belirdi üstüne bastıra bastıra düzelttim boss daha kötü oldu lan derp ekstra masraf huehuehue Abi ahahahah Aynısı benim başıma geldi, bastıra bastıra o büyüdü şimdi daha fena oldu. Ekranın ortasında kocaman siyah bir leke oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ekrana niye bastırıyorsunuz, ıslatıp mıknatıs sürmeniz gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 her şey çok sıkıcı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 kadınları çözecem derken beynim yandı anasını satayım, bir öyle bir böyle eaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Tam eyvah geç kaldım diyerek yataktan kalkacağın anda toplantının iptal olduğu mesajının gelmesi muazzam bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ehe dönem yeni başladı ya hoca gelmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bizde dönem hiç bitmedi ki. Bu sene yaz tatili bile iki haftaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 millet 20 gün tatil yaparken biz bi ay yapmıştık. egenin tek iyi yönü bu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bu gece öyle bir rüya gördüm ki filmi çekilse kapalı gişe oynar herhalde. deist bir insan olarak bütün istanbullular olarak tekbir getirdiğimiz kısmında beynim eridi artık. kız bir bebeğimiz olduğu kısmı eşimle ablamın arasının pek iyi olmadığı halde bebeğimizin ismini (EFSİN ulan yemin ediyorum daha önce böyle bir kelimeyi ne duydum ne ettim, anlamı bile varmış dallı budaklı bişi) ablamın koyması ve eşimin ablama sinir olmaktan çatlaması vs. bunların hepsinin ingilizlerin istanbulu işgali sırasında olması falan ulan hatırladıkça kafayı sıyırıcak gibi oluyorum. ha bir de eşime anlattım gece 4 te kalkıp rüyayı, tek dediği Efsin ismi güzelmiş aslında ya oldu ve uyudu abi çok ilginç bu kelimeyi duymuş olamam hayatımda daha önce efsin anlamı Avcıların avlarına görünmemek için çalı çırpıdan yapılan gizlenecek yer, pusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yatmadan once agir seyler yeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi akşam 7 den sonra yemek yemiyorum, 8.30 gibi biraz karışık çerezle 1 adet muz yedim gece 12'de yattım. hakikaten yemekle mi alakalı yoksa trollüyor musun, çünkü hep böyle abudik gubudik rüyalar görüyorum :( eşim rüyasını anlatıyor işte başka bir kızla gördüm seni çok sinirlendim daldım size en fantastiği bu, benimkiler böyle dünyalar savaşı kıvamında geçiyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Of uyku eeg'ni görmeyi çok istedim sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Uyumadan önce süt içerseniz, ya da yoğurt yerseniz çok fantastik rüyalar görürsünüz. ( kesin bilgi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yildirimokur said: Uyumadan önce süt içerseniz, ya da yoğurt yerseniz çok fantastik rüyalar görürsünüz. ( kesin bilgi ) elma suyu değilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim o geçerli mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi ruyalarin cevresel etkiler ile degismesi olasi ..yani atiyorum uykuda cisin geldigi zaman kendini yuzerken selale yaninda vs gorebiliyorsun..keza yorganin altinda filan cok terlemissen ruyanda da kabuslar vs gormen de olasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Tabi ki çevresel faktörleri çok iyi ayarlamanız lazım, iğne ucu kadar ışık odaya girmemeli, sıcaklık 20 derece olmalı, ayaklar çıplak olmalı, yorgan sarı renkli olmalı. En az 10 km koşmuş kadar olup sıcak duş almalı. Yastık ve yorganın beyaz ve yeni yıkanmış olması lazım. Daha çok faktör var fantastik rüya görülmesi için, şu an aklıma gelmiyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar