Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bir gün bişey olmuştu biri bone'a laf atmıştı. bone cevap olarak "annen" yazmıştı. kısa ve öz. bunu hiç unutamıyorum ya. tek hatırlayan ben miyim acaba? keşke tekrar görebilsem onu. bone hatırlar bence. bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 bakalım ilk defa, gürültülü bir komşuyu polise şikayet ettim. bagalım ne oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 her yerde yine bok gibi sevgililer günü kampanyaları,reklamları gözüne gözüne sokuyorlar insanın. zaten sevmem böyle günleri, üstüne bir de pazar gününe denk geldi. canımın sıkıntısını geçireceğini bilsem gidip elemanı dövesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Grego said: bakalım ilk defa, gürültülü bir komşuyu polise şikayet ettim. bagalım ne oluyormuş. Emekli misin? Gidip kendim uyarsaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Auril said: karaciğer gg olmuş günnük değerler olması gerekenin 20 kat üstü yaglanma varsa ve ast alt yuksekse enginar extractlari var bole gida takviyesi kafasi, ben onla baya toparladim kilo verene kadar said: One study in persons with high cholesterol has noted decreases in liver enzymes associated with high dose (1,800mg of a 25-35:1 concentrated extract) of artichoke, where over 45 days a decrease was seen for y-GT (25.8%), AST (17.3%), and ALT (15.2%) with no influence on GLDH http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10758778 benim bundan 3-4 sene once biri 500 biri 680 mi neydi, karacigerde 15mm mi ne buyume vardi ve cildim sapsari idi http://i.imgur.com/Bcuo7ut.jpg son tahlil o yuzden cok takma ya eger bir hastalik yuzunden degerler batmadi ise sirf kizartmayi hayatindan cikararak bile baya toparliyabilirsin karacigeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 safra kesesi yada safra kanalında taş/kum olması karaciğer hormonlarını zıplatan ilk nedenlerden. o ihtimali dikkate almışlardır herhalde ama almadılarsa ona da bi baktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Drall said: Grego said: bakalım ilk defa, gürültülü bir komşuyu polise şikayet ettim. bagalım ne oluyormuş. Emekli misin? Gidip kendim uyarsaydın ya Gece 4te anırarak şarkı söyleyene neyi uyaracaksın. Kavga etmeye inersin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 metrobuse bindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 akilanın metrobüse bindiğini öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 egm hack topagi neden kitlendi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bende merak ettim, gündemin olayı öyle şeyler değil mi ? bu arada hepatit olmuşum günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 siktir boktan bi yalan söyleyip hayatımın belkide en iyi fırsatını kaçırdım kafamı silkeyim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Fin said: siktir boktan bi yalan söyleyip hayatımın belkide en iyi fırsatını kaçırdım kafamı silkeyim adeta. meraklandım... fırsat değilde yalan beni meraklandırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 https://eksisozluk.com/dahi-anlamindaki-de-ayri-yazilir--52817 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Abi italya vizeyi 24 gun vermis sdf. Bundan onceki de italyadandi ve 6 aydi. Sebebini anlamadim valla. Para filan daha fzlaydi, her belge tamam. Tatil planim kadar da vermemisler. Hani gicik kapsalar, suphelenseler daha az verirlerdi. Ya da 1 ay da degil. Random lan gun sayisi. Hata mi var acaba. 24 ay istemistim. 24 gun gelmis amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ulkende 2-3 ayda bir baskentte bomba patlatiyorlar ondan olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 barbu said: Hata mi var acaba. 24 ay istemistim. 24 gun gelmis amk 24 ay ne olum, vatandaşlıkta isteseydin bari asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 girerken, abi ben geri donmicem ona gore bas dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bana artık lazım değil diye pasaportu bırakıp geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi ben 24 ay istedim. 5 sene filan bile veriyorlar. ilk defa çıkmıyorum ki. önceki vizem daha parasızken bile 6 aydı sdfs. 12 ay versinler, 6 ay versinler sorun değil. Sordum orada. Fazla istemen birşey etkilemez negatif olarak. hayır 24 gün olayı çok saçma. 1 günde verdiler vizeyi. Araştırmamış bile adamlar beni. hemen vermişler. 1 hafta, 15 gün veya 1 ay da değil. 24 gün abi. Biri ay yerine gün kısmına girdiyse oradan olmuş olabilir diyorum. Emin olamadım. Yarın gidip sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ya da görevli adam kıçıyla gülerek al sana 24 ay diyip, inadına ayarlıyıp 24 gün verdi. o da bir ihtimal. amk. gitti boşa para :( bir daha başvurucaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi ortalık işid kaynıyo normal. zaten adamlar götlerinden soluyo bizim gibi olmamak için. valla yeni olan pasaportumda 10 civarı vize var. 6 aydan fazla verdiklerini görmedim. bi tek amerika veriyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 lan pasaportta 2 tane pakistan vizesi var. bir de paso dubaiye girip çıktım. bi ton arapça damga var. oradan mı patladık dicem de eski vize(6 aylık olan) zamanında da vardı pakistan vizeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hah şimdi onu işidle müslüman manyaklarla falan bağla cevabı bulucan niye böyle oldu. en başta pasaportunu kullandığın ülke işidi besliyo anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 :( ya. bir ton da para amk. yeni vize. bir de 6 aydan 24'e düştük. sonraki vizeyi de en fazla 1 ay veya 3 ay verirler. 6 aya çıkış gene sürecek. Neyse ben yarın gidip ağlayayım bir hata var diye. belki acırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar