wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Diğeri çok olmuş, geçen sene ağır geçti yeni sayfa açalım dedim ama oda pek güzel geçmiyor günlük. Daha kötüsü olmasın diye umut ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Vay ilk sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 oo ilk sayfa yazarim bi post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ayyy ilk sayfa ay ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 ya sen NÍÇIN moderasyonun isine karisip kafana gore yeni konu aciyosun yaaa???!!! Varsin 7500 sayfa, 150000 mesaj olsun gencler, ziyani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 aha 13. cuma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 hehe, Friday the 13th'i 13. cuma diye cevirmis biri, 13. geldi 13. gidiyo. Kimse de demiyoki lan nerden sayiyoruz bu Cuma'lari da 13.sune denk geliyoruz? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 di said: ya sen NÍÇIN moderasyonun isine karisip kafana gore yeni konu aciyosun yaaa???!!! Varsin 7500 sayfa, 150000 mesaj olsun gencler, ziyani yok. ay sorma kapısına kamyonla adam yığıcam bi gün o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Yemekhanede yemek yiyince başım ağrıyo. Ne koyuyolar acaba içine. Özellikle et sote olursa baya migren tipi ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 oh, ilk sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ders çalışmam gerek artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Drall said: Yemekhanede yemek yiyince başım ağrıyo. Ne koyuyolar acaba içine. Özellikle et sote olursa baya migren tipi ağrıyo kim bilir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Drall said: Yemekhanede yemek yiyince başım ağrıyo. Ne koyuyolar acaba içine. Özellikle et sote olursa baya migren tipi ağrıyo tuzludur belki çok tansiyonun çıkıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Şaplar çift tuz grubuna giren bileşiklerdir. Genel formülleri [Me⁺¹Me⁺³2.12H₂O] şeklindedir. Buradaki Me⁺¹ = K⁺, NH₄+, Rb⁺, Cs⁺, TI⁺; Me⁺³ = Al⁺³, Fe⁺³, Ga⁺³, In⁺³, Cr⁺³, V⁺³ şeklinde ifade edilebilir.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Askeri yemekhane değil ya. Yoktur bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 evet abi yoktur..hi hi..ogrenci yemekhanesi ayri ise.. yurtlarda ..kredi yurtlar in yurtlarinda..kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 stock in transitmiş... nasıl 4 ayak üstüne düştüm belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Gunnuk bu sene kici toparladim toparladim yoksa teytey. Bu sene gol olmali. Yine olmazsa alip basimi gidicem hobo olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Saeros said: di said: ya sen NÍÇIN moderasyonun isine karisip kafana gore yeni konu aciyosun yaaa???!!! Varsin 7500 sayfa, 150000 mesaj olsun gencler, ziyani yok. ay sorma kapısına kamyonla adam yığıcam bi gün o olucak Hepsinin kanında dans ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 taso fotosunun altinda gene bi alici cikti araba satacak olsam bu kadar ilgilenmez kimse ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 amazon.com a her çemkirmem de ekstra bir iyilik yapmaya çalıştılar. istemiyorum kardeşim hoşsunuz tamam iyi niyetlisiniz de bu kadarı da fazla gerçekten fazla. 5 dolar hediye çeki verdim, ekstra prime verdim, one day free shipping verdim. gmat verbalın da ta ağzına sıçayım ya. nefret ettim yemin ediyorum. sabah 6 oldu ya :/&/(. bu kısıma çalışırken okumaktan soğudum zaten skerler kafasında girerim artık sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Kliplerden yönetmenlerin telif hakkı almak istemesi bizim binalardan, yollardan, tablo astığınız duvardan falan iş bitip yapı satıldıktan sonra dahi ufak bi para istememiz gibi geliyor. "hey, ev sahibi!! Kirayı aldın mı? Ok şimdi o paranın üçte birinin yarısını bana vereceksin!! Ha bu arada ben bu parayı bu binanın inşaatında çalışan adamlara da dağıtmayacağım!! Çünkü benim HAHAHAHAHA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 kol gibi aidat alıyorlar zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 aidat paranizi insaati yapan firmalar, mimarlari falan almiyor hacit telif ucretinde boyle gerizekaliliklar varsa bence o video kliplerin cekildigi binalar ve arkada cikan yapilardan da telif ucreti almamiz lazim. turk pop muzigi ve boktan klipler sanat eseri sayiliyorsa binalar hayda hayda sanat eseri sayilir. hadise'nin falan sanatci, yaptigi dutturulerin sanat eseri kabul edildigi dusunulurse binalar sanat eserinin daniskasi sayilir. sadece oturanlar degil onlar da telif hakki odemeli. http://www.haberturk.com/magazin/herkes-bunu-konusuyor/haber/1188802-klip-yonetmenleri-telif-haklari-icin-birlesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 geyigi bi kenara birakacak olursam.. uzunca bir sure yasadigim ulkeden ayrilip, middle of nowhere bir yerde calismak icin tasiniyorum bugun. her ne kadar cogu seki siklemedigimi dusunsem dahi gercek dostlari ve samimi arkadaslari arkada birakip gitmek insana biraz koyuyormus. 2008'den beri araliklarla gidip geldigim, son 3-4 senede de surekli yasadigim bir yerde biriktirdigim esyalarin fazlaligi ise gercekten goz korkutucuymus. (umarim otobus kargo yaptirdigim urunler gumruge takilmazlar) uzucu bir gun.. sevdigim insanlardan ayriliyor olmak uzucu bir seymis. cok sagol petrol fiyatlari.. merhaba yeni baslangic :/ senden simdiden nefret ediyorum yalniz yeni baslangic. agzini kirayim sevgili baslangic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar