Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATM'den log-out olmadan gitmek

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

önce kart sonra para bütün bankalara mecburiyse bu yönde itiraz edeceğini (neresi ilgileniyorsa artık) bankaya bildir. 1 hafta içinde ödemem var sonuçlanmazsa bu iş tazminata gider de.

benimde unutmamın sebebi buydu zaten. garantide önce kartı verdiği için hep alışmışım. halk bankası atm si önce kartı vermiyomuş alışkanlık yüzünden unutup gitmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

şu yılda hala bu kadar geri kalmış ATM/banka kalmış olmasına çok şaşırdım. tamam senin kusurun baya fazla ama bence şu zamanda bankanın böyle bir yetoluk yapması daha büyük kusur. hem parayı karttan önce veriyo hem parayı çekince session kapatmıyo. bu bahsettiğin senaryo da öyle çok olmayacak bir şey değil, dalgın olabiliyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

garantide önce kartı sonra parayı veriyor,

bi keresinde önümdeki adam bütün mal varlığını çekmiş, kartı da aldı gitti,

löp diye bi açtı para kasasını bütün para dışarda, adam da baya bir yol aldı, döndüm bağırdım al şunu adamı günaha sokma diye.

mal mal baktı, anlık şoka girdi.. sfdas

yani anlayacağınız iki türlüsünde de dalgınlık olursa yapabileceğiniz bişey yok unutabiliyosunuz, ama devam etmek istiyor musunuz sorusu dalgınlığa davetiye çıkarıyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

5 gün sonra yeni kartım geldi. şubeden alma olayı falan yaptırmadılar.

şu çok saçma ya

komşu, mahallenin bakkalı vs falan da alabiliyo kartı
çat diye veriyorlar

şifre de yok
ilk girdiğin şifre senin oluyo sdf

gel beni kazıkla diyorsun resmen bankalara
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

geçmiş olsun.
alırsın parayı sıkıntı yapma.. ama birazcık peşinden koşturacaksın işte.

benim üzüldüğüm nokta; (belkide) hırsız olmayan birisinin senin vesilenle hırsız olması artık.

acaba o ne kdr ceza alır?

KillJoy said:

abi evin kapısını kitliyosun.
atm de teşvik var.

ooooooooooooooooooolm bu nasıl bir kafa lan............. what da fuq.

kartı alsa, parayı orada unutup gitse hadi neyse. boşta para buldu aldı gibi bir mantık yürütebilirsin zorlarsan diyecem (ki o da büyük yalan).

ama başkasının hesabı açık kalmış diye gidip onun parasını çekmek nedir. neyin teşviği? sdufdashufdhasufha çantanın fermuarı azıcık açık kalmış diye içinden cüzdan/ipad çaldırdığında da teşvik etmiş oluyorsun milleti mesela di mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...