Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 önce kart sonra para bütün bankalara mecburiyse bu yönde itiraz edeceğini (neresi ilgileniyorsa artık) bankaya bildir. 1 hafta içinde ödemem var sonuçlanmazsa bu iş tazminata gider de. benimde unutmamın sebebi buydu zaten. garantide önce kartı verdiği için hep alışmışım. halk bankası atm si önce kartı vermiyomuş alışkanlık yüzünden unutup gitmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 polise ifade verdim zaten, vatandaş bulunursa "davacı ve şikayetçiyim." öyle bişey olur da eleman resmi olarak suçlu bulunursa hani belki bankaya dava sonucuyla başvurmak sonuç verir falan filan da ben olayı kafamda bitirdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bankanin hatasi, yeni islem yapmadan tekrar sifre sormasi lazim atm'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ulan ne insafsız insanlar var herifi bulurlar kamera vs diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ziraatin çoğu atmsi de önce parayı sonra kartı veriyor. bir kere unuttum yutmuş öteki gün şubeden almıştım merkeze falan gitmeden. finansta sen kartı teslim almadan parayı vermiyor bile, hepsi böyle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Agir kusurun var, banka karsilamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 şu yılda hala bu kadar geri kalmış ATM/banka kalmış olmasına çok şaşırdım. tamam senin kusurun baya fazla ama bence şu zamanda bankanın böyle bir yetoluk yapması daha büyük kusur. hem parayı karttan önce veriyo hem parayı çekince session kapatmıyo. bu bahsettiğin senaryo da öyle çok olmayacak bir şey değil, dalgın olabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 banka hatası 1/8 senin hatan 7/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yapıkredi atmsi üsküdar şubesine bağlı olan benim kartı yuttu. para da çekemedim. sabahın 7.30 banka şubesi doğal olarak kapalı. aradım yapı krediyi söyledim dediler ki yeni kart yollayacağız. bu kartı iptal ediyoruz. 5 gün sonra yeni kartım geldi. şubeden alma olayı falan yaptırmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 garantide önce kartı sonra parayı veriyor, bi keresinde önümdeki adam bütün mal varlığını çekmiş, kartı da aldı gitti, löp diye bi açtı para kasasını bütün para dışarda, adam da baya bir yol aldı, döndüm bağırdım al şunu adamı günaha sokma diye. mal mal baktı, anlık şoka girdi.. sfdas yani anlayacağınız iki türlüsünde de dalgınlık olursa yapabileceğiniz bişey yok unutabiliyosunuz, ama devam etmek istiyor musunuz sorusu dalgınlığa davetiye çıkarıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 OP ya anlaşmalı yaptıysam demiş ? abusea açık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Dragonfire said: 5 gün sonra yeni kartım geldi. şubeden alma olayı falan yaptırmadılar. şu çok saçma ya komşu, mahallenin bakkalı vs falan da alabiliyo kartı çat diye veriyorlar şifre de yok ilk girdiğin şifre senin oluyo sdf gel beni kazıkla diyorsun resmen bankalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yok eski şifren geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bugün para çektim ATM den, Akbank Mart ayından başlamak üzere, önce kartı verecekmiş sonra parayı verecekmiş. Belki yazılmıştır gerçi de gene bildireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 düzgün bankalar şu sisteme geçeli herhalde 5 yıl falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 hatta fazla ya, ben üniversitedeydim 2006 fln iş bankası ve garanti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sokağa para bıraksan biri gelip alsa geri alabilir misin paranı sence? banka nereden bilecek olayın scripted olmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bankalar arası farklı uygulama olmaması, insanların kafası karışmaması adına tek tipe geçilecek zorunlu olarak, para kart sıralamasında. ama daha zamanı var sanırım bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 geçmiş olsun. alırsın parayı sıkıntı yapma.. ama birazcık peşinden koşturacaksın işte. benim üzüldüğüm nokta; (belkide) hırsız olmayan birisinin senin vesilenle hırsız olması artık. acaba o ne kdr ceza alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 senin yuzunden hirsiz oldu adam 5 sene yatarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Başkasının vesilesi ile hırsız olmak nasıl bir mantık ya. Senin evine girip eşyanı çalan da sen o eşyayı aldığın için hırsız oluyor yani. Çok masum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 abi evin kapısını kitliyosun. atm de teşvik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 teşvik falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 KillJoy said: geçmiş olsun. alırsın parayı sıkıntı yapma.. ama birazcık peşinden koşturacaksın işte. benim üzüldüğüm nokta; (belkide) hırsız olmayan birisinin senin vesilenle hırsız olması artık. acaba o ne kdr ceza alır? KillJoy said: abi evin kapısını kitliyosun. atm de teşvik var. ooooooooooooooooooolm bu nasıl bir kafa lan............. what da fuq. kartı alsa, parayı orada unutup gitse hadi neyse. boşta para buldu aldı gibi bir mantık yürütebilirsin zorlarsan diyecem (ki o da büyük yalan). ama başkasının hesabı açık kalmış diye gidip onun parasını çekmek nedir. neyin teşviği? sdufdashufdhasufha çantanın fermuarı azıcık açık kalmış diye içinden cüzdan/ipad çaldırdığında da teşvik etmiş oluyorsun milleti mesela di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar