Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ulan başka yazacak bir yerimde yok. alkollüyüm evet bu saatte. ya insan sevgilisinden ayrılır mı.. kuzeniyle nişanlarır mı aile baskısıyla. ne kadar saçma bir hayatım var. hiç böyle arabest bir insan değildim, şuan ağlıyorum lan patiler. ya böyle saçma bir olay başkasının başına gelsin olmaz mı? çoğunuz dalga geçecek, çoğunuz ağzıma sıçacak, napayımki, çocuğuna adımı koy mu diyeyim, ya beni sevmeyeniniz var biliyorum ama beni sever misiniz? ya çok kötüyüm kıro diyin saçma diyin ama hak verin bana... yazamıyorumda biri haklısın desin lan, emir, berk.. biriniz haklısın desin olm.. BİRİ HAKLISIN ÜZÜL DESİNİ YAPACAK BİRŞEYİM YOK KENDİMİ SİLKELEYEYİM. yok yapacak bir şeyim be patiler, o kadar kötü bir insan değilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 http://galeri7.uludagsozluk.com/227/day%C4%B1nla-evlenip-nap%C4%B1can_464391.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 kuzeniyle nişanlarır mı derken kendi kuzeninlemi nisanlaniyosun? http://i.imgur.com/VOGkZOY.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Arabest Evet seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Senin kuzeninle mi kendi kuzeniyle mi? Her türlü üzücü gerçi hangisi daha kötü bilemedim. Yalnız kalma bu ara, arkadaşlarınla zaman geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Sevgilinden ayrılacağına ailenden ayrılsaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Atarsin ya nisani ne kafani yoruyosun bu kadar. Evlilik kismet isi oyle zorlamayla olmaz ki. Yarin obur gun evlenir, mutsuz huzursuz bi adam olursun sebep olduk diye onlarda vicdan azabi duyarlar. Istemedigini soyle at yuzugu. En fazla 1-2 trip atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bne yanlış mı yazdım ben değilim nişanlanan.. neyse ya patiler. troll serbest, girmiyordum girmem zaten ama ne bileyim konuşacak biri olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 @uk eyvallah. hiç kafam düzgün değil bir şeyler yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 /dost Ne nişanlısı olm sisko diilmisin sen ? Paran var mi ? Yok Zorlama. Yalanmis zaten /aci soyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 O zaman soyle kiz atsin yuzugu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Troll'lemiyorduk yahu senin yazdığının ucu açık kalmış biraz. Kıza söyle ailesinden ayrılsın, ben sugar-daddy'lik yaparım sana de dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 en azından yanında nişanlanacak biri var daha kötü durumda olanlar da var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=04yCea2HOhY Disko müzik dinle bir de. Depresyona giremiyorsun arka fonda disko müzik çalarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 geçmiş olsun. sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 acun seven adamsin hic arabesT olur musun? yok artik daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 saçma sapan gitmeyin adamın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 kız nasıl çaresiz kaldıysa artık kuzenimle nişanlandım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 iyi tarafindan bak, kuzeninle nisanlanip engelli cocuk sahibi de olabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Baslik sahibi sevmem seni ama uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 üzülme hayat bu oluyo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 lan kızını kuzeniyle şey etmek nedir, aristokrat mısınız onun bunun çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bu arada anlattığın durumda en kazançlı çıkan sensin ya. ne işin var köylü ailelerin bireyleriyle. kızı sevdimle bitmiyor, evlenince işler derinleşiyor. köylü aile kanser sebebi. çocuklarında yarı köylü olurdu. boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 lectre kız mı? sevgilisi mi kuzeniyle nişanlanmış? anlamadım ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 lectre, kız arkadaşından ayrılmış kızın ailesi de kızı kuzeniyle baş göz ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar