Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abv...

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan başka yazacak bir yerimde yok.

alkollüyüm evet bu saatte.

ya insan sevgilisinden ayrılır mı.. kuzeniyle nişanlarır mı aile baskısıyla. ne kadar saçma bir hayatım var.

hiç böyle arabest bir insan değildim, şuan ağlıyorum lan patiler. ya böyle saçma bir olay başkasının başına gelsin olmaz mı? çoğunuz dalga geçecek, çoğunuz ağzıma sıçacak, napayımki, çocuğuna adımı koy mu diyeyim, ya beni sevmeyeniniz var biliyorum ama beni sever misiniz? ya çok kötüyüm kıro diyin saçma diyin ama hak verin bana... yazamıyorumda biri haklısın desin lan, emir, berk.. biriniz haklısın desin olm..

BİRİ HAKLISIN ÜZÜL DESİNİ YAPACAK BİRŞEYİM YOK KENDİMİ SİLKELEYEYİM. yok yapacak bir şeyim be patiler, o kadar kötü bir insan değilim ya
Mesaj tarihi:
Atarsin ya nisani ne kafani yoruyosun bu kadar. Evlilik kismet isi oyle zorlamayla olmaz ki. Yarin obur gun evlenir, mutsuz huzursuz bi adam olursun sebep olduk diye onlarda vicdan azabi duyarlar.

Istemedigini soyle at yuzugu. En fazla 1-2 trip atarlar.
Mesaj tarihi:
bne yanlış mı yazdım ben değilim nişanlanan..
neyse ya patiler.

troll serbest, girmiyordum girmem zaten ama ne bileyim konuşacak biri olsaydı
Mesaj tarihi:
bu arada anlattığın durumda en kazançlı çıkan sensin ya. ne işin var köylü ailelerin bireyleriyle. kızı sevdimle bitmiyor, evlenince işler derinleşiyor. köylü aile kanser sebebi. çocuklarında yarı köylü olurdu. boşver.
  • Yeni Oluştur...