Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26 Ocak Knight Online Steam Release

Harvey

Öne çıkan mesajlar

..
This game is the reason why Turkey isn't one of the top 5 countries in the world right now
..
Unless your standards are that of a toilet brush, I would not recommend this game to anyone without a severe mental or physical illness.
..
Free 2 play, good luck connecting to the servers without premium
..
TURKISH LEARNING SIMULATOR 2016
..

Steam den yorumlar.
Okurken yüzüm kızardı.
Steame gelinceye kadar sadece adını duymuştum.
Artık ülkemizde oyunculara bakışım ve yaklaşımım daha sert olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak doğru diyorsun.

300tl-500tl attım store açılması bekliyorum vs. yazılar okudum (daha doğrusu 1 hafta store açılmayacakmış devler söyledi gibi bir konuda vardı bu yazı.. Haliyle 5 dakikada açıldı store.. ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum :P)

adamlar en temizini yapmış eşya satışında felan. botu eşyayı kendin satacaksın problem çözülecek.
Sosyal ağlarda paylaş

steam forumlarından

said:
SEBEBSİZ BAN İÇERİ GELSİN HERKES
Arkadaşlar herkes sebebsiz yere ban yemiş onun için konuyu güncel tutalım ve ingilizce başlıklar atalım ki anlasınlar türkçe anlamıyorlar herkes update yapsın..!!

said:
Hello, it is removed from the account blocked ?
Knight Online character is banned,
Will my character be opened
I had money in my account did you come back

şiir yazmış kardeşimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 10 seneki halinden daha berbat oyun. nostalji için girdim sadece onu bile alamadım. müzikleri berbat soundtracklerle değiştirmişler. adamlar çamur grafikleri gizlemek için blur'u köklemiş. 15 dk'da gözlerim kanadı çıktım zaten ahuadfgs. 40$'a premiumlu eskisinden beri hayvani p2w. hala oynayanlar baya midesiz ya. steam'den atılırsa da hiç şaşırmam. adamlar kurnaz ama serverlar US'de diye savunma yapabiliyorlar zaten bizimkiler 200 pingle de oynar :D

said:
Like Skyrim with Turks

YA AHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...