benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bir bakayım dedim ama girmiyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Yeterli knight cash'in yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 çivili ve AMK kılıcı bundamıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 vay arkadaş servera girmek için sıra bekliyormuşuz, 500 kişi var sırada.kendimi bankada gibi hissettim. 5 kişi kalınca, dc verdi.uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Bir saniye bir saniye! Bu adamların oyun içi mağazasının adı "Power Up Store" mu? oynayan birileri store dan bi kaç ss atabilir mi? 180tl ye hammer dan felan bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Sıkı durun %300 xp aylık Premium 165Tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 50 dolar gibi işte, normal oyun fiyatı alıp 10 saat oynayıp bir daha açmadığın. 300% için değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 150 lira aylık premium mu? o ney la öyle ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 zengin oyunu. Loot larını toplatmak için bile servanta 40 tl aylık ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kobold da coin kasıcam, lootçu civciv alınır. alan büyüsünün kaçıncı oku geçerken spawn oluyodu koboldlar? rakiplere kaptırmamak lazım spotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 .. This game is the reason why Turkey isn't one of the top 5 countries in the world right now .. Unless your standards are that of a toilet brush, I would not recommend this game to anyone without a severe mental or physical illness. .. Free 2 play, good luck connecting to the servers without premium .. TURKISH LEARNING SIMULATOR 2016 .. Steam den yorumlar. Okurken yüzüm kızardı. Steame gelinceye kadar sadece adını duymuştum. Artık ülkemizde oyunculara bakışım ve yaklaşımım daha sert olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 AHAHAH http://i.imgur.com/9EHbkpr.jpg oyunda cash shopta bot satıyorlar lan. berber token var 180 gün karakterini tekrar editlemek için. zaten 4'er tane face/hair opsiyonu var. permanent bile değil abi komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 böyle olması daha iyi çer çöp gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bingildak doğru diyorsun. 300tl-500tl attım store açılması bekliyorum vs. yazılar okudum (daha doğrusu 1 hafta store açılmayacakmış devler söyledi gibi bir konuda vardı bu yazı.. Haliyle 5 dakikada açıldı store.. ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum :P) adamlar en temizini yapmış eşya satışında felan. botu eşyayı kendin satacaksın problem çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 vay be eskiden 20tl gibi bişeydi premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 165 TL ücret mi olur lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kizillelma said: Okurken yüzüm kızardı. Steame gelinceye kadar sadece adını duymuştum. Artık ülkemizde oyunculara bakışım ve yaklaşımım daha sert olacak. Nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 aga siz napıyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Yorumlar çok iyi yav , direk türk insanının profilini çıkarmış adamlar: said: TURKISH LEARNING SIMULATOR 2016 ♥♥♥♥♥♥ servers : ✓ ♥♥♥♥♥♥ graphics : ✓ pay2win : ✓ pvp-wanted players : ✓ 10/10 mmorpg for turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Steamde en çok oynanan oyunlar arasında şu an. İnanılır gibi değil bu oyunun hala insanımızı sömürmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 steam forumlarından said: SEBEBSİZ BAN İÇERİ GELSİN HERKES Arkadaşlar herkes sebebsiz yere ban yemiş onun için konuyu güncel tutalım ve ingilizce başlıklar atalım ki anlasınlar türkçe anlamıyorlar herkes update yapsın..!! said: Hello, it is removed from the account blocked ? Knight Online character is banned, Will my character be opened I had money in my account did you come back şiir yazmış kardeşimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 çoğu kişinin kredi kartı yüzünden hesapları banlanmış asfasd http://i.hizliresim.com/7MZGgr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 oyun türk oyuncular için evrim turnusolu olacak cok iyi oldu steam'e gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Steamde 7-8 arkadasim oynuyor. Utaniyorum hepsinden. Daha da kotusu Facebookta SS paylasmaya falan baslama ihtimalleri gozumu korkututor. Yapmayin etmeyin eylemeyin dedim. Dinlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 abi 10 seneki halinden daha berbat oyun. nostalji için girdim sadece onu bile alamadım. müzikleri berbat soundtracklerle değiştirmişler. adamlar çamur grafikleri gizlemek için blur'u köklemiş. 15 dk'da gözlerim kanadı çıktım zaten ahuadfgs. 40$'a premiumlu eskisinden beri hayvani p2w. hala oynayanlar baya midesiz ya. steam'den atılırsa da hiç şaşırmam. adamlar kurnaz ama serverlar US'de diye savunma yapabiliyorlar zaten bizimkiler 200 pingle de oynar :D said: Like Skyrim with Turks YA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar