tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 konu ne ara yer misin yemez miye kaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Drall said: bi arkadaşım 100 tane mcdonalds hamburgeri yeme iddiasına girmişti, onu hatırladım ansızın sorumluyu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 beşiktaş pizza hut sınırsız menü paticik kapışması varsa midesine güvenen beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yildirimokur said: Neyse, klüpte program almacasina girecektik ilk başta iddaya, 500 liradan yırttık. oo Alayköy mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ne yiyciler varmış arkadaş ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Yaşı 25i geçmiş insanlrın pizza hut falan yemesini affedemiyorum ya, arkadaşım olsa direkt ilişkimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Nasıl 2 büyük boy pizza rahat yenir lan??? Ben 112 kiloyum ben 2 büyük boy pizza yiyemiyorum beyler , 1 tane yedikten sonra tıkanıyorum ikinciye geçmeyi denemedim bile o derece , hanımin artan 3-4 dilimine bile sulanmıyorum lan bir büyük pizzadan sonra? Hayır 2 büyük dilim pizza yemek o kadar kolaysa ben niye yiyemiyorum , zayıf insanların bile yapabildiği bir olayı ben yapamıyorsam ben nasıl şişmanım lan? Şişmanlığın hakkını bile veremiyomuşum ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Adam şişmanlıkta da yeto çıktı beyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ergen zamanlarımızda bi arkadaşımızı gazlamıştık lahmacuncuda 140 kilo çocuk, 3 lahmacunu löpürt diye götürmüştü 1 dakikada ne varki bunda 10 tane daha yerim böyle dedi marifetmiş gibi sdfds arkadaşla iddiaya girdiler 10 tane daha ye hepsini ben ödeyeceğim diye neyse işte lahmacuncu abi hemen koştu hazırladı izliyo herkes bizi orda hamur açan teyzeler paketçiler falan baya kabalık, arkadaş başladı 1 2 3 derken 6 dan sonra yavaşlamaya başladı 10. lahmacundan 1 ısırık aldı rengi falan değişti derken masadan fırlayıp yandaki çalıların içine bir kusmaya başladı ama böyle bir kusma yok 1 kova falan kustu galiba. üzerine hesap da kaçtı kıçına böyle iğrenç bir anı bu da sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Obezlik = cok yiyebilme degilki, sagliksiz ve kalitesiz besleniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 moriarty said: Rahat yenir ben iki tane 30 luk kentucky kova yediğimi biliyorum Arada kaynamamalı, adam tavuk katili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 madem konusu açıldı, ben de yazayım bir tane. üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte. dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek. başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz. tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama. sonra sızmışım. rüyamda christie'yi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sabonis said: 2 büyük yenir. ben yiyemem ama yenir yani. zaten çok yakın arkadaşım var yiyen. ama asıl bombası arkadaş amerikan futbolu takımındayken, antrenman çıkışında pizzahut'ta sınırsıza giriyorlar. elemanın biri 57 veya 58 dilim yiyor. Yapar itu takımı :D en sonda gelen sadece margarita pizaları unutmamak lazım tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tekken 5'den nasıl obeziteye geldiniz ulan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 -Deno- said: madem konusu açıldı, ben de yazayım bir tane. üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte. dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek. başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz. tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama. sonra sızmışım. rüyamda christie'yi gördüm. en heyecanlı yerinde bırakmışsın anlatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 devamı işte klasik ya http://2.bp.blogspot.com/-ksqHa_-apro/T2CMwgk92OI/AAAAAAAAAn0/jtU8UsEvD4A/s1600/yumurta+ak%C4%B1.jpg gerçek mi değil mi asla bilemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 -Deno- said: madem konusu açıldı, ben de yazayım bir tane. üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte. dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek. başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz. tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama. sonra sızmışım. rüyamda christie'yi gördüm. olm bi oyunda da başarılı ol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 olm 2 büyük çok büyük değil mi ya 1 büyük fazlaca yetiyor bana, 2 büyük yediğimi düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Aiko said: -Deno- said: madem konusu açıldı, ben de yazayım bir tane. üniversite'deyim, en yakın arkadaşım geldi. dedi ki aç tekken atıyoruz. iyi dedim, açtık başlicaz. dedik ki değişik bir şey yapalım. hep team battle yapıyoruz, klasik iki taraf da 8 tane adam seçiyor, kimin adamları önce biterse diğeri kazanıyor işte. dedik ki her maçı kaybeden shot yapsın. maçtan kastım da atıyorum battle başladı, ilk round'u ben kaybettim, ikinci adamım gelmeden önce shot yapıcam. yani bir maçın aşağı yukarı 1 - 1.5 dakika sürdüğünü düşünürsek, belli bir streak yakalayan kişi karşı tarafı dumur edecek. başladık. başa baş gidiyordu, bir o bir ben içiyorduk. sonra ben 2 kere üst üste yenildim. hızlı da yenildim biraz. bir kaydım. abooov. içtiğimiz de zehir gibi bir vodka, ve sek içiyoruz. tabi ben dağıldım, 11-5 mi ne bitti. evde de bizimkiler var. arkadaş beni aldı yakınlardaki başka bir arkadaşın evine götürdü. bunlar orda da tekken açtı. ben bir kusmaya başladım o sırada, zift falan kusuyorum ama. sonra sızmışım. rüyamda christie'yi gördüm. olm bi oyunda da başarılı ol be cs'de iki gram daha iyisin diye bana laf mı sokuyorsun sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 2 büüyük yenir yenmesine de sonrası pişmanlık. Spor salonunda harcayacağın saatleri düşün baştan vazgeç sen senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yok ben yemiyecem zaten ya yiyemem de o kadar mide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hatrım için ye nooolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hatrın için yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 pizza hut sınırsız ayagina 17-18 dilim yemisiligim var ama ogrenciydim o zaman insan degildim gerci simdi ortaboy pizzayı bile bitiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar