-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ahaha bi dakka bu ne lan http://www.hasbro.com/en-us/product/star-wars-obi-wan-kenobi-force-fx-lightsaber-with-removable-blade:7CCEBB4B-19B9-F369-1055-EB25BF2B51EB Showcase your passion for the dark side with this official replica of Obi-Wan Kenobi's lightsaber from Star Wars: Revenge of the Sith. Ignite the glowing, bright blue blade with realistic power-up and power-down light effects and four authentic lightsaber sound effects that have been digitally recorded from the movie: power-up, power-down and motion sensor-controlled idle hum and clash. A durable metal hilt looks and feels like a real lightsaber, along with a sturdy, removable blade for different display options. When not in your grasp or attached at the hilt to the belt clip, you can proudly show off your galactic weapon in the specially designed base. ??????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 benim aldığım çok kaliteli veya detaylı değil ya, bubblehead sonuçta: http://www.dreamersfigure.com/BB-8,PR-9824.html budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 pırlanta küpe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 YA SPOILERA ALIR MISIN LÜTFEN -Deno- said: ahaha bi dakka bu ne lan http://www.hasbro.com/en-us/product/star-wars-obi-wan-kenobi-force-fx-lightsaber-with-removable-blade:7CCEBB4B-19B9-F369-1055-EB25BF2B51EB Showcase your passion for the dark side with this official replica of Obi-Wan Kenobi's lightsaber from Star Wars: Revenge of the Sith. Ignite the glowing, bright blue blade with realistic power-up and power-down light effects and four authentic lightsaber sound effects that have been digitally recorded from the movie: power-up, power-down and motion sensor-controlled idle hum and clash. A durable metal hilt looks and feels like a real lightsaber, along with a sturdy, removable blade for different display options. When not in your grasp or attached at the hilt to the belt clip, you can proudly show off your galactic weapon in the specially designed base. ??????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kinetik kum ben de alıcaktım merak ediyordu. dnr da 58 tl mi ne. akasya acıbadem de karınca design var. biraz pahalı ama garip garip hediyelik şeyler var kızlar için. internetten de sipariş veriliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kiz arkadaslarima ne diye hediye alayim ya. Batarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 -Deno- said: kinetik kum alcam sol eline mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 gülümsemedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Esh said: Mal said: ben kız arkadaşıma tavşan kostümü aldım arkası ponponlu kulaklı felan kendine aldın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 -Deno- said: bana obi wan removable fx lightsaber alanın kırk yıl kölesi olurum. benim luke fx bugün itibarıyla 11 yaşında oldu. yenileri daha güzel, daha çok parlıyor, ses efektleri daha iyi :( abi bunlarla bak kim oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 dana22 said: Mal said: ben kız arkadaşıma tavşan kostümü aldım arkası ponponlu kulaklı felan bu iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Esh said: -Deno- said: bana obi wan removable fx lightsaber alanın kırk yıl kölesi olurum. benim luke fx bugün itibarıyla 11 yaşında oldu. yenileri daha güzel, daha çok parlıyor, ses efektleri daha iyi :( abi bunlarla bak kim oynuyo oynasınlar abi, kaliteli bir şey sonuçta kaliteli şey ile oynayan kaliteli adam olur ilerde kaliteli şey hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yılbaşı hediyesi neymiş ya kırmızı don alın geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ucuza kaçtım ben gümüş kolye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 şu bb-8 android neden bu kadar pahalı ya 550tl nedir sanki evde mutfak işlerine yardım edıyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Onun dudaklarından dökülen kelimeleri dinleseniz Bir kitap okuduğunda hoşlandığı şeyi hatırlasanız Arkadaşları ile konuşmalarına kulak misafiri olsanız .. Biraz kalpten düşünseniz O özel hediyeyi bilmeniz çok kolay .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ihtiyacı olan şey mi almak lazım hoşuna gideceği şeyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Abi nefret ediyorum hediye alma donemlerinden. Yilbasi kitlamalarina hayir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yılbaşı kutlanmaz günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 http://i.takvim.com.tr/2014/12/26/960x354/1419604801310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ben bugün hediyelikçilere(karınca falan) gidip güzel bir şey bakacam. Bir şey çıkmazsa paşabahçe dükkanlarındaki camdan bardak, süs, ıvır zıvır falan seviyor, onlardan bişe alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 abi karınca ilk başta iyi bi dükkan gibi gözüküyor da meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aynı fikirdeyim karınca için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben tarak vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bizim burda cizgi romanci acilmis oraya bi bakicam :3 olmadi kitap filan bakinicam, yedekte tuttugum bir dragons of eden var kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar