sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 avrupa nın en iyi tankına gelene kadar OYUN DONDU yu gündeme getirirsen daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Penthesilea said: valla acik konusmak gerekirse arkadasin bedduasi bir nevi tuttu, blizzard'dan ayrildigindan beri valiz + airbnb seklinde yasiyordu, ben homeless diye introduce ediyordum arkadaslarima. 5 sene once o benim LA'e tasinmama vesile olmustu simdi ben onun seattle'a tasinmasina vesile oldum, artik evi var. o hala geziyor gerci home office calistigi icin. improbable'da bu arada, keyifler yerinde hepinize selami var. ne güzel hayatlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sipeyskeyk said: avrupa nın en iyi tankına gelene kadar OYUN DONDU yu gündeme getirirsen daha iyi olur bence o dota bölümü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 jacabo said: ben kermitle görüşmeyi kestim ama sabancılı değilim sen benle değil ben senle görüşmeyi kestim. yanlış anlatma insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sizin adamınız almıyo mu ses kaydı, o niye alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 off adeta bir 2008 konusu çok mutluyum şuĞAn Hayattan bıkmış 30 lu yaşlarda adamlar değil de, 20 li yaşlarda umut dolu gamer larız gibi hissettim yeniden...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 goldbären said: önceki sayfalarda sabancı burssuz tayfasının birbirinin yardımına koşa koşa gelmesi de pek bir sevimliymiş. Abi ben seni böyle tatlı tatlı takılıyo falan sanıyordum da nerede görsem bir bize sürekli laf geçirme eğiliminde olduğunu fark ettim. Nedir abi, ters bir şey mi dedik biz sana neden böylesin sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bu sabancı tayfası dediğiniz devamlı baba parasıyla atıp tutan kimsenin sevmediği topluluk değil mi? sevilmediklerini anladıklarında gitmişlerdi niye summonladınız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sipeyskeyk said: ne yanlaması olm, eğleniyoruz işte. sana girişmedim gördüğün gibi, ikinizi de seviyom Taraf olmayan bertaraf olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Kaancım boşver servet düşmanları işte. kanka 500 tl borç versene şubat ortası öderim gelecek para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 radyo acik olsa da heklesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 deftonez said: bu sabancı tayfası dediğiniz devamlı baba parasıyla atıp tutan kimsenin sevmediği topluluk değil mi? sevilmediklerini anladıklarında gitmişlerdi niye summonladınız anlamadım. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Xaenin said: goldbären said: önceki sayfalarda sabancı burssuz tayfasının birbirinin yardımına koşa koşa gelmesi de pek bir sevimliymiş. Abi ben seni böyle tatlı tatlı takılıyo falan sanıyordum da nerede görsem bir bize sürekli laf geçirme eğiliminde olduğunu fark ettim. Nedir abi, ters bir şey mi dedik biz sana neden böylesin sürekli? yav yok be abi sonuna gülücük koymayınca öyle duruyor işte. :)-D;)(:P):P hepsine koyunca da sipeyskeyk gibi yes man duruyor, ortası yok bu işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Bırak, klasik bir fakir. Zengin çıkıp karşına dikilince tir tir titredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 İki tatlı dille başlayınca adam nasılda yola geldi şişko sonuna MİVZİ de koyaydın tam olurdu. (:D (:D (:D (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Xaenin said: goldbären said: önceki sayfalarda sabancı burssuz tayfasının birbirinin yardımına koşa koşa gelmesi de pek bir sevimliymiş. Abi ben seni böyle tatlı tatlı takılıyo falan sanıyordum da nerede görsem bir bize sürekli laf geçirme eğiliminde olduğunu fark ettim. Nedir abi, ters bir şey mi dedik biz sana neden böylesin sürekli? Abi objektif olarak diyorum, değil. Benim gördüğüm 2 yerde sana takıldı adam (ki ben de takıldım orda) biri sinema sistemi konusunda "30k dan az harcayan kesinlikle keyif alamaz" mesajındı, biri de komni bozuldu konusunda "benim ki de 3. kattan yukarısını ısıtmıyo" mesajındı. E burası da internet yani... :):) Ha görmediğğim bi muhabbet döndüyse bilmiyorum. edik. adam zaten kendi gelip gıdısından bir tutam şerbet akıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sipeyskeyk said: Bırak, klasik bir fakir. Zengin çıkıp karşına dikilince tir tir titredin. o da titremiştir, ama kombi dördüncü kata sıcak su çıkarmıyor diye titremiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Fakirler cekememis xaenin kardesimi 30k yi ses sistemine ayiramiyorsaniz adamla konusmaya hakkınız yoktur. Para kazanip gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 30k dolares mi tl mi ona gore konusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 4. kata derken komsuya mi cikarmiyormus suyu, kombiyi ortak mi kullaniyorlarmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ne guzel mevzu vardi yine ortalik durulmus ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 kermitin üç sayfa önce kehanet ettiği butthurt buydu sanırım hepimiz bir bir kendi tuzağımıza düştük. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 cicibeybe said: 4. kata derken komsuya mi cikarmiyormus suyu, kombiyi ortak mi kullaniyorlarmis? 4 katli ev olmaz apartmandir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Valvyn said: 30k dolares mi tl mi ona gore konusak sabancı reali, ⓢⓐ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar