ulan bi ara kasdav'da prezervatif tanıtımı yapılıyodu. promosyon prezervatif dağıtmışlardı falan. tabi herkes balon yapıp şişirmişti afsadfadf
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Blizardın tek Türk çalışanı istifa ediyor.
Bu nasıl bir boşalma türüdür bu başlıktaki ya.
İçiniz irin irin kin dolmuş resmen.
İçiniz irin irin kin dolmuş resmen.
Hangi lisedensin bilader
Once onu bilelim
Once onu bilelim
Ben devlet üniversitesinde okudum ama bi iki kere Sabancı'nın yurtlarında kaçak kalmıştım, zengin sayılıyo muyum?
moda deniyo kadikoyun gettosuna. hani su "abi modaya gidiyoruz selinler de ordaymis" diye agzinizin suyu akan yerde biz yaklasik x sene yasadik.
hani daha guzel olan ender lise vardir da ismi huseyinle baslayan okul onlardan biri degil
Moda Ortamı dediğin zaten kal sakinleri ve emekli albaylar. Okul diyip içine küçük bir kasaba kadar insan koyunca normal tabi
Öf iyi ki galatasaray liseli yok aramızda
Bu baba paralı çüküntaylar bile bıkbık konuşuyor, gs liseli gelip artistlik yapsa eyvallah çekmek zorunda kalırdık.
Bu baba paralı çüküntaylar bile bıkbık konuşuyor, gs liseli gelip artistlik yapsa eyvallah çekmek zorunda kalırdık.
Abi şu İstanbul'daki lise muhabbetleri her başladığında aklıma Alman Lisesinin çaldığı bir Inflames - Hive videosu vardı o geliyor.
Bişey Festti ama neydi hatırlamıyorum.
Edit: Kasdav 2006'ymış. Videoyu bile buldum.
alman lisesi taunt'u geldi.
yorum yazmamissin?
vokal: Sinan Uğurdağ
uzgunum
http://www.youtube.com/watch?v=WDv8IwGrU6o
Fakir olarak olayı kavrayamamışsın, orada hem yurt odaları oluyordu hemde evleri oluyordu burslu arkadaşların. Fakir fakir yorumlar yapmayalım lütfen.
En az A3'ü olanlar yorum yapsın.
O değil de Penth'i geldiği gibi gelişine kaçırdınız galiba geri.
kacasi varmis
bütün gizli işsizler hit yaptırdı topiğe
İzmir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi represent
Hadi benim lisem daha iyiydi deyin
Silivri soğuktur şimdi
Hadi benim lisem daha iyiydi deyin
Silivri soğuktur şimdi
başıma bir şey gelmeyecekse ben ışıklıyım
ışıklı ışıklı ışıklı olmak
sevincimiz.
sevincimiz.
se