Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Holiday Sale!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

Aynen bu tadda bi kaç oyun var rekabet edebilen. Civ serisi ya da CoD felan gibi multiplayer shitfest FPS'ler.

Ama genel olarak played time olarak yaklaşamıyorlar bile benim EU4 zamanıma ki epey bir Civ hayranıyımdır.

Overstep ile shit fps sorununa çözüm getiricez inş
Mesaj tarihi:
Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime koymuşlar. Üstüne para verselermiş bari :p

Bir de Jedi Academy nin multiplayerı hala hayatta mı? İndirimde görünce canım çekti ama çoktan ölmüştür gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime koymuşlar. Üstüne para verselermiş bari :p

Bir de Jedi Academy nin multiplayerı hala hayatta mı? İndirimde görünce canım çekti ama çoktan ölmüştür gibi geliyor.

şivalri kafa dağıtmalık har-gür oyun, baya eğlenceli bence. multisi de canlı, eropa serverlarında 100- ping var. gideri var yani (tu)
Mesaj tarihi:
Euro Truck Sim 2
SW: Republic Commando
SW: Force Unleashed 2
X: Rebirth
Book of Unwritten Tales 2
Murdered: Soul Suspect
Bound by Flame

aldım, daha almam heralde.

Hoş bunları da kim bilir ne zamana oynayacam. Bi kısmı zaten eski oyunlar, nostalji için aldım.
Mesaj tarihi:
kuzen öyle yapmıyorum diye cok kızıyor bana valla sdas
adamın içindeki kamyoncu uyanıyor direk RP'ye başlıyor.
-Bu sene bu arabalar da ne sorun cıkardı falan diye sdasf

ben daha cok country calan bir ingiliz radyosu bulup onu dinliyorum, güneş batarken yeşil tepelerin ardına dalıp gidiyorum sdasfa
Mesaj tarihi:
Madmax ve Wolfenstein aldım baya düşmüş biri 66 diğeri 85 mi ne

Bir de CK2 nin son üç ek paketini de aldım da Horse Lords niye düşmemiş lan aldım ama canımı sıktı düz 24 TL olması sdf
  • Yeni Oluştur...