BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 BalisticGel said: grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. Süper, alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Wc3 custom mapte vardi kingdom of alamir mu ne. Bunla bi ilgisi var mi? Kingdom of kalironmus sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kac gun surecek bu indirimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 4 ocak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 BonePART said: Aynen bu tadda bi kaç oyun var rekabet edebilen. Civ serisi ya da CoD felan gibi multiplayer shitfest FPS'ler. Ama genel olarak played time olarak yaklaşamıyorlar bile benim EU4 zamanıma ki epey bir Civ hayranıyımdır. Overstep ile shit fps sorununa çözüm getiricez inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 https://steamdb.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ya beynim durduğu için bişi sorucam 30 defa sordum sanırımda bu highlighter deallarda ozel bi indirim var mı yoksa normal indirim mi butun ay suren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 dünkü fiyatları da aynıydı yanlış hatırlamıyorsam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 aynı fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kararsız kaldım 130 tl var walletta en paradan gelen gta 5 mi alsam yoksa ufak ufak 4 5 oyun mu alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime koymuşlar. Üstüne para verselermiş bari :p Bir de Jedi Academy nin multiplayerı hala hayatta mı? İndirimde görünce canım çekti ama çoktan ölmüştür gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 chivalry bayağı kötü, arkadan vurma ve arkadan vurulma üzerine geçiyordu dövüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 chivalry güzel ya coop girince aynı takımda bağıra bağıra zevkli oluyor, FOR AGATHAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ShadowFury said: Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime koymuşlar. Üstüne para verselermiş bari :p Bir de Jedi Academy nin multiplayerı hala hayatta mı? İndirimde görünce canım çekti ama çoktan ölmüştür gibi geliyor. şivalri kafa dağıtmalık har-gür oyun, baya eğlenceli bence. multisi de canlı, eropa serverlarında 100- ping var. gideri var yani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Euro Truck Sim 2 SW: Republic Commando SW: Force Unleashed 2 X: Rebirth Book of Unwritten Tales 2 Murdered: Soul Suspect Bound by Flame aldım, daha almam heralde. Hoş bunları da kim bilir ne zamana oynayacam. Bi kısmı zaten eski oyunlar, nostalji için aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Kotor Kotor 2 ARK aldım bakalım talos dusunuyorm bir de @Rewendor abi ETS2'yi yükle birlikte uzak ülkelere direksiyon sallayalım asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ets2 oynarken arkadan ibrahim erkal-sen aldırma açmayan bizden değildir asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kuzen öyle yapmıyorum diye cok kızıyor bana valla sdas adamın içindeki kamyoncu uyanıyor direk RP'ye başlıyor. -Bu sene bu arabalar da ne sorun cıkardı falan diye sdasf ben daha cok country calan bir ingiliz radyosu bulup onu dinliyorum, güneş batarken yeşil tepelerin ardına dalıp gidiyorum sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben de moda giriyom ya niyeyse asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 şu evrende bi fm/cm, bi de kamyoncu oyunlarından zevk alan insanları kıskanırım. öyle böyle keyif almıyorlar çünkü HAYVANLAR GİBİ keyif alıp bağlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rewendor said: Murdered: Soul Suspect . humblebundle'da 1 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ETS dedin mi playlist Cengiz Kurtoğlu demektir. https://www.youtube.com/watch?v=Nnt97ckiJUw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 şu resimdeki kamyon modu varsa indiricem. kamyon daha eğlenceli olur tırdan. bir de bunlar otobüs oyunu yapıyorlardı ses seda çıkmadı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Madmax ve Wolfenstein aldım baya düşmüş biri 66 diğeri 85 mi ne Bir de CK2 nin son üç ek paketini de aldım da Horse Lords niye düşmemiş lan aldım ama canımı sıktı düz 24 TL olması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar