razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 satışlarda psvr'ın önde olmasının sebebi kullanıcı kitlesinin çok fazla olması. kaç milyon ps4 varsa o kadar hedef kitlesi var ve fiyatı 400$ vive ise tüm pc sahiplerinin ufak bir miktarına hitap ediyor sistem gereksinimleri nedeniyle ve 800$ kalite açısından vive çok üstünde psvr'ın, hatta yanında samsung vr gibi kalır. ama destek açısından arkasında sony olduğu için büyük firmaları peşinden sürükler. ha ortaya çıkan ürünler batman vr gibi tırt şeyler olabilir ama ps4 kullanıcılarının çoğu bunu pek dert etmiyor. innovation konusunda valve'in yatırım yapması ve tamamen açık platform olmasıyla vive yine üstün. ama dediğim gibi sony yakasından kaliteli developer desteği gördüğünde ortaya güzel şeyler de çıkabilir. teknik açıdan vive çok rahat koyar ama 1 saatten sonra kafan terlemeye başlıyor ve ayakta dolaşarak kullanabilmek dezavantaja dönüşmeye başlıyor. yoruluyorsun çünkü sürekli dikilmekten. psvr daha rahat çünkü hafif ve gnelde oturarak oynuyosun. ama cihazın kabiliyetleri ve oyunların derinliği de o derecede düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Vive çok daha fazla teknik imkan veriyor ve htc baya bir kaynak ayırdı stüdyolara. Ayrıyeten vive de baya baya oculus oyunlarınıda canavar gibi oynayabiliyorsun revive sağolsun. Pc açısından vive multiplatform gibi bişi oldu. Bende 7-8 oculus oyunu var vive de oynadığım. Vive ile de oturup oynayabilirsin abi, bu psvr ye özel bişi değil ki. Dezavantaj olarak değerlendirmemeli. Fiyat açısında nda psvr belki 400 dolar ama iki oyun fiyatları steam in 10 katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 PSVR 400$ fakat PS4 Kamera ve 2 Move controller'ı da katınca işin içine 550$ falan. Oyunlar çok pahalı. Hem adam gibi oyun yok, hem de pahalı. EU PSN VR oyunlarında sale yaptı da kabul edilebilir seviyelere indi. Kaldı ki şuan halihazırda bulunan oyunların max ederi 15 dolar olması gerekirken 60 dolar falan diyorlar. Vive'ın steam avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Türkiye'ye bence iyi bi fiyattan getiriyorlar PlayStation VR'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 bu donemde dolardan dolayi biraz beklemek iyi olur. zaten oyun kalabaligida pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Oculus has to pay $500 million to ZeniMax over VR headset rules court http://www.polygon.com/2017/2/1/14474198/oculus-lawsuit-verdic İyi para .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Zenimax hukuk Zafer'inden ardından Oculus Rift satışlarını durdurma adımını düşünüyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 dk1,dk2 ve htc vive kullandım. + bu hafta bobovr z4 aldım Size en kullanım rahatlığı ve f/k ya göre en iyisi Bobovr z4 olduğunu söyleyebilirim. programları Pc den acıyorum. Steam vr kullanıyorum. Telefonu yalnızca ekran olarak kullanıyorum. Moonlight kullanıyorum. Htc ile kıyaslanamaz. Ama basitliği kablosuzluğu Hemen tak kullan bak olayı, inanın çok rahat. Fiyat kazanç olayı ise tartışılamaz. Steam vr deki hemen hemen her şeyi çalıştırabiliyorsunuz. Ama asıl dikkat ceken detay fov. Fov devasa htc ve oculusdan cok fazla. 120. bobovr z4 ü 110tl ye hepsiburadan aldım. Merakınız var oculus htc ye para bulamıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim. Monlight yerine VRidge ve Trinus vr kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Ama benim gibi başınız dönüyorsa hepsi boş sakın bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 su yaşa geldin hala doğru düzgün Türkçe yazmayı öğrenemedin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Gelse keşke artık vive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 akirafes said: dk1,dk2 ve htc vive kullandım. + bu hafta bobovr z4 aldım Size en kullanım rahatlığı ve f/k ya göre en iyisi Bobovr z4 olduğunu söyleyebilirim. programları Pc den acıyorum. Steam vr kullanıyorum. Telefonu yalnızca ekran olarak kullanıyorum. Moonlight kullanıyorum. Htc ile kıyaslanamaz. Ama basitliği kablosuzluğu Hemen tak kullan bak olayı, inanın çok rahat. Fiyat kazanç olayı ise tartışılamaz. Steam vr deki hemen hemen her şeyi çalıştırabiliyorsunuz. Ama asıl dikkat ceken detay fov. Fov devasa htc ve oculusdan cok fazla. 120. bobovr z4 ü 110tl ye hepsiburadan aldım. Merakınız var oculus htc ye para bulamıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim. Monlight yerine VRidge ve Trinus vr kullanabilirsiniz bobo z4 f/p en iyi gözlük diyorlar. peki telefon ve bilgisayar minimum ne özelliklerde olmalı bu iş için? telefon ekranı 4.7" yeterli mi mesela bobo için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 pc goruntusunu ne ile aktarıyorsun telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 ben araştırıyım biraz işin teferruatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Oyunları açarsınız da kontrolcüleri ne yapmayı planlıyonuz hacılar? Sensörleri filan? Anca kafayla seçim yaptığınız basit şeyler efektif olur. HTC vive özel oyunlarını filan oynayamazsınız zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bu ustune cikip kostugumuz yurudugumuz VR stand'larindan satin alinabilen, basari saglamis biseyler var mi? Omni Virtuix falan var biliyorum da EU'ya satisi yok adamlarin, bir de urun hazir degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Şahsen asıl derdim simülatörlerde head movementı simüle etsin. Ucuz yollu şeylerde oluyor mu acaba. Klavye mouse hotas kullanılır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bluetooth controller bağlanabiliyormuş boboda. daha doğrusu telefona. bluetooth joysticklerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bu bobo VR ı begendim alıym diyorumda. 2 çok amele sorun var. 1. PC ye bağlanıyor mu? entegrasyon nasıl oluyor? 2. Kulaklıksızı yok mu bunun boktan kulaklık yerine kendi logitech kulaklıkları kullanıyım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bluetooth olsada vive deki sensörler senin oyun içi hareketini sağlıyor. Kontrolcülerin üstünde bir alay sensör var takipçi için. Shooter oyunları bu sayede oynuyorsun. Video, basit coaster şeyleri filan sıkıntı çıkarmaz da gerisi mümkün değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 https://www.reddit.com/r/Vive/comments/4y5sb8/the_shannanigans_of_cyberith_vr_treadmill_against/ şu da iyimiş. maliyet hesabını doğru yapamamalarından (?) dolayı backerlara nanik çekmişler. KS'da 699$ diye lanse ettikleri vr treadmill'i, şuan investor bulamadıklarından mass production yapamadıkları için, hand assembly ile 6000$'a mal oluyormuş. şimdi backerlara 6k'dan düşelim diye teklif veriyorlarmış, refund yok. parayı cukkalamışlar. reddit'te biri bu aletin kullanıldığı gif'e shut up and take my money diye yazmış, hit olmuş. aslında adamlar hakikaten öyle yapmışlar lol topkek şimdi farkettim founder adam türkmüş. yerli sergey'imiz de oldu. https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tuncay_Cakmak_ve_Cyberith_Ekibinden_Yeni_Sanal_Gerceklik_Cihazi-64511.htm https://i.imgur.com/4Mz8109.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 babamin samsunguna esantiyon vr verdiydiler orda bir korku oyunu/hikayesi tarzi bir sey yukleyip oynamistim. gotum cikti afedersiniz korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 http://i.imgur.com/5re5MS7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 samsung vr 100tl olmuş http://www.hepsiburada.com/samsung-gear-vr-2016-sanal-gerceklik-gozlugu-sm-r323-by-oculus-p-HBV0000019BA8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 TR'ye ilk girdiğinde 600 tl idi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar