Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yıllar boyunca Paskalya'da yumurtaları çalınan ve boyanan tavuklar sonunda tavşanı kafalıyor.

Paskalya'da dünyayı yok etmeye karar veriyorlar yabancıların hayvanlara göstersikleri kötü tavır yüzünden (Japonlar değil, Amerika sadece.). PETA benzeri (peturuu) bir kurum da saldırı gününe kadar gizli kalmalarına yardım ediyor.

Derken bir ortaokullu kızın bir arabanın altından kurtarıp iyileştirdiği evcil tavşanı dile geliyor ve kıza bir sözleşme sunuyor: kız pure young girl heart'ını koruyabildiği sürece tavşan ve tavuklarla dövüşecek güçlere sahip olabilecek. İlk transformation'dan sonraki gün ama okula bir nakil öğrenci geliyor. Büyülü kızın kalbini çalmak için tavuklar tarafından gönderilmiş bir emo bu ama kendisi de kıza aşık olunca işlet karışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Daha kendi zamanında dünyayı yunusların saldırısından kurtarmış ve son büyüsüyle bunu hafızalardan silmiş gizemli İngilizce öğretmeninden bahsetmedim. Kızımıza gizemli tavsiyeler veren mentorumuz bu da. Peturuu'nun lideri eski aşkı.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Daha kendi zamanında dünyayı yunusların saldırısından kurtarmış ve son büyüsüyle bunu hafızalardan silmiş gizemli İngilizce öğretmeninden bahsetmedim. Kızımıza gizemli tavsiyeler veren mentorumuz bu da. Peturuu'nun lideri eski aşkı.

not sure if trolling or anime

http://i.imgur.com/FBwqd3Q.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hacı masum kalmakla alakası ne yahu.

hayır tamam aç saw filmi, aç ichi the killer, aç elfen lied, aç highschool of the dead, bir sürü gore sahne var zaten.
animeye ninja scroll ile giriş yapan, küçüklüğünde toxic avenger izleyen tipleriz. "ay gore varmış hayatımda böyle sahne görmedim bu ne be" derdinde niye olayım.

olay o değil zaten, olay bu anime nedir, sırf gore olsun diye mi yapılmış yoksa gore dışında da izlenebilir bişiyi var mıdır onu soruyorum.

hani ne biliyim bişiyi anlamanız için 50 kere tekrar edip izah etmek zorunda da kalmayalım yav.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yıllar boyunca Paskalya'da yumurtaları çalınan ve boyanan tavuklar sonunda tavşanı kafalıyor.

Paskalya'da dünyayı yok etmeye karar veriyorlar yabancıların hayvanlara göstersikleri kötü tavır yüzünden (Japonlar değil, Amerika sadece.). PETA benzeri (peturuu) bir kurum da saldırı gününe kadar gizli kalmalarına yardım ediyor.

Derken bir ortaokullu kızın bir arabanın altından kurtarıp iyileştirdiği evcil tavşanı dile geliyor ve kıza bir sözleşme sunuyor: kız pure young girl heart'ını koruyabildiği sürece tavşan ve tavuklarla dövüşecek güçlere sahip olabilecek. İlk transformation'dan sonraki gün ama okula bir nakil öğrenci geliyor. Büyülü kızın kalbini çalmak için tavuklar tarafından gönderilmiş bir emo bu ama kendisi de kıza aşık olunca işlet karışıyor.

Hahaha. Adı ne yaw kimse yazmamış galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

arasını doldursak olur aslında neden olmasın ki? içinie bir tutam puripurimoe atarsak tutabilir de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...