ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 yeni gelen indirimler ne kadar kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 flaş indirim muhabbeti ztn yalan bişi abi. yarısından fazlası mobil/sikkoindie oyun onların. kalanlarda ztn yüz bininci kez indirime girenler. yok gibi düşün şu anda indirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 ben baya uzun süredir almıyorum oyun, kütüphanede zaten oynayacak çok şey birikti pluslar ile gelen falan. üstüne fifa baya zaman hırsızı, ondan önceki süreyi MHW ile yedim baya 150 saat falan played time var. Dolar iyice düşüp sony aptallığını anlayana kadar (3A oyunlar 70-80 liraya indirimle alınana kadar) gelen indirimler mehh olacak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Aralık indirimleri - 1 diye bir şey başlattılar sonra devamı gelmedi neden acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 ceza yedi ya psn TR belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 DareJedi said: Aralık indirimleri - 1 diye bir şey başlattılar sonra devamı gelmedi neden acaba. Haftalık Christmas indirimleri değil mi? 4 hafta boyunca devam eden. Geçen sene de böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Her haftasonu bakmak lazım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 İndirim bitince yenisi başlardı hep bu kez öyle olmadı sadece weekend indirimi gibi yazdığını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 yok o indirim haftasonu diyordu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 yıl başına kadar her hafta sonu indirim olacak işte.bu hafta bf5 yapıştırdım.dolar korkutuyor tekrar uçuşa geçmeden indirimlerde almak lazım oyunları asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 BF5 simdi gerek yok ya para vermeye, fallout ile bu yeni cikan oyunlar ama ne zaman gorsem retailda minimum %30 indirim var, 30 - 35 euro idi fallout ile bu gecen dukkanda NEDEN ACABA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 BF5 çok iyi ya ben hepsini oynayan birisi olarak bad company 2 den bu yana ilk kez bu kadar keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 fifa 180 cod 350 lira olmuş.cod hala pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Fifayo 200 e aldık ya ne iyi oldu ya fjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 detroit kutulu vatanda 139 tl'e inmiş. https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-oyun-detroit-become-human.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Laurelin said: BF5 simdi gerek yok ya para vermeye, fallout ile bu yeni cikan oyunlar ama ne zaman gorsem retailda minimum %30 indirim var, 30 - 35 euro idi fallout ile bu gecen dukkanda NEDEN ACABA? fallout yine inmiş asfjhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 1 ay gecmeden %54 yiyen tek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 ya fifa ya cok gazlio arklar abi script miciprt ama eglenceli diye bilemedim alsam hayvan gibi oynicam gibime gelio kendime de guvenemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Fifada script var da peste yok mu sanki. Yillarin pescisiyim ama fifanin daha iyi olduguna kanaat getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 İndirimler başlamış. FIFA 19 - 159 TL GoW - 134 TL .. . diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 crash sonunda 100 liraya inmiş ya, alayım da nostalji yapayım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 bu daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Eskiden ne zaman spyro acsam midem bulanirdi. Literally bayaa bulanti yapiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 110'a god of war aldım. GÖZLER red dead redemptionda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Fifa 19 niye bu kadar ucuz ya, kıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar