Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Herkese merhaba, Bir arkadaşım YL projesi için anket yapmaktadır. Katılan herkese şimdiden teşekkürler. https://tr.surveymonkey.com/r/WW86ZW2 İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 anket çok hatalı, katılan herkes sanki didi içiyormuş gibi cevaplar vermek zorunda. dolayısıyla yarım bıraktım anketi düzeltmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bu arada akp mkp ama en iyi doğuk çay açık ara didi hayvan gibi şeker olmasa su yerine tüketirim stevialı da baya iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hiçiçmedim. Reklamları çok antipatik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Liebe said: anket çok hatalı, katılan herkes sanki didi içiyormuş gibi cevaplar vermek zorunda. dolayısıyla yarım bıraktım anketi düzeltmesi lazım. Ankette bulunan içiyormuşsunuz gibi olan sorular zorunlu değil. Hiç içmediyseniz veya içmiyorsanız o soruları pas geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 didi didi dilleri lıkır lıkır içmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UTivcUB17dM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 stevia ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yeşil bi ot epey şekerli https://en.wikipedia.org/wiki/Stevia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 stevia'lı didi diye bişey bulamadım öyle bişi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 http://www.didisogukcay.com.tr/ ürünlerimizde en üstteki light ürünler stevya yazmış onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Black-ice said: stevia ne lan? breaking bad de ki kadının papatyalı çaya döktüğü tatlandırıcıydı işte oradan aklımda kalmış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Didi'ye ısınamadım eskiden Lipton'du şimdi Fuse Tea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 saçma sapan bir anket, hayır belki didi içmiyoruz arkadaşım, en son didiyi g*tünüze hangi pozisyonlarda sokuyorsunuz falan soracak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yildirimokur said: Hiçiçmedim. Reklamları çok antipatik geldi bana. dimi köyde musluktan doldurmuşlar gibi, alasım bile gelmiyor, kutu renkleri vs aşırı dandik, kalitesizlik akıyor tasarımından falan. ama yukarıda bone iyi demiş, birazdan gidip alıp deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Didi bergamot iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bi bergamot iyi zaten diğerleri dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 özetle "hacı her yerde satmadığımızın farkındayız. satsak alır mısınız?" anketi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 didi leş, hatta tr marketteki herşey leş. hepsi şekeri basıyor hayvan gibi. artık şekerliler daha mı çok satıyordur nedir her boka şeker basıyorlar. bi mis'in küçük muzlu ve çilekli sütleri vardı. en sevdiklerimdi ama 2-3 haftadır acayip şekerli yapmaya başladılar, artık pek almıyorum. şöyle suya benzer şekersiz adam gibi içecek eksikliği var ya. fuse tea(limon veya karpuz), lipton, nestea hepsi şekerli geliyor, özellikle de didi fazla şekerli. avrupa'daki gibi meyve aromalı sular gelsin artık ya. cipsleri adam gibi acılı yapmıyorlar, içecekleri şekerli yapıyorlar hıamıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yildirimokur said: Hiçiçmedim. Reklamları çok antipatik geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Lectre said: yildirimokur said: Hiçiçmedim. Reklamları çok antipatik geldi bana. dimi köyde musluktan doldurmuşlar gibi, alasım bile gelmiyor, kutu renkleri vs aşırı dandik, kalitesizlik akıyor tasarımından falan. ama yukarıda bone iyi demiş, birazdan gidip alıp deneyeceğim. ben ce en iyi ice tea zevkler renkler tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 nasıl bir isim koyalım, nasil bi reklam yapalım da müşteri hiç almasın denmiş herhalde. http://www.youtube.com/watch?v=c26IQs-zoqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bugün almadımda yarın falan denerim, patidekilerin zevkine güveniyorum ya, bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi stevia li da kalorili ya..sekerli olani kadar olmasa da tatlandiricidan daha fazla kalori veriyor diye biliyorum stevia yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar