Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Tabi ki panelle alakali da en iyi panel bile monitorun tanina yaklasamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Tamam o açıklamış o zaman. Farketmez. Iyi TV alınırsa en fazl PS4 kadar input lag olabilir. Tamamen steam link in bunu yapabilecek şekilde design edilip edilmemesiyle alakalı diyorum sadece. Idda edemem tabiki. Kullanmadım aleti ama teoride mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Panelin refresh rate i de baska bi konu. Native 100hz paneller var mesela ama inputta nasil bir lag var incelemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Esh said: Tabi ki panelle alakali da en iyi panel bile monitorun tanina yaklasamiyor E orası öyle abi tabiki. Koltuğunda yatarak oynayacağın tarz oyun değilse zaten TV neden kullansın insanlar. Yata yata oynayacağın oyunda da input lag umursamaz insanlar. Dikkat çekecek düzeyde değilse. PS4 ayarında olsa yeterli bence. Aleti almam bu arada ben sanırım sfs. Bu kadar savunmuş gibi oldum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Pillars of eternity oynarsin tabi ki Abi kiz arkadasim bile "gamepadde nasil oyun iynuyo lan insanlar" dedikten sonra benim icin tv gaming olayi bitti. Klavye+mouse cidden master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 axedice said: bingildak said: pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln Ben de bunu merak ediyordum ya günlerdir. Acaba steamlink bıngıldağın işine yarayacak bir donanım mı, acaba diyordum bıngıldak salondan tıviç izlemek istediğinde ne yapıyor gariban. Eğer tv ünitendeki gizli hdmi kabloyla gizli laptopuna bağlanıp turnuvaları dizileri falan da çatır çatır izliyorsan sanırım hepimiz rahat bir nefes alabiliriz. Benim için önemli bu ya. Eşşek kadar kablo uzatıyom tv laptop arası. Oturup project runway izliyoruz sonra hanımla moda uzmanı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 i7 mac mini bagli benim tv ye. windows7 macos bootcamp. hic boyle dertlerim yok. oyun namina da civ4 ve xcom disinda bir sey oynamiyorum bu makinada zaten. hd4000 neye yeterse artik. tv ye oyun streami gereksiz bir hadise. bir gun illa yapicam diye kafayi takarsam kuvvetli ekran kartli bir mikro tower/mini tower bir sey yapar hdmi ile baglarim, koyarim kenara. gene streamlemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 mortal kombat, fifa filan güzel olur. Platform oyunları efsane olabilir. Onun dışında ben 3d insan yönetemiyorum pad ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 barbu sen ps kullanıyor musun? hissedilir input lag fark ettin mi hiç? huylandım şimdi, televizyon alıcaz yeni, ona göre dikkat edelim böyle bir durum gerçekten varsa. bright gibi kuzenin evinde eline ilk defa pad aldığında 5 sn gecikme vardı diyenler değil de gerçekten deneyim edenler önemli benim için. sonuçta eğer gerçekten hissedilen input lag varsa yeni nesil TV'lerde, o zaman aynısı steam link'te de olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ms fark edebiliyosaniz, at yarislarinda kronometre olarak calisin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 aquilla bize bişey anlatmaya çalışıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 60 fps takıntısı bendede var fakat stream ettiğim şey tv olacagı için cokta bi önemi yok aslında. zaten görmüyorum net uzaktan detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bingildak said: barbu sen ps kullanıyor musun? hissedilir input lag fark ettin mi hiç? huylandım şimdi, televizyon alıcaz yeni, ona göre dikkat edelim böyle bir durum gerçekten varsa. bright gibi kuzenin evinde eline ilk defa pad aldığında 5 sn gecikme vardı diyenler değil de gerçekten deneyim edenler önemli benim için. sonuçta eğer gerçekten hissedilen input lag varsa yeni nesil TV'lerde, o zaman aynısı steam link'te de olacaktır. Abi PS4 var da hani çok nadir kullanıyorum. FPS veya benzeri oyunlar namına da bi bloodborne ve killzone var. İkisinde de hissetmedim. Ama hani böyle şeyler çok dikkat çekmediği sürece arayıp kasmam ben. Anca rahatsız ederse filan. Birşey görmedim ben açıkça ama TV için de acayip iyisini almamıştık aslında. Esh'e sor istersen bi. Birisi daha vardı burada anlayan. Ben mi açmıştım konuyu emin değilim şimdi ama konusu da vardı. Olay sadece 3d, smart, pixel filan değil aslında. Çok kafaya takmayın üzülüyorsunuz sonra, sınırsız bütçeniz yoksa. Bu işin sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 benim TV öyle çok pahalı falan değil ya, plazma ama. plazmalarda sorun olmuyor falan yazmışlar. ledlerde falan durum farklı mı acaba diye merak ediyorum. esh bu arada konsol falan kullanmıyor bildiğim kadarıyla sadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 scorch said: axedice said: bingildak said: pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln Ben de bunu merak ediyordum ya günlerdir. Acaba steamlink bıngıldağın işine yarayacak bir donanım mı, acaba diyordum bıngıldak salondan tıviç izlemek istediğinde ne yapıyor gariban. Eğer tv ünitendeki gizli hdmi kabloyla gizli laptopuna bağlanıp turnuvaları dizileri falan da çatır çatır izliyorsan sanırım hepimiz rahat bir nefes alabiliriz. Benim için önemli bu ya. Eşşek kadar kablo uzatıyom tv laptop arası. Oturup project runway izliyoruz sonra hanımla moda uzmanı olduk dlna niye kullanmıyorsun? film-dizi-tv için gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 huun said: scorch said: axedice said: bingildak said: pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln Ben de bunu merak ediyordum ya günlerdir. Acaba steamlink bıngıldağın işine yarayacak bir donanım mı, acaba diyordum bıngıldak salondan tıviç izlemek istediğinde ne yapıyor gariban. Eğer tv ünitendeki gizli hdmi kabloyla gizli laptopuna bağlanıp turnuvaları dizileri falan da çatır çatır izliyorsan sanırım hepimiz rahat bir nefes alabiliriz. Benim için önemli bu ya. Eşşek kadar kablo uzatıyom tv laptop arası. Oturup project runway izliyoruz sonra hanımla moda uzmanı olduk dlna niye kullanmıyorsun? film-dizi-tv için gayet yeterli. abi teknoloji hanzosuyum :/ http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/hanzo-gameplay.2oi3P.jpg şimdi yazınca baktım dlna'ya aa güzelmiş nereden bulurum bunu işimi görür dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 scorch said: Eşşek kadar kablo uzatıyom tv laptop arası. Oturup project runway izliyoruz sonra hanımla moda uzmanı olduk hah iste pisti..sonra gordon ramseyli kitchen serilerine geciyorsun sonra project art project accessory vs geliyor ..ilginc yarismalar bunlar tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 axedice said: Ne amaçla kullandığına göre değişir. Civ5i 7" tablette streamlemek queyifli oluyor mesela. Steam link de gerçekten full pc streamliyorsa odadaki bilgisayarı salona taşımadan dizi film vs izlemek için en iyi seçenek, illa böyle hardcore gaming kasmana gerek yok. Gidip bi fps rts aksyona dayalı bişiler oynamazsın tabii ki, rpgdir tb stratejidir gayet oynanır. tam olarak bu işte. salonda dizi-film izlemek istediğimde externala atıp tv'ye takıyorum falan. o dertten kurtaracak beni, ayrıca turn based olsun, casual vs. olsun oyunlarımı salonda yayıla yayıla oynarım. skindirik sandalyelere çömüp 1v1 mortal kombat'ın zevki baya yavan mesela. halbusü yayılırız koltuğa ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Yakıştı mı Master Race adama konsol köylüsü gibi koltuğa yayılmak falan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 konsolun fagnesslığına ulaşmak için gerçek bir faggota dönüşüp konsol almıyorum en azından. Delikanlı fag'im, pc'mi modifiye ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ama fag'sin sonuçta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 e sen de fagsin. gel beraber fagfagfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 aman bir de rasberryciler var ki..ne bileyim oksuruk surubu gibi..tamam ters takla da attirabiliyorsunuz da cihaza ne bileyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 konsol korkusunu yıkmak için kampanya başlatmak gerek ya forumda, "gel kardeş bak aslında zannettiğin gibi değil" teması altında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 verdim amazondan siparişi. 15-22 aralık arasında gelicekmiş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar