sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mithat said: anlamadım batman vs superman izlediyse ve yine de anlamadıysa, bu arkadaşı dışarı alalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Şöyle bir özet geçtim baydım izleyemedim , martha esprisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oh hd gelmiş sonunda, beleş beleş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 git imaxde izle köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 http://i.imgur.com/CMM1qgY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 BI DAKKA filmde marissa tomei mi vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 aquila said: BI DAKKA filmde marissa tomei mi vaR? 20 saniye gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Silphatos said: git imaxde izle köylü üşeniyorum beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Seru said: aquila said: BI DAKKA filmde marissa tomei mi vaR? 20 saniye gözüküyo. spiderman filmi için teaser niteliğinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 İzledim, güzeldi. Çizgi romandaki hikayeyi komple değiştirdiler vs. diye çok ön yargılı, kesin kötü olacak kafasıyla gittim ama bildiğin çok iyi film yapmışlar. Zaten çoğu şey yazılmış. Sonunun Secret Avengers'a bağlanması vs. de hoş olmuş. Sinematik evrene harika yedirmişler her boku. Spider-Man de fazla iyiydi cidden, çocuğu ben sevdim. Aunt May'in azgın orta yaşlı olması garip gelse de o da hoş olmuş. Güzel ya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dün Imax de izledim tekrardan. Imaxin kalitesini her ne kadar sevsem de, bütün film Imax'e uygun değildi. Bence sadece havaalanı sahnesi Imax'e uygundu. Onun dışında çok baş döndürdü. Bazı şeyler iç içe girmişti. Normal 3D de filmi çok daha rahat izledim. "Bence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Seru said: aquila said: BI DAKKA filmde marissa tomei mi vaR? 20 saniye gözüküyo. akila'ya 20 saniye de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 eregorn said: dün Imax de izledim tekrardan. Imaxin kalitesini her ne kadar sevsem de, bütün film Imax'e uygun değildi. Bence sadece havaalanı sahnesi Imax'e uygundu. Onun dışında çok baş döndürdü. Bazı şeyler iç içe girmişti. Normal 3D de filmi çok daha rahat izledim. "Bence" ben imax olmayn 3d seyrettim de, filmde 3d sahne yoktu ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 3D olarak ekrana bişiler gelsin, hep korkalım, zıplayalım, aa sanki bizi dövüyor diyelim olarak düşünmemek gerek. Sahnelerde derinlik olması biraz da 3D olarak düşünmeli. Kilise sahnesi, BM sahnesi, Helikopter + su sahnesi gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 3D film kadar nefret ettiğim birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Absolut said: 3D film kadar nefret ettiğim birşey yok. 4D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 http://realorfake3d.com/ fake olunca baya leş oluyor 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 eregorn said: 3D olarak ekrana bişiler gelsin, hep korkalım, zıplayalım, aa sanki bizi dövüyor diyelim olarak düşünmemek gerek. Sahnelerde derinlik olması biraz da 3D olarak düşünmeli. Kilise sahnesi, BM sahnesi, Helikopter + su sahnesi gibi gibi... kaybnettiğin netlik ve renge değmeiyo az biraz su gibi oldu gibi demek. baya basarısız bir mevzu 3d. her türlüsüne baktım hep türlüsü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aquila said: BI DAKKA filmde marissa tomei mi vaR? aynen. çok iyiydi hatta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bu arada 3d kadar gereksiz bi teknoloji gormedim. gozluk burnumu gozumu agritti her seferinde. bi de ben gozluk takan adamim, 2 gozlugu ust uste takinca kafam dusecek gibi oluyo. sacma sapan bisey. hic bi sinemada da denk gelmedim gozlugun uzerine takilan o dalgaya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ne agliyonuz arkadas su 3D olayina ya. Hic mi bi yer vermiyo filmi 2D? Niye 2D'sine gitmiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 eregorn said: 3D olarak ekrana bişiler gelsin, hep korkalım, zıplayalım, aa sanki bizi dövüyor diyelim olarak düşünmemek gerek. Sahnelerde derinlik olması biraz da 3D olarak düşünmeli. Kilise sahnesi, BM sahnesi, Helikopter + su sahnesi gibi gibi... abi derinligi versin de gozluk taktirmasin bize bir de o gozlugu taktin mi brightness kisiyorsun otomatik. piril piril pastel renk istiom ben boyle efekli filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 di said: Ne agliyonuz arkadas su 3D olayina ya. Hic mi bi yer vermiyo filmi 2D? Niye 2D'sine gitmiyonuz? iyi sinemalarin hemen hemen hicbiri vermiyor hele imax olsun ama 2d olsun gibi bir opsiyonun yok, en azindan istanbulda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 asıl iyi sinemalar 2D seçeneği de veriyor. Cinemaximum gibi paragöz, lüks görünümlü boktan sinemalar 3D zorunluluğu tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar