bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 zengin bebesi, silver spoon spawnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Flassh said: abi şimdi civil war arkadaş meselesinden mi cıkıyor? kaptan amerika dedik, ilkokul sınıf başkanı cıktı özetle, u.s. hükümeti superhuman registration act çıkartıyor bir tane. süper kahramanların buna katılmalarını, kimliklerini açıklamalarını, ve official olarak süper kahramanlıklarına devam etmesini istiyor. bu sırada nitro diye bir eleman 600 kişinin ölümüne sebep olan bir patlamaya sebebiyet veriyor. bunun üzerine ortalık hepten karışıyor. iron man registration'ı destekleyen tarafta, captain america da desteklemeyen tarafta yer alıyor. captain, süper kahramanların çoğunun normal hayatlarına devam edebilmesi için kimliklerinin gizli kalması gerektiğini savunuyor. iron man de zaten registration'a onay verince, hükümetin de desteğini arkanıza almış olacaksınız kafalarında. bir grup iron man'i destekliyor, bir grup captain america'yı. bu sırada villain'ları da hükümet bir nevi paralı asker gibi tutmaya başlıyor, karşı çıkanları yakalasın diye. iron man ve mr. fantastic, karşı çıkanları tutmak için özel bir hapishane inşa ediyor vs. civil war'da ana hikayeye paralel olarak spider-man, x-Men'in olaylar karşısındaki yaşadıklarını gösteren bölümler de mevcut. spider man başta arada kalıyor, iron man'in tarafında yer alıyor. hatta gidip kimliğini açıklıyor gazetecilerin önünde. bunun bedeli de ağır oluyor gerçi. neyse, sonra bu prison olaylarını duyunca captain'in tarafına geçiyor. x-men neutral takılıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 +1 eskiden de sevmezdim.(filmlerden önce) galiba çr lerde de artık hafif dark tarafa kaymış durumda. bide civil war nasıl sonlanıyodu orjinalde biri açıklayabilirmi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Frostbite said: +1 eskiden de sevmezdim.(filmlerden önce) galiba çr lerde de artık hafif dark tarafa kaymış durumda. bide civil war nasıl sonlanıyodu orjinalde biri açıklayabilirmi bana aslında son savaşta captain america'nın tarafı kazanıyor. captain america, iron man'i baya baya gg'leyecekken polisler, güvenlik görevlileri araya giriyor. bu sırada şehir boku yemiş durumda tabi. captain america da daha fazla zarar gelmesin insanlara diye teslim oluyor. sonra da gidiyor öldürülüyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Captain America: Sorry, Tony. You know I wouldn't do this if i had any other choice.. but he's my friend." Iron Man: So was I... http://i.hizliresim.com/MgPMrg.jpg Hayal kırıklığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 -Deno- said: Frostbite said: +1 eskiden de sevmezdim.(filmlerden önce) galiba çr lerde de artık hafif dark tarafa kaymış durumda. bide civil war nasıl sonlanıyodu orjinalde biri açıklayabilirmi bana aslında son savaşta captain america'nın tarafı kazanıyor. captain america, iron man'i baya baya gg'leyecekken polisler, güvenlik görevlileri araya giriyor. bu sırada şehir boku yemiş durumda tabi. captain america da daha fazla zarar gelmesin insanlara diye teslim oluyor. sonra da gidiyor öldürülüyor anasını satayım. vay emenike o zaman tony ye olan nefretim katmerleşti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Tony Stark ı seviyorum ben ya, karizmatik zengin piçi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 cok kotu trailer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ya ben marvel evrenini çok seviyorum ama böyle nefret ettiğim veya çok sevdiğim karakter yok galiba. çoh acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Sondaki 2 v 1 baya iyi. Ama iron man takimi çok op duruyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kanuni said: Filmi ozet gecmisler. çizgi romanı var zaten, onu oku spoiler al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 okudum john. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 noluyo bunda dış mihraklar merikayı bölmeyemi calsıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 örümcek ne taraftaysa ben de o taraftayım ama iron'ın cause bana mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Spidey yok sanırım filmde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yok ya içine ediliyor peter'ın hayatının tony'i dinlediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kanuni said: okudum john. o zaman filmin özetinin trailerda olmadığını bilirdin ^^ daha baron var, end boss olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yalanciyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 starkı tutanlar akpye de oy veriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Aluriel said: starkı tutanlar akpye de oy veriyordur sen tam bir köylüsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 barbu said: Aluriel said: starkı tutanlar akpye de oy veriyordur sen tam bir köylüsün ya. http://i.imgur.com/q9mp5P1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Trailer sanki "Kaptan'a Rahat Battı: Civil War" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 özetleyecek olursak: aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 kazanan asci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 cw deki hikayenin olmaması nekadar sönük yapacak olsada genede iyi olacak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar