Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 sam benim anlamadigim destiny 2 yi nasil kaciriyorsun sen :D hem sci-fi, hem karakter tipleri cok iyi, https://i.imgur.com/2YYnGus.png hem rpg-fps hybrid ve inanilmaz iyi bir gameplay var, hem grind ve kozmetik disi lootbox sacmaligi yok, hersey her oyuncu icin erisilebilir. minigun var en iyi exoticlerden biri https://i.imgur.com/k8EhKOt.png class sistemi cok iyi, hemen spec degistirebiliyorsun. titan var tank gibi ama diil, cover veya shield acabilio takimina. solar ultisi ile yanan cekicler firlatiyor, arc ultisi ile bam gum hulk smash gibi etrafi dagitiyor, sentinel ultisi ise kaptan amerika shieldi aciyor ve firlatabiliyor veya melee dalabiliyor https://i.imgur.com/M3le2ck.jpg aim yetisi istemiyor cogu silah hatta kilic alip pvp de adam dogriyabiliyorsun, competitive bi yani yok esport vs ve oyun bungie yapimi hani bundan daha cok "sam oyunu" diye bagirabilmesi icin ruzgara karsi ulti atip kendi adamlarimizi vurabiliyor olmamiz lazim sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bonepin dediği şeyler hakikaten rezil bu oyunda ama ben çözümü lone wanderer perki vermekte buldum fggh zaten compa ne gerek var arkadaş. dogmeati bile almıyorum başa bela başka birşey değil comp şu oyunda. ben de çok severek oynadım bunu oynamaya da devam ediyorum soğutup soğutup. char cloudda duruyor mmo kafasında oynuyorum. bayınca bi kaç ay sonra girip tekrar devam. mesela saçma dediğin o şehir yapma olayı benim playtime'ımın üçte biri falandır heralde. sırf bazen girip şehir yapardım saatlerce. commonwealth'e kat çıktım resmen. ulen tekrar mı kursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2kRRYgf54oM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 lau, alıntılayıp kendi başlığında cevap yazayım da şimdi budaklanırsa bari kendi başlığında olsun. :P BonePART said: Sam oyun güzeldir bilmiyorum ama abi o companiona armor verme silah verme olayı beni oyundan soğuttu resmen. abi senin beğenmemene çok şaşmadım, forumun çoğu beğenmedi zaten. ama interface haklısın bayağı sorunlu, gene skyrim vanilla kadar facia bulmadım şahsen ama nerde morrowind ui yani. maalesef öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 oyun ne boktan olmus ya aksiyon desem değil rpg desem değil skillle ateş etsen random taşa topraga tavana carpıyo crosshairle etsen silahlarda o kadar kotu recoil var ki 15 dakkada bir ateş ediyosun resmen yazı ya verdiğim paraya keske almasaymısım en azından falloutu bu kadar rezil oynamazdım questler wow questlerinden kötü ana konu türk filmi teması yemine diyorum sırf bitirdim diye bitircem ama 3 ay sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 recoil uygun silaha uygun modu takınca sıfıra filan iniyor, full auto boşaltıyorsun şarjörü uzak hedefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 tamamda sam işte sorun orda değil mi neden oyunda ateş etme skilli burma sansı var normal ateş edeceksem oyunda düzgün bir cover sistemi yok lean yok neden fps gibi oynuyorum oynu o zaman arada kalmış bi oyun sıkıntı o 0% vurma şansım olan head shotı sırf silaha dürbün taktım diye yapabiliyosam ne naneye 8 perception aldım ben neyse abi bakarız fallout 4-new new yok cıkar belki oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 ya o konuda ben çok yazdım, oyunun bana göre en büyük sorunu zaten stat ve skill ile bağlamaması real-time combatı. morrowind'de 30 skill ile burnunun dibini vuramayan insanlar yakındı diye bu sorunu yaşıyoruz oblivion'dan beri maalesef. new vegas'ta da aynıydı ama, değişik birşey bekleme yani new new york'tan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 realtime combat herhangi bir seyle baglansin istemeyen guruh bu hale getirdi zaten. simdi baglayabilecegin bir skill sistemi yok mesela. hakettigin sistem bu da degil, bir sonraki oyunda daha beteri. ama uzulme tutorial sonrasi teselli power armoru karsilar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 benim zaten karşı durduğum şey yüzünden ben niye daha kötüyü hakediyorum ki? mevcut sistemle gayet yapılabilir aslında, per & skill crosshair'i, str recoil'i etkilese bunlar bile birşeydir. niyet olduğu sürece expansion/sequel'de filan yapılabilecek şeyler ama günümüz oyuncusu hedefe fareyi götürdü mü vurmak istiyor, sorun bu maalesef, bunları dinliyor tasarımcılar. hatta pc gaming başlığında vardı bunun sohbeti geçen aylarda o maddeler sıralanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 zorluk ayarları ile neye ayırmıyorlar? maraba styla oynamak isteyen skil mikil yok bam bam bam gitsin aksini isteyende yap hardcore mod herkese uygun oyun olsun işte ne kadar zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 yada abi hangi oyunda vardı seçiyodun turn based combat - real time combat diye fallout tactics miydi abi skyrimde en azından bi mantık var adam diyo ki sword skilli dmgı etkiler ok sword aldım mı dmgı etkiliyor elimdeki silahda damageyi etkiler vats diye bi olay yok orda dur turn based vurayım demiyosun bunda böle ortaya mal bir consol combatı bak sunu deseler amenna fallout 4 - first person shooter cillop gibi cover sistemi yaptık mis gibi lean var stealth var roll var alır oynarım fallout dünyasında geçen fps diye neden rpg diye beni yoruyosun yok o armoru giydim yok bu armoru giydim bam bam bam kafasına rail ayagına roket geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 gene öyle oynayabiliyorsun abi, cover'a da gerek yok ben hiç kullanmadan oynadım. survival zorluğunda bile yani. bol hp & armor tamam. stealth istiyorsan onun için de build var. new vegas'tan farklı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Sam said: ya o konuda ben çok yazdım, oyunun bana göre en büyük sorunu zaten stat ve skill ile bağlamaması real-time combatı. morrowind'de 30 skill ile burnunun dibini vuramayan insanlar yakındı diye bu sorunu yaşıyoruz oblivion'dan beri maalesef. new vegas'ta da aynıydı ama, değişik birşey bekleme yani new new york'tan. :p o da çok saçmayı ama ya. önümde bi tane fare var, elimde dagger. öldürmek için 22 kere vuruyodum ki dagger skilli 3-5 puan artsın, miss'ler azalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Başlık her uplandığında fallout 4 ile ilgili aklıma tek gelen şey: https://www.youtube.com/watch?v=bxSw6iDSujg Ötesi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 İkisinin ortası yok. Ya skill sistemini kullanacaksın ya da koymayıp kullanmayacaksın. Special sistemini kaldırırsak eleştri yeriz diye düşünüp etkisiz makyaj halini koyunca hiç olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 aynen onu diyorum abi yapmışım lockpickimi master neden hala elimde o zımbırtıyla urasıyorum abi adam basınca lockpicklesin ne işe yarıyo o minigame aynı şekilde hackerın allahıyım random kelimelere basıyorum neden urasıyorum abi bunlarla vermişim skillimi hacklesin açsın kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 abi o skill'lerin etkiliyor karşına çıkan lockpick ve hack challenge'ı, 1 skill ile 100 skill başka minigame zorluk olarak. hiç minigame istemiyorsan ayrı bir tartışma o, her rpg'de var minigameler uzun zamandır çünkü. Xenocide said: o da çok saçmayı ama ya. önümde bi tane fare var, elimde dagger. öldürmek için 22 kere vuruyodum ki dagger skilli 3-5 puan artsın, miss'ler azalsın. işte ya öyle ya öbür türlü, ya da böyle ortaya karışık. herkes aynı anda mutlu olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 geleneksel RPG'lerde yok. konsolculara satilmak icin yapilan cakmalarda istisnasiz var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 minigameler için fonv'a şöle bi mod vardı baya iyi. https://www.nexusmods.com/newvegas/mods/58246/ fo4 için de şu varmış ama denemedim. http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15574/ bence oyun fps olacaksa recoil, weapon spread, crosshair spread falan olmalı işte ama bunlar ammo tipi, weapon weight ve special stat ve skillere göre değişmesi lazım. default bethesda haliyle nasıl bilmiyorum ama bunları yapan modlar var. https://www.nexusmods.com/newvegas/mods/62153/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Modern Firearms/Sidearms modlarıyla tekrardan başladım oyuna. Ap ayrı bir oyun gibi oldu. Vanillaya göre weapon crafting çok daha eğlenceli. http://darkheartsdream.eu/ Ama silah perkleri pek bir şeye etki etmiyor sanırım onu tam anlayamadım. Level 1 de silah hasarı neyse level 100de de aynı anladığım kadarıyla. Edit: Perkler etki ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Yeni basladim bende ama nedense pek isinamadim, garip bir yavaslik var gameplayde. Birde load time'lar inanilmaz uzun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ssd'de yer varsa tam ssd oyunu, ben de hdd'de ilk oynadığımda bitmek bilmiyordu loading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 SSD ile conversationları savescum abanabilcek kadar iyi bence loading timelar oyunun baska problemleri var save load sıkıntı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 NV mod https://www.youtube.com/watch?v=KARSz0AE39Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar