Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

390 uçurur herhalde ya, 380 genelde 50-60 çok panoramik, açık uzak sahneler yoksa. Ama bir sürücü güncellemesi lazım herhalde çünkü benchmarkların birinde 970 ile 390 benzer durumdaydı ki öyle olmaması lazım doğal olarak. Şu an için bir nvidia meyili var ama oyunun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İsteyen istediği 8-shit veya 98-shit oyunu oynasın da gereksiz trollemeyelim.

Radyasyon fırtınaları süper olmuş yalnız, morrowind kül fırtınalarını andırdı yıllar sonra.

Bir de klasik müzik radyosu en iyi olmuş bu sefer. Oyunun soundtrack de başarılı bayağı inon zur sağolsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/XeMRVWg.jpg

ruslarin oyunculuk tarihine yaptigi tek duzgun katki su moda baslamalari olabilir :P

bu arada launcherda power armor helmetin solundaki tutacagin dibine tiklarsaniz data files aciliyor, oraya gizlemisler nedense. workshop linki filan koymuslar ama calismiyor tabi

skyrim gibi HD texturelarla beraber cikarticaklar sanirim workshopu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Power armora core bulabilene radyasyon zaten etkisiz eleman. Benim gibi PA siz oynuyorsaniz (bir BOS mission disinda kullanmadim) biraz anlamli hale geliyor.

Radyasyon, damage ve enerji protection beraber veren gear baslarda zor gibi olsa da ileride rahat rahat tonla cikiyorlar. Baslarda da karma gear yapin zaten. Hele sniper olarak cok uzaktan kapismaya ayarladiysaniz chari ne giydiginizin pek onemi yok. Indoor da bir iki parca degisirsiniz.

Survival baslamistim, very hard im su anda, oyunun basindan bu yana radyoaktif poollarin icinde tepiniyorum. Yol falan degistirmiyorum. Bir halt oldugu yok. Perk merk gerekmez. Luck 5 benim, ona ragmen elimde rad-x ve radaway o kadar cok oldu ki ne yapacagimi sasirdim.

O yuzden oyle storm mtorm hak getire. Gorsel candy. Guzel olmus ama.

Survival gercekten survival olsa keske. Sadece hp regen, mob hp ve dmg erkilemekten baska bir ise yaramiyor. Neyse. Realistic needs tarzi mod bekleyecegiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

realsitic needs olmaz ya cunki tuvaletten su icme olayini kaldirmislar :(

o diilde bende hic kullanmiyorum PA yi, core birikiyor baya mis gibi. bi cilginlik yapiyim lvl 14 glowing sea ye bakiim dedim daha yolda pa varken delik desik ettiler :P

bole bombos mekanlarda yururken birden kafaya nuke yemek cok uyuz bide su oyunda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowindde de ash stormdan birşey olmuyordu, cure blight hadi tamam. Önemli olan ambiyans, ben de onu dedim zaten.

Hazmatbsuit filan iyi de PA giymeden başka çözüm yok, radx bayağı zayıflamış. Eskiden neredeyse immune olunuyordu. Radaway de medic almadan bayağı zayıf. Ben idareli götürüyorum. Vendordan alınır gene ölünecek bir durum yok o ayrı. Zaten hangi fallout oyununda fallouta ölündü ki lol. Fo3te bazı yerler vardı saniyede 1000rad filan veren onlar hariç sıkıntı hatırlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan ben çok zevk alarak oynuyorum. neredeyse 40 saat olmuş, belki 20 saatlik falan daha içerik var gitmediğim alanda. inciğine cinciğine girsek bunu iki katına çıkartırsın ki çıkartmadan bile 2nd playthrough yapsak 120 saat kaliteli deneyim demek. 45 dolar için fp inanılmaz iyi.

diğer yandan oyun fallout oyunu değil. fallout salçalı, borderlands direkt. level ilerledikçe bu daha da oturdu benim gözümde.

survivor oynuyorum. her türlü senaryodan kafa yormadan çıkabiliyorum. faceroll, pew pew pew her şeyi geçebiliyorsun. karakter gelişimi yok. hikayede çoklu seçimler yok. yaptığın hiçbir seçim etken olmuyor. companionlarda AI yok, hiçbir etkenliği yok. dünyadaki "fallout" etkisinin senin üzerinde kurduğu hiçbir baskı yok. korkutucu, ürkütücü bir ambiyansı yok.

hele repeatable questler, aman tanrım yani. hani borderlands'e hakaret etmiş oluruz herhalde. "Şurayı gidip temizle" questlerinde quest textleri bile aynı. alırken duyduğun tek bir cümle var, geri verirken duyduğun tek bir cümle var. 10 defa yapmanla 1000 defa yapman arasında veya dünyada olayların dialoglara en ufak etkisi yok.

ulan madem mmo gibi repeatable koyacaksın en azından birkaç tane varyasyon ile koy. bir tanesini öldürme yap, bir tanesi item toplama yap, bir tanesini gang lideri ile etkileşim yap (istersen öldür, istersen trade ile anlaş, istersen kafala fln), bir tanesini kidnapping kurtarma falan yap.

fakat hayır. 1. ile 15. birebir aynı. textler bile değişmiyor.

insan cidden şunu fallout altında triple a olarak ve rpg olarak satmaktan utanır.

bu arada reviewlerde 90-100/100 verenlerin hepsi parasıyla vermiş.

bu oyunun fallout oyunu olarak alabileceği en yüksek not 70'dir.

rpg değil çünkü oyun.
fallout hiç değil zaten.

oyun iyi fakat title'ı taşıyamıyor.

nv'den sonra oyunun gereksiz alanlarını bu kadar geliştirip, gerekli alanlarında resmen her şeyi daha kötüye götürmüş olmaları (hem de fersah fersah) anlaşılabilir veya kabul edilebilir bir şey değil gerçekten. iyiye gitmiş şeylerin hepsini çöpe atıp, borderlands oyunu yapmak için gerekli her şeyi dahil etmişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:


hele repeatable questler, aman tanrım yani. hani borderlands'e hakaret etmiş oluruz herhalde.


ya Bunlar™ işte ısrarla radiant quest denen ucubenin süper bir fikir olduğunu düşünen insanlar naapcan. o yüzden:

bingildak said:

nv'den sonra oyunun gereksiz alanlarını bu kadar geliştirip, gerekli alanlarında resmen her şeyi daha kötüye götürmüş olmaları (hem de fersah fersah) anlaşılabilir veya kabul edilebilir bir şey değil gerçekten.


kabul edilebilir bir şey değil senin benim gibi insanlara ama anlaşılır gayet. yapan öküz, sevdikleri kitle öküz.

hayır sonra dicekler ki sen onlara öküz dersen onlar böyle yapmaya ve almaya devam eder :v

ama doğru evet. eğlencelik güzel bir frp. bi yıl falan sonra korsan indirip oynarım. saleden bile almam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

realsitic needs olmaz ya cunki tuvaletten su icme olayini kaldirmislar :(

o diilde bende hic kullanmiyorum PA yi, core birikiyor baya mis gibi. bi cilginlik yapiyim lvl 14 glowing sea ye bakiim dedim daha yolda pa varken delik desik ettiler :P

bole bombos mekanlarda yururken birden kafaya nuke yemek cok uyuz bide su oyunda


her settlement dan food fiskiriyor benim. purifierlari da kurunca crafttan sonra bile su fazlam var. raw food harvest etmeyi biraktim. o kadar cok. su ve yiyecek artik burunlarimdan fiskiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...