Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşyerindeki laptop benim oyunu açamıyor yeterli değil diye. Bir şekilde oyuna sanki spec olarak yeterliymiş gibi göstermenin bir yolu var mı? FPS falan çok dert değil bi açabilsem yeter.
Mesaj tarihi:
Sufi said:

son patch ile launcher başlarken modları disble etmeye başladı. çözümü basit:

- nmm ile oyunu launch edin,
- modların nmm listesinde disable olmasını bekleyin,
- yeniden enable edip play'e tıklayın.

bende bir sorun olmadi. nmm den launch edince launcher cikiyor. play diyince modlari sorunsuz goruyorum.
Mesaj tarihi:
script extender kurulu mu? eğer öyleyse extender, default launcher'ı bypass ettiği için sorun çıkmıyor. ya da plugins.txt dosyan read only olabilir. bunlar değilse bilemedim.
Mesaj tarihi:
Yok mu bunun bir yolu yav.
Absolut said:

İşyerindeki laptop benim oyunu açamıyor yeterli değil diye. Bir şekilde oyuna sanki spec olarak yeterliymiş gibi göstermenin bir yolu var mı? FPS falan çok dert değil bi açabilsem yeter.
Mesaj tarihi:
Yok ya açmanın bi yolu olsun açayım zevk vermesin ama gene de açabilmiş olup gerekirse sonra silerim ama açamadan silmeye gönlüm izin vermiyor.
Yok mu bir şekilde spec checki atlatmanın bi yolu falan.
Mesaj tarihi:
Sufi said:

son patch ile launcher başlarken modları disble etmeye başladı. çözümü basit:

- nmm ile oyunu launch edin,
- modların nmm listesinde disable olmasını bekleyin,
- yeniden enable edip play'e tıklayın.

nmm nin son guncellemesinde modlarin disable olmasina engel oluyorlarmis. ondan sorun yasamamisim.
Mesaj tarihi:
efsane iyi olmuş. şu grafiklerde izometrik oyun oynamak çok keyifli olurdu. wasteland 2 gibi şeyler var da, grafikleri meh kalıyor özellikle şu ss'lere kıyasla.
Mesaj tarihi:
oyundaki questler o kadar bayık ki git şunu getir falan diyorlar ya bazen getirilecek şeyi aldıktan sonra binadan çıkarken, çıkışta quest gereği birileri önümü kesecekmiş elimden alacakmış sonra gidip tekrar geri almam gerekecekmiş falan diye hayal kuruyorum.
Mesaj tarihi:
Gayet güzel oyun bence şimdilik tek sıkıntım yeni driver sonrası restart etmeye üşendiğimden olan vsync problemiymiş onu da aşınca cillop gibi oyun işte.
Bu arada hala bir şekilde specleri yetersiz bir PCde bu oyunu nasıl açabileceğimle ilgili fikri veya linki olan çıkmadı.
  • Yeni Oluştur...