Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 İşyerindeki laptop benim oyunu açamıyor yeterli değil diye. Bir şekilde oyuna sanki spec olarak yeterliymiş gibi göstermenin bir yolu var mı? FPS falan çok dert değil bi açabilsem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sufi said: son patch ile launcher başlarken modları disble etmeye başladı. çözümü basit: - nmm ile oyunu launch edin, - modların nmm listesinde disable olmasını bekleyin, - yeniden enable edip play'e tıklayın. bende bir sorun olmadi. nmm den launch edince launcher cikiyor. play diyince modlari sorunsuz goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 script extender kurulu mu? eğer öyleyse extender, default launcher'ı bypass ettiği için sorun çıkmıyor. ya da plugins.txt dosyan read only olabilir. bunlar değilse bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi ne güzel işler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 klasik radyo endgame enstitü patladıktan sonra klasik radyo kayboldu ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Yok mu bunun bir yolu yav. Absolut said: İşyerindeki laptop benim oyunu açamıyor yeterli değil diye. Bir şekilde oyuna sanki spec olarak yeterliymiş gibi göstermenin bir yolu var mı? FPS falan çok dert değil bi açabilsem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi benimki acıyo ama oyle kasıyo ki oyundan zerre zevk almıyorum, sildim zaten. acmıyosa hic sey etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Yok ya açmanın bi yolu olsun açayım zevk vermesin ama gene de açabilmiş olup gerekirse sonra silerim ama açamadan silmeye gönlüm izin vermiyor. Yok mu bir şekilde spec checki atlatmanın bi yolu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ram 4gb filansa hiç açamazsın, oyunda en az 5gb committed gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sam said: klasik radyo endgame enstitü patladıktan sonra klasik radyo kayboldu ya. :( Bu hiç hoş olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 there is a mod for it :P hatta modda diil konsol komutu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 choices & consequences! final father'ın dediği gibi, i will have to live with it. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 VSync problemi oldu onunla uğraşıyoz bakalım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sufi said: son patch ile launcher başlarken modları disble etmeye başladı. çözümü basit: - nmm ile oyunu launch edin, - modların nmm listesinde disable olmasını bekleyin, - yeniden enable edip play'e tıklayın. nmm nin son guncellemesinde modlarin disable olmasina engel oluyorlarmis. ondan sorun yasamamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Izometric fallout 4 haarika görünmüyo mu lan? Edit: Tamam Sam bunu da beğenmedi. Ben pılı pırtı toplayıp gidiyorum. Modoc'ta yaşıcam bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 efsane kötü ama emeğe helal olsun yine de, şükretmemi sağladı tekrar izodan kurtulduğumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 fps daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 gorsel olarak cok iyi de, oynanis olarak meh olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 efsane iyi olmuş. şu grafiklerde izometrik oyun oynamak çok keyifli olurdu. wasteland 2 gibi şeyler var da, grafikleri meh kalıyor özellikle şu ss'lere kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bence rpg isometrik olur first person rpg çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Şöyle bir oyun çıksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Fps'deki FOV rezaletini arıyor herhalde beğenmeyenler. Karakteri sslerde ekranın kenarına alıp iyice zoom yaparak oynasak aşağı yukarı aynı hissi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 horacegoesskiing said: fps daha iyi Bu adam da sözde tabletop oynamış, ferepe kültürü var. Nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 oyundaki questler o kadar bayık ki git şunu getir falan diyorlar ya bazen getirilecek şeyi aldıktan sonra binadan çıkarken, çıkışta quest gereği birileri önümü kesecekmiş elimden alacakmış sonra gidip tekrar geri almam gerekecekmiş falan diye hayal kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Gayet güzel oyun bence şimdilik tek sıkıntım yeni driver sonrası restart etmeye üşendiğimden olan vsync problemiymiş onu da aşınca cillop gibi oyun işte. Bu arada hala bir şekilde specleri yetersiz bir PCde bu oyunu nasıl açabileceğimle ilgili fikri veya linki olan çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar