Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ya beni delirten bi detay sorucam kendi sehirlerimdeyken scrap yapmak için V tusuna basmak gerekiyor ama bazen V işe yarıyor bazende ruh hastası ediyor bi turlu algılamıyor V tusunu acaba birseyi yanlış mı yapıyorum?
Birde statları verebiliyorumda perkler nerden veriliyor bi turlu veremedim vea otonatikmi alıyor perkleri?
Sosyal ağlarda paylaş

bende R tuşu sanırım scrap, etraftaki nesneleri scrap etmek içinse sorun yaşamadım ama tam net seçmek lazım, outline çıkacak.

perkler pipboy'u açınca T tuşu ile perk listesi geliyor. oradan seçiliyor. special statlarını da gene oradan arttırabilirsin. charisma, intelligence, endurance 10'lamak bayağı gerekli zaman içerisinde. charisma ile diplomatik çözümler olabiliyor bazı questlere.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece main quest'i yapayım derseniz evet ilerledikçe haritanın derinliklerine götürüyor, boston şehir içine filan. tavsiyem direkt odaklanmayın ona çünkü hızlı bitiyor. yolda geze geze çevrenin sidequest'lerini yaparak hedefe ilerlemek daha dengeli genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

V tuşu ile açılan ekrandan istedigim itemin uzerine gelince R ile scrap oluyorda bi turlu V tusu ile o menuyu yani scrap falan yapılan sayfayı veya pencereyi neyse onu acamıyorum.

bütün world'ü salvage edemiyoruz, yalnızca imar edebileceğimiz belli yerleşim yerlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

abi

Edit: AİEİAİEEAİAEİAE

said:
Power Armor efsane olmuş.Fakat zırhın içinde Atatürk orayı burayı patlatıp yokediyor orası birazcık garip geldi.Atamız, savaşı her zaman cinayet olarak görmüştür,sonuçta bir oyun bu ama, orayı burayı kanla vahşetle parçalamasına hiç gerek yoktu bence.Bence Atamızı daha iyi bir şekilde koyabilirdik oyuna, mesela bir Guild olurdu, Kurtuluş adı altında, bu Guildin lideri ATATÜRK olurdu biz de o guilde girerekten Wasteland'de kurtuluş çabası verebilirdik, bu sadece bir fikir, mod tasarlamadım, ama meşakatli bir iş olduğunu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...