Raylen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bir davet atan olsa bana da, battlerite falan gireriz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Napıonuz burda sadece oyun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Laraken said: al havuç koydum avatara sdfdsf. Laraken#5182 şu an kullandığım. maili de yazdım bi yere bilgisayar değiştirince yine unutucam çünkü. ASDFKJSDFGBI eyvallah hallettim. imamizer said: ultramarine nasıl oluyoruz. ayı bile ultramarinemiş. çok bi olayı yok sanırım das Patidensen ultramarine oluyosun abi, arkadasın da gelebiliyor çünkü. YAPALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 sjfkshdj ifşaya gel :D xeşke gold'un da 7 hesabı olaydı yüklenirdik ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Akhlaur said: Napıonuz burda sadece oyun mu ? Yok abi sohbet muhabbet de dönüyor, wild sex and jello shots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bana da atın da kaydedeyim. lazım olcaktır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 :/ pm ateşlesinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Ahadasd geldim gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 seks yok, jello'ya da "bunun votkası az olmuş abi, biraz daha alabilir miyis" deniyor abi inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 https://discord.gg/cNU2TR Bu yarım saat açık, abanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 xunn said: imamizer said: ultramarine nasıl oluyoruz. ayı bile ultramarinemiş. çok bi olayı yok sanırım das Patidensen ultramarine oluyosun abi, arkadasın da gelebiliyor çünkü. YAPALIM. Beni de yap diyecegim birileri gelip igrenc espri kasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 gömdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 beygirgücü olmak için nereye ödeme yapıyoruz? iban please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Lopeth said: beygirgücü olmak için nereye ödeme yapıyoruz? iban please Beygirgücü küçük beraber oynayan bi zümre abi. Hani böyle arkadaslarınla oynadıgın spesifik bir oyun oluyor, takım olarak oyun atarken birileri zırt pırt girip trolleyemesin diye var. Varsa böyle bir durum açarız size de bi rank ve kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 xunn said: Patidensen ultramarine oluyosun abi, arkadasın da gelebiliyor çünkü. YAPALIM. şundan bi dal alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Vurdum. Discorddan dürtün abi sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ben niye ultramarin diilimmmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Discorddan yazsın olmayan, listede adınızı aratmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Serverda nick değiştirme yok :p /imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Darksun said: Serverda nick değiştirme yok :p /imdat yeni account alman lazım sanırım, bilmiyorum nasıl işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hallettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Adminim el attı sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Tim banladın mı beni Discord dan? ETA: Disregard, tesadüfmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Attim yazmaya geldiydim tam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar