Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ne diyeceğiz abi ne zaman ne olacağını kimse bilemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 de bişeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 çakılmadan ven almıştım yine ben, oley (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 VEN şimdilik 10.000 altında.. Yarısı ile al sat yapıyorum 8k al 9k sat.. Adamlar 10k ya çin seddi döşemişler cidden çok ilginç... Node sonrası kalkacak diyorlardı ama duruyor taş gibi... TRON 288 topladım az sanki alım fırsatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Mortis said: neyse şu an çakılıyoruz ya ne diyorsunuz bu duruma Bi gün iyi bi gün kötü adamda psikoloji bırakmıyo. Hele şu yükselip geri düşen coinler iple oynatılan kedi gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi bagımlısı oldum alıp satmak istiyorum sürekli ya. lanet olası tron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Dur yarın onlar yeni bi exchange sitesine girecekmiş cuma günü çok hayırlı bi gün olacak dedi sahibi. Ondan aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Flassh said: abi bagımlısı oldum alıp satmak istiyorum sürekli ya. lanet olası tron o fena bi his ya. bugün sabah tüm altlardan çıkmışım tüm sell orderlar işlemiş. akşama kadar kendimi yalnız hissettim böyle. Wallet'a basıyorum bi artış görmüyorum, üzülüyorum falan. Strat'i bulduk da allahtan keyfim yerine geldi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 geçen maillere bakıyordum aralık 2015 de btc-e den btcturk e 22 bitcoin atıp çıkmışım bu işlerden ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ohoo eskilere bakınca neler var :D hall.com chatlogları var bi dünya 2013'ten kalma. paralar havalarda uçuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Lopeth said: geçen maillere bakıyordum aralık 2015 de btc-e den btcturk e 22 bitcoin atıp çıkmışım bu işlerden ah be Aboovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Desmeyin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Ben de koinim.com'daki geçmişime baktım da 2013-2014 yıllarındaki txleri görünce derin hüzünlere gark oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Şimdi çoğu altcoin'in fiyatı BTC'ye endeksli ya Diyelim ki BTC'nin problemleri yüzünden fiyatı çakıldı 1000 dolar seviyelerine, atıyorum Ethereum marketi domine etmeye başladı. Ya da başka bir şey, ripple vs. Kral öldü, yaşasın yeni kral yani. Bundan diğer altlar nasıl etkilenir ? İlk önce altlar çakılır, sonra toparlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Total market cap 100 milyar dolar düşmüş bi günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Güzel alım fırsatı, dipten dönünce çökün. USD/TRY grafiği gibi düşünün abi: USD bir noktaya çıktıysa nasıl tekrar dönüp dolaşıp aynı noktanın üstüne çıkıyor, BTC de öyle, %100 recovery rate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 All in yapmamis olanlar icin muthis firsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 1-şimdi btc nin geçen haftalardaki o 8k usd den 16k usd ye çıkma dönemi tam olarak arapların mal varlıklarına el konulma dönemine denk gelmişti. belki araplar ya da yüksek nakiti olan kodomanlar hükumetlere güvenemeyip hype'ladılar diye düşünüyorum. Yine de yıl başında toplayacaktır diye düşünüyorum. 20k yı rahat görürürz gibi geliyor. 2-ripple mevzusunda dün sabah xrp/btc 0.00005450 den almıştım, sonra öğlene kadar düşünce tırstım bütün satış emirlerinie 0.00005400 - 0.000058 bandında gerçekleştirdim. ona yanıyorum ya. 3-bunun dışında asıl önemli olan kısım bu vergi olayı. Kesin olarak vergilendirme gelmeden önce haberimiz olacak mı? yoksa bi sabah uyandığımızda btcturkten çekeceğimiz bütün paralara vergi koyulduğunu mu göreceğiz? Vergilendirme gelmeden bütün paraları çekmemiz gerekiyor, farkındasınız değil mi? Türkiyenin bütün parasını btc'den çekmesi bakalım btc'ye ne yapacak göreceğiz. Ayrıca paribu btcturk vs.. ne kadar güçlüymüş onu da görceğiz. patlamalar çatlamalar, hatta absürt fiyattan satış yapma olaylarıyla karşılaşçacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 En uygun şekilde nasıl BTC veya başka coin alabilirim ? Kredikartıda olur ama uygun bulamadım. Türk siteleride çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ayırdıgım paranın 4/1 iyle btc almıstım 2 gun once yuksekken az takip ediyim dedim, 1000 tl zarar yazdı şimdiden ama kalan 4/3 ten abanıyım alayım diyorum btc? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 benim cüzndan da mı sorun var yoksa herkeste aynı mı? 240 usd ilik btc için normalde 100 dolar hızlıda 113 dolar ücret istiyor transfer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 en uygun türk sitelerinden oluo. daha iyisi şu an için yok sanırım. kredi kartı komisyonları zaten kur farkından daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 akirafes said: benim cüzndan da mı sorun var yoksa herkeste aynı mı? 240 usd ilik btc için normalde 100 dolar hızlıda 113 dolar ücret istiyor transfer için. hangi cüzdan Zegna said: ayırdıgım paranın 4/1 iyle btc almıstım 2 gun once yuksekken az takip ediyim dedim, 1000 tl zarar yazdı şimdiden ama kalan 4/3 ten abanıyım alayım diyorum btc? :D al bence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 akirafes said: benim cüzndan da mı sorun var yoksa herkeste aynı mı? 240 usd ilik btc için normalde 100 dolar hızlıda 113 dolar ücret istiyor transfer için. normal suanda btc icin bu rakamlar bence, normal gidisatta 10-20 idi zaten suanda ekstrem bir durum var. kac usdlik oldugu onemli degil biliyorsundur transferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 btcturkun anasayfasında 1 btc niye 32k try gözüküo la btcturk çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar