Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/bitcoin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 CME Bitcoin futures live: Cryptocurrency price falls after investors turn bearish http://www.telegraph.co.uk/business/2017/12/17/cme-bitcoin-futures-live-will-happen-price-bitcoin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 herşeyi neo ya yatırdım ben kurtar bizi neo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 oo iyi firsat cikti para sokacaktim biraz bugun yisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 The feeling when you wake up and your cryptos haven’t increased 10% :/ Freefaaalllll satsatsat sabah sabah heyecan yapayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 paribuya para attım 3 saat oluyor hala düşmedi sisteme. ne kötülermiş arkadaş. btctürkte kalaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Şans/yoğunluk meselesi galiba o. Ben havale yaptıktıktan sonra 15 dk içinde btc ye çevirip binance a göndermiştim paribuda. Bidaha para yüklersem digiliradan deniycem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Bazen 10dk bazen 4-5 saat Paribu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 kaba saba toplansak paticik ahalisi olarak kaç btc'lik hacmimiz vardır? 50btc çıkar heralde diye düşünüyorum. bu 50 btc ile nasıl bi etki yaratabiliriz acaba? 24saatlik volume'lere bakınca 6-7. sıradan sonra 50btc'den az pumplayıp kaçabilir miyiz acaba? en azından 20. 30. sıradaki coinler için.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 KillJoy said: kaba saba toplansak paticik ahalisi olarak kaç btc'lik hacmimiz vardır? 50btc çıkar heralde diye düşünüyorum. bu 50 btc ile nasıl bi etki yaratabiliriz acaba? 24saatlik volume'lere bakınca 6-7. sıradan sonra 50btc'den az pumplayıp kaçabilir miyiz acaba? en azından 20. 30. sıradaki coinler için.. ? 50 btc az be. 1000 civarı btc tutan birkaç kişi vardır diye düşünüyorum bu sitede. ha gelipte buraya yazmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Sequo gelsede yazsa 10000 btc var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Sit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bombilo said: Lancelion said: en az komisyon kesen exchange hangisi, karsilastirip bakan var mi ? coinbase kullaniyorum basindan beri de cok gelmeye basladi artik. coinbase exchange'ı tr'den kullanamıyoruz galiba, yurt dısında mısın abi? yurtdisindayim da arbitraj tarz uckagit yapmak istiyorum turkiye uzerinden, turkiye'den para yatirmaya en az komisyon alan yeri ariyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tamam anonim olarak bi survey yapalım.yeteri kadar coin varsa pumplamayı deneyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Mal said: Şans/yoğunluk meselesi galiba o. Ben havale yaptıktıktan sonra 15 dk içinde btc ye çevirip binance a göndermiştim paribuda. Bidaha para yüklersem digiliradan deniycem ama. digilira'dan nasıl alım yapıyorsun? Al/Sat gibi bir şey yok ana sayfada fiyatlar yazıyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 KillJoy said: tamam anonim olarak bi survey yapalım.yeteri kadar coin varsa pumplamayı deneyelim? Hayatının yarısı patide yalan soyleyerek geçen adamlar anketi patlatir diyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 CthuLhu said: digilira'dan nasıl alım yapıyorsun? Al/Sat gibi bir şey yok ana sayfada fiyatlar yazıyor da Bende şimdi deniycem. Waves coin üzerinden çalışıyomuş. Onaylatmak için waves cüzdanın ve 0.1 waves olması gerekiyormuş. Aldığın parayı waves cüzdanına gönderip ordan istediğin yere gönderiyosun wavesdiye olarak diye biliyorum işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 waves açılışta veriyor zaten o onaylatmalık miktarı sana beleşe. bakayım neymiş sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Waves cüzdanı hesaba bağlayınca vercek galiba 0.1 waves. Kimlik doğrulaması bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 aslinda tutanlar private keyleriyle bi mesaj sign etseler minimum btc miktarini buluruz. matematiksel olarak mumkun ama kimse riske atmaz tabii ki, signerda bir hata mata vardir private keyin leak eder gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 DoruK said: attim bi .00976530 btc ~160 dolar bakalim PAY'e bu para once 100 dolardi 4 ay promising shitcoinlerde bekleye bekleye 60 dolara dustu. sonra btc'de 10 gun bekledi 160 dolar oldu donup bakarim kac para olmus diye gelecek ay şimdi bi dön kaç para olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 KillJoy said: tamam anonim olarak bi survey yapalım.yeteri kadar coin varsa pumplamayı deneyelim?Gerçekten patide böyle işler çok sakat ya, illa bir çakal çıkıyor aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ne yapıyoruz bir coin'e pump mı yapcaz hepberaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 pump diye baslik acalim bence yapilacaksa orda konusulsun boyle bir organizasyon, hic anlamam ben telegram bile indirmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 hayret daha olmayan varlik icin varlik yoneticileri ortaya cikmadi mi 1 senedir? 5000 bitcoin yoneten, surekli spekule eden ve ceza almayan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar