sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Eth cok manyak bir sey, yani btc ltc dogecoin gibi copycat degil. Turing complete smart contractler yazabiliyorsun, yani aklina gelebilecek her seyi ethereum uzerinden yonetebilirsin. Payment cok ufak bir kismi. Tabii ki smart contract yazma isi klasik programlamaya benzemiyor, daha baby-steplerdeyiz fakat cozulurse onu cok acik. Birisi demis btc altin gibi ilk oldugu icin degerli olacak ama eth elektrik gibi butun dunya onun etrafinda donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Bi kac gundur eth mining'e bakiyorum ama butun vindoz build'ler outdated. Var mi soyle yapican diyebilecek birisi? Oturup projeyi vindoz'da build edesim yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ara ara eth fırlayınca düşer biraz tekrar alırım diye btc'ye geçiyorum. sonra üstüne 2 kere daha fırlıyor. sattığımın üstünden alıp kar etmeye devam ediyorum. tam unutmalık emeklilik hesabına her ay para atmak yerine buna 1 kere atıp 56 yaşında zengin olmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Simdi Eth mı alıp unutuyoruz son durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Daha çok kazanmak isteye tavsiyem daha düşük coinler. Zaten artmış coine girerseniz olabilecek eeen iyi ihtimal 2-3 katı olur paranız o da yıllar alır. Ben PivX aldım mesela baya yüklü, şimdiden ikiye katladı, daha büyür ve poloniexe girerse X10 olması çok mümkün. Mümkünse poloniexte olmayan coin bulursanız katlanması daha mümkün oluyor, özellikle başarılı projelerin ICOsu sayesinde zengin olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ltc 4 dolarkenken 3 ltc vardı bozdurup eth'ye geçirmiştim. 1 eth var mutlu mestu takılıyom. 2 sene sonra belki bitcoin gibi 1500 dolar olur asöhmdngasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mithat said: Daha çok kazanmak isteye tavsiyem daha düşük coinler. Zaten artmış coine girerseniz olabilecek eeen iyi ihtimal 2-3 katı olur paranız o da yıllar alır. Ben PivX aldım mesela baya yüklü, şimdiden ikiye katladı, daha büyür ve poloniexe girerse X10 olması çok mümkün. Mümkünse poloniexte olmayan coin bulursanız katlanması daha mümkün oluyor, özellikle başarılı projelerin ICOsu sayesinde zengin olanlar var. altcoinler konusunda tavsiye verme, altcoinlerın gdecegı yer aynı. batak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Verdiği tavsiye pek doğru değil, altcoinlerin çoğu icin. Ama tutturabilirsen mantıklı, diğer türlü iş işten geçmiş oluyor. Ama eth gibi devrim yapabilecek coinler için hala geç değil. Günün birinde digital bi para birimi tüm dunyada taninir hale gelcek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ethereum'la ilgili bir sey yapmadan once iki cesidi oldugunu bilin buarada ethereum classic ve ethereum. yanlislikla chainler arasi gonderim yapmayin veya alir/satarken dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 An itibariyle $1620/BTC ile BTC alabiliyorum ahali. Isteyen olursa yardimci olabilirim ufak miktarlarda. Fiyat degisiyo tabi durmadan, haliyle alim-gonderim arasinda gecen surede fiyat oynarsa kar/zarar edebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bu arada bu ETH fiyati yine BTC bagimli mi? BTC inip ciktikca degisiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Nan , ne oluyor bu BTC ye, 2 gün önce baktım 1450 , şimdi 1580 lerde geziyor. Rusların bir lafı var : Hamsterleri traş edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 di said: Bu arada bu ETH fiyati yine BTC bagimli mi? BTC inip ciktikca degisiyo mu? niye bagimli olsun? Yani ikisi de cryptocurrency oldugu icin korelasyon vardir tabi ama bilmedigim bi baglantilari mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Şöyle bir bağ olabilir. Çoğu insan hala önce para verip btc alıyor sonra btc verip eth alıyor. Direk eth alabilme çok kolay ve yaygın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bitcoin.tax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hesapta sanki ltc kaldı gibi hatırlıyorum, btc e e gireyim dedim hesap 1 yıldan sonra suspend ediliyormuş. açtırmak için istedikleri evrakları gördüm şaka mı yapıyorlar şimdi mi emin olamadım. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bitcoin/Litecoin varsa elinizde ve cikarmak istiyorsaniz bi 5000-5500 liralik alabilirim hemen bu gece lakin satis fiyatiniz onemli. Mumkunse BTC-E fiyatina yakin bisey olsun isteyecegini fiyat. Tsk. Kib. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 btc-e fiyatına satacak varsa ben de bi 10 btc alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 BTC-E fiyatina satan cikamiyo zaten de, hani olur da gece gece cikayim LTC'den, ordan burdan hesap acayim ugrasmayayim diyen olursa diye sansimi deniyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ltcden cikilir mi, 3 gun once 20$ iken bugun 36 zorladi. agustosta 200 uzerini gorur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 almak kanser. legal siteler escobar gibi idyle fotoğraf istiyor. istemeyenlerde çok pahalı localbitcoins vs. de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 abi hesabı onun kitabını nasıl yapıyorsunuz ya. ltc/btc'e bakın bi zahmet. btc 5k olmadan ltc 200 olmaz. hiç bi geleceği olmayan spekülatör coini. yavaş hypelanın biraz. nice patiler pert oldu bunun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ben annemin bileziklerini bozdurdum monacoine bastım. gelecek monacoin. http://files.coinmarketcap.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/static/img/coins/200x200/monacoin.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 İsmiyle çok pis dalga geçerdim ama banlanmak istemiyorum. Monacoin ne yagu. Koinim ile hem btc hem ltc alım satımı yapabilirsiniz, kimlik mimlik istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 koinim kimlik onayı istiyor benim bildiğim. elinde kimlikle fotoraf çektirmen lazım. hatta o yüzden iptal ettim hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar