sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Tarih tekerrurden ibaretse 1200den 300e dusmustu 3 yil sonra 20.000 oldu, simdi de 5000e dustu demek ki 3 yil sonra 333 bin dolar olacak. 8000’de destek var yalniz fibonacci 3lusu oturan boga sekli ciziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Öldü bitti dediğiniz Bitcoin hepi topu 4-5 ay önceki değerine döndü geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Mortis said: olm yok mu bu işin arkasında inanılmaz zeki milletin aklını uçuracak insanlar çıksın bir konferans yapsınlar kimse bişey anlamasın heyecanlanıp daha çok yatırım yapsınlar ay sonu 50.000 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Her gün çok istikrarlı düşüyor , demek ki altyapısı sağlam fdsfsdfs. Lan 3-4 ay önce aldığım fiyata düştü nerdeyse , 1000 dolara düşerse etrafımda 2-3 kişiye haciz gelicek. 3 kere kredi çekip alan var fsdfsds. Ortalamayı düşürüyoruz olm diye diye en son 10k da almıştı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Kredi çekip bitcoine yatıran insanları çevrenizde tutmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 günün sözü. 24 saat boyunca kimse bir şey yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Alıyorum o zaman iki güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ponzi diyince de bana çok kızan oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 E haklılar kızmakta, ponzi diyen kişi 3 günlük düşüşe bakıp long termi bozandan dahi daha uzak konuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 coinzi diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Karag8z said: xaty said: Bu hafta içi 5k'ya iner mi? onunda altı olur diye tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 return of the bitcoin xD -$9,131.17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 kartlarda ikinci el patlaması yaşanacak yakında ama hiç biri alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 lol no, yaşanmayacak Kartlarını satanlar pişman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 borc alip girdiyse mecbur satacaklar.. cok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Rewendor said: E haklılar kızmakta, ponzi diyen kişi 3 günlük düşüşe bakıp long termi bozandan dahi daha uzak konuya :) Askolsun abi ben uzakmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 E abi "patlar" deyin o ayrı da "ponzi" demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 mevcut hali ponzi özelliklerini barındırıyor ama. daha doğrusu ortaya çıkışı ponzi amaçlı değil, ulaşacağı noktada da ponzi olmayacak. ama şu an ponzi haline geldi. sisteme girmek için x dolar verip coin alıyorsun, senin x dolarının 2x olması için sisteme yeni insanların/doların gelip coin alması gerekiyor. toplam coin sayısı da sınırlı. işlem yapılan borsaların cash out limitleri de var, yani sistemden çıkış çok rahat değil. elbette klasik ponziler gibi referral ile para kazanma, tek bir merkezden kasıtlı olarak reklam yapma gibi kör göze parmak yok. zaten bu özellikler olmadığı için ortaya çıkışı bir ponzi değil. coin ile ekmek su vs. alınana kadar saatli bomba gibi elden ele gezecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Valla çok rahat çıkış yapıldığını birinci elden gördüm ben. Türkiye'de biraz daha zor sadece. Bir de Stripe falan kullanıyordu gayet çok yakın zamana kadar, hatta zamanında Amazon, Steam falan da kullanmıştı. Bu saçma dalgalanmalar geçince tekrar kullanılır olacak. Şu anda sadece işte dalgalandırmalarla küçük yatırımcı silkeleme hareketleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Bright said: lol no, yaşanmayacak Kartlarını satanlar pişman olur satıcağımdan değilde neden böyle diyorsun? zorluk mu azalıcak miningde nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 dlc geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ben tesla hissesi alinca onun 2x olmasi icin baskasinin gelip almasi gerekmiyor mu? Tesla hissesiyle ekmek aliniyor mu? Ponzi degil, dagilin Stripe da dalgalanmalardan degil salaklar kendi yatirim yaptiklari coin kullanilsin diye destegi cektiler umarim guzelce batmistir o salak coin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 oo her crash sonrası buraya toplananlar, hosgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sardalya said: Ben tesla hissesi alinca onun 2x olmasi icin baskasinin gelip almasi gerekmiyor mu? Tesla hissesiyle ekmek aliniyor mu? Ponzi degil, dagilin Stripe da dalgalanmalardan degil salaklar kendi yatirim yaptiklari coin kullanilsin diye destegi cektiler umarim guzelce batmistir o salak coin. Eğer bir gün tesla hisselerinden 10 milyon dolar çıkarmak istediğinde karşındaki borsa ödeyemezse, herkesin üzerinde mutabakata vardığı hisse senedi kavramı ve buna bağlı underlying assetin varlığı ortadan kalkarsa tesla hissesinin ayakta durması sürekli yeni gelenlere bağlı kalır ve ponziye dönüşür. ne dedim başta, ponzi olarak ortaya çıkmadı, ulaşacağı yer de ponzi değil. ama güçsüz borsaların işlem yaptırdığı elden ele gezen ve henüz medium of exchange olarak üzerinde bir tacit knowledge birliği kurulmamış bir ürün haline gelen coinler şu anda merkezi olmayan ponzi formatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Son 5 sayfaya baktım da herkes geri yukselcekmis gibi konuşmuş neredeyse. 10k+ zor görür daha, muhtemelen 1k - 3k aralığında kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar