Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 kredi çekmek yetmez tüm tefecilerden alabildiğin kadar para al evi arabayı sat bi donun kalsın bas hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 bitcoin nereden alıyorsunuz? Ben bulamadım hala bir yer. fazla varsa bana da verebilirsiniz. İş bankası veya Akbank hesabınız varsa hemen trade edebiliriz. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 paribudan alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 paribuda da fotolu kimlik istiyorlar mı? baktım günlük 500TL ye kadar istemiyorlarmış. Bilgi için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 bonuSimo said: paribudan alıyorum ben Teşekkürler çok makbule geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 akirafes said: paribuda da fotolu kimlik istiyorlar mı? baktım günlük 500TL ye kadar istemiyorlarmış. Bilgi için teşekkür ederim. 500tl den sonra da sadece kimlik yetiyor selfieye falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Altcoinler çok ilginç tüm gün DigiByte'ı izledim. 75% arttı şu an itibari ile. Açıklamalarını vs. çok yakından takip etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 2k dolaresi gecti btc. Neler oluyor anlamış değilim. Son aylardaki yukselisin sebebini bilen varmı. Nedir bu btcyi ucuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 check ethereum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 eth diyip duruyorum kaç sayfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Eth :/ Lan 18 Mayıs'da 90 dolarmış şimdi 157. Haftasonu para aktaramadığım için giremedim de lanet olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 eth sene sonu 500 dolara cikar zaten. seneye de bi daha koyar bitcoine doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 eth inanılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 serjuhan said: Eth :/ Lan 18 Mayıs'da 90 dolarmış şimdi 157. Haftasonu para aktaramadığım için giremedim de lanet olsun :/ aynen ben de aktaramadım uçmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Daha devam eder mi ki bu yükselişi ETH'ın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yarin %10 duser ertesi gun %20 cikar. genel trend cikis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bitcoine 10k dolar olur diye ongoruyolar hala sdfg herhangi bir yasak kisitlama gelmeyip yayginlasma devam ettikce cryptocoin sistemlerine it gibi para akacagi kesin. hatta yakin zamanda 3. dunya ulkelerine olan yatirimlari bile kesebilir bu is. gidip kazak borsasina para yatirmak yerine mehmetcoin e yatirabilir fonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ki bu da gop larin sonunu getirir. goplarin sonu gelirse dunya ticareti krize girmeye baslar ve kapitalizm tekrar kendini resetler. cunku literally hicbir meta almiyosun coinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 acaba aynı trend ripple denen nane için de olur mu, trene atlasak mı şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple'i dun gordum altcoinleri incelerken, 2013 diyor cikis tarihine.. 2013ten beri patlamamis simdi patlamasi zor geldi incelemedim ne yapiyor ne ediyor ama, cok ozel degilse almam 2013'te cikan seyi. mis gibi 2016/2017 modeller dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple in hikayesi var ama. tabani var. kullanmayi kabul eden worldwide banka var bir suru. butun altcoinler costu amk. dogecoin in ne gibi bir varlik amaci var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple 1 hafta once %40 cikti bugun indi %20. kumar iste sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 am,a uzun vadewde cikacagi kesin coinlerden biri ripple biri etherum, bitcoin zaten hepsinin babasi. her coin in saglam dayanagi olmadigi icin aradan 3-5 garanti olana da girilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple'ın hacmi de baya iyi, bence 1000 lira koyup unutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 beyler nasıl olursa olsun artacak mı alalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar