Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

oyunu tavsiye ederim bayağı zevkli ve hikayenin bazı kısımları import ede ede gidiyor. Ama acele etmeyip keyfine vararak oynarım vs diyorsan herhalde 230-250+ saat gider sanırım.

Mesaj tarihi:
44 dakika önce, Aiko dedi ki:

yalnız bunlar ne ya. arkadaş listemin yarısı bu şekilde sepet yapmış neredeyse asdasd

arada bende ekliyorum 1-2 tl yi geçmeyen oyunlar oluyor kart düşüren. Zaten kartı osu busu satılınca oyundan daha fazla getiriyor bizim para birimi sağolsun ? . 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

The Great Ace Attorney Chronicles
Solasta: Crown of the Magister - Primal Calling
The Song of Saya
WRC 10

Bunları aldım bu indirimden. Hepsi de oynayacağım. Oynamayacağım oyun almıyorum artık pek.

Herkese bunu da öneririm tekrar, her açıdan 2021'in en beğendiğim oyunlarından derken durun bunun bir konusu açayım ben.: https://store.steampowered.com/app/983970/Haven/

Mesaj tarihi:
53 dakika önce, axedice dedi ki:

Steam idlela kart düşürmek kolay da, düşen kartları satmak zor ya.

o manada demedim. 1 2 lira oynamayacağın oyunu alıp kart düşürme hinliği düşünmek.

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Shadow dedi ki:

Abartmış bazılarımız bence, GamePasste var çoğu oyun onu alsanız ya 6 aylığı 120tlden?

gamepass'ten zırt pırt oyun kalkıyor ve dlc'ler yok. misal onunla aktif destiny2 oynayanlar büyük patladı, şimdi gidip kaç aylık abonelik parasını tek oyuna vermek ya da oyunu bırakmak zorundalar. kağıt üstünde 1-2 gün oynanıp biten oyunlar için iyi ama uzun soluklu oyunlarda sorunlu.

Mesaj tarihi:

birde sunlari aldim tamamdir bitti, eskisi gibi gunlerce sale nobetlemeyince 1-2 saatte max bitiyor sale ?

Terminator: Resistance

Serious Sam 4

Ion Fury

The 7th Guest: 25th Anniversary Edition

Superliminal

Mesaj tarihi:

epic den far cry,metro,rdr2,valhalla aldım indirimle 404 liraya geldi. almak istediğim diğer oyunlar game pass de var zaten bir de belki loop hero alırım

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
7 dakika önce, Esnaf dedi ki:

epic den far cry,metro,rdr2,valhalla aldım indirimle 404 liraya geldi. almak istediğim diğer oyunlar game pass de var zaten bir de belki loop hero alırım

Valhalla hakkında uyarayım, oyun çok güzel ama daha tam bitmedi. Zaten Odyssey'i de Atlantis DLC'si ile bitirmişlerdi tam olarak. Birkaç 10 Mart'ta yeni Ragnarök DLC'si geliyor bu arada.

Irlanda ve Paris DLC'leri de güzel zaten, her biri de 10-15 saat sürüyor.

Mesaj tarihi:

Ben de şunları aldım şimdilik, Gerge'nin tavsiyesiyle Phoenix de alabilirim.

• Mass Effect Remastered
  • Twelve Minutes
  • Solasta DLC'si
  • Game Dev Studio (Game Dev Tycoon sonrası @jonq tavsiyesiyle)
  • Dragon Age 2 (bunu oynamamışım bak)
  • Townscrapper
  • Scythe
  • Yeni Oluştur...