Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 mass effect 3 oyun ve tüm dlc ler olduğu için bayağı uzun yanlız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Ondan da çekiniyorum yani. O kadar vaktim yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 oyunu tavsiye ederim bayağı zevkli ve hikayenin bazı kısımları import ede ede gidiyor. Ama acele etmeyip keyfine vararak oynarım vs diyorsan herhalde 230-250+ saat gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Abartmış bazılarımız bence, GamePasste var çoğu oyun onu alsanız ya 6 aylığı 120tlden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 red dead redemption 2 alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 yalnız bunlar ne ya. arkadaş listemin yarısı bu şekilde sepet yapmış neredeyse asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 9 saat önce, Darksun dedi ki: https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/ 210 TL ye inmiş meraklısı varsa artık zamanı abi bu 1-2 aya gamepass'e gelecek diye biliyorum. bence vermeyin bu parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 44 dakika önce, Aiko dedi ki: yalnız bunlar ne ya. arkadaş listemin yarısı bu şekilde sepet yapmış neredeyse asdasd arada bende ekliyorum 1-2 tl yi geçmeyen oyunlar oluyor kart düşüren. Zaten kartı osu busu satılınca oyundan daha fazla getiriyor bizim para birimi sağolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 ya bu ne enerji nasıl uğraşabiliyosun onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Steam idlela kart düşürmek kolay da, düşen kartları satmak zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 oyunları bulması kolay en azından iş yerinde çok boş vakit var, zor olan kısmı satış evet heh. Acele etmezseniz çok sorun yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 The Great Ace Attorney Chronicles Solasta: Crown of the Magister - Primal Calling The Song of Saya WRC 10 Bunları aldım bu indirimden. Hepsi de oynayacağım. Oynamayacağım oyun almıyorum artık pek. Herkese bunu da öneririm tekrar, her açıdan 2021'in en beğendiğim oyunlarından derken durun bunun bir konusu açayım ben.: https://store.steampowered.com/app/983970/Haven/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 53 dakika önce, axedice dedi ki: Steam idlela kart düşürmek kolay da, düşen kartları satmak zor ya. o manada demedim. 1 2 lira oynamayacağın oyunu alıp kart düşürme hinliği düşünmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 10 saat önce, Shadow dedi ki: Abartmış bazılarımız bence, GamePasste var çoğu oyun onu alsanız ya 6 aylığı 120tlden? gamepass'ten zırt pırt oyun kalkıyor ve dlc'ler yok. misal onunla aktif destiny2 oynayanlar büyük patladı, şimdi gidip kaç aylık abonelik parasını tek oyuna vermek ya da oyunu bırakmak zorundalar. kağıt üstünde 1-2 gün oynanıp biten oyunlar için iyi ama uzun soluklu oyunlarda sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 birde sunlari aldim tamamdir bitti, eskisi gibi gunlerce sale nobetlemeyince 1-2 saatte max bitiyor sale Terminator: Resistance Serious Sam 4 Ion Fury The 7th Guest: 25th Anniversary Edition Superliminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Deadloop'tan da Mass Effect'den de vazgeçtim. Game Pass'a gelir bu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 South Park: The Stick of Truth Wolcen GRIS Hades Dead Cells Terraria bunları aldım bi senede zor bitiririm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 epic den far cry,metro,rdr2,valhalla aldım indirimle 404 liraya geldi. almak istediğim diğer oyunlar game pass de var zaten bir de belki loop hero alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 loop hero yu epic birkaç gün önce vermemiş miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) vermişti kaçırmışım onu bugün de mutant year zero veriyor türü sevene. Aralık 23, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 7 dakika önce, Esnaf dedi ki: epic den far cry,metro,rdr2,valhalla aldım indirimle 404 liraya geldi. almak istediğim diğer oyunlar game pass de var zaten bir de belki loop hero alırım Valhalla hakkında uyarayım, oyun çok güzel ama daha tam bitmedi. Zaten Odyssey'i de Atlantis DLC'si ile bitirmişlerdi tam olarak. Birkaç 10 Mart'ta yeni Ragnarök DLC'si geliyor bu arada. Irlanda ve Paris DLC'leri de güzel zaten, her biri de 10-15 saat sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 The Outer Worlds %63 STAR WARS Jedi: Fallen Order %67 DEATH STRANDING %70 Stellaris dlcler %50 %25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Valhalla'da modern insan olduğun parkurları yapmak şart bir de, story relevant onlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Ben de şunları aldım şimdilik, Gerge'nin tavsiyesiyle Phoenix de alabilirim. Mass Effect Remastered Twelve Minutes Solasta DLC'si Game Dev Studio (Game Dev Tycoon sonrası @jonq tavsiyesiyle) Dragon Age 2 (bunu oynamamışım bak) Townscrapper Scythe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 dragon age 2 çok kötü ya DA1 ile alakası yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar