Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Pathfinder 1-2'nin tüm DLClerini aldım 10 dolar bile tutmadı dün tanesi 10 dolardı ahah

bu dönem yeter bana zaten listemde başka bişey yok şu an çıkmış, belki Solasta2'yi alırım 1 hafta bitmeden daha da aklımda bişey yok.

Mesaj tarihi:

Yapı Kredi bankası MasterCard'ı olanlara (Kredi-Bankamatik kartı farketmiyor) Steam üzerinden yapılan alışverişlerde 300TL cashback veriyor. 2 aydır alıyorum ben geriye, önce telefondan WorldMobile girip arama kısmına Steam yazın çıkan kampanyaya Katıl butonuna tıklayın sonra Kredi-Banka kartınızla Steamden 300 TL veya üzeri bir alışveriş yapın, bonus puan değil bu Nays gibi geri ödeme yapıyor hesabınıza. Haydi hayırlı traşlar... asfsdss

img_0975-webp.915453

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Shadow, 21.03.2026 19:37 tarihinde dedi ki:

Yapı Kredi bankası MasterCard'ı olanlara (Kredi-Bankamatik kartı farketmiyor) Steam üzerinden yapılan alışverişlerde 300TL cashback veriyor. 2 aydır alıyorum ben geriye, önce telefondan WorldMobile girip arama kısmına Steam yazın çıkan kampanyaya Katıl butonuna tıklayın sonra Kredi-Banka kartınızla Steamden 300 TL veya üzeri bir alışveriş yapın, bonus puan değil bu Nays gibi geri ödeme yapıyor hesabınıza. Haydi hayırlı traşlar... asfsdss

img_0975-webp.915453

oha nasıl yani 

her oyunda 300tl indirim mi geliyor yani

Mesaj tarihi:
Saeros, 04.04.2026 12:15 tarihinde dedi ki:

oha nasıl yani 

abartma abi😁 her oyunda değil, ayda 1 tek sefer 300TL. Ben 2 kere cashback aldım 2 ayda mesela. Nays 100TL veriyor misal sadece çok az o.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi steam üzerinden veya ilandaki belirtilen yerlere ödeme yapıyorsan olur, eğer başka platformsa olmaz.

edit: ama önce cepten world mobil uygulamana girip steam diye aratıp, kampanyaya katıl butonuna tıkla yoksa olmaz unutma bunu

Shadow tarafından düzenlendi
Saeros, 04.04.2026 12:15 tarihinde dedi ki:

oha nasıl yani 

Zeus tuttuğunu adamantium etsin, çok büyük bless yolluyorum 🫵🔷

Edit: @Shadow'a yazacaktım yanlış quote. Ama bende çıkmadı bitmiş galiba kampanya.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

kampanya 19 nisana kadar geçerli bitmedi ama herkese çıkmıyor ilginç bir durum var ortada, Mastercard olması zorunlu bikere ama Kredi/Banka kartı farketmiyor. Cepten world mobile girip kampanya arama kısmına steam yazınca çıkarsa tamamdır yoksa maalesef 😞 bana saçma bir şekilde 2 ay üstüste çıktı lol

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rewendor, 04.04.2026 22:06 tarihinde dedi ki:

Zeus tuttuğunu adamantium etsin, çok büyük bless yolluyorum 🫵🔷

Edit: @Shadow'a yazacaktım yanlış quote. Ama bende çıkmadı bitmiş galiba kampanya.

Rew haber vereyim dedim, bu kampanya yine başlamış 19 Mayısa kadar 300TL veriyor Yapı Kredi Mastercardlılara cashback olarak.

Bana bu sefer sadece Apple ve XBOX-Microsoft Store çıktı ama, yani Steam ya yok ya da sadece bana yok çok sömürdüm diye asfasds

Cepten WorldMobil uygulamana girip kampanyalar kısmına apple yaz veya başta steam yaz bir dene, çıkarsa KATIL butonuna tıkla sonra alışverişten 1-2 gün sonra yatıyor hesabına cashback. 300TL harcasan bile 300 geliyor yani alt limit yok... 

• Like 1
Shadow, 20.04.2026 20:04 tarihinde dedi ki:

Rew haber vereyim dedim, bu kampanya yine başlamış 19 Mayısa kadar 300TL veriyor Yapı Kredi Mastercardlılara cashback olarak.

Bana bu sefer sadece Apple ve XBOX-Microsoft Store çıktı ama, yani Steam ya yok ya da sadece bana yok çok sömürdüm diye asfasds

Cepten WorldMobil uygulamana girip kampanyalar kısmına apple yaz veya başta steam yaz bir dene, çıkarsa KATIL butonuna tıkla sonra alışverişten 1-2 gün sonra yatıyor hesabına cashback. 300TL harcasan bile 300 geliyor yani alt limit yok... 

Hemen bakıyorum, çok teşekkür ettim 🙂 Apple yaramaz da belki Xbox kullanırım.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
Rewendor, 20.04.2026 20:05 tarihinde dedi ki:

Hemen bakıyorum, çok teşekkür ettim 🙂 Apple yaramaz da belki Xbox kullanırım.

np.

WorldMobil kampanyasında ayrı bir indirim daha gelmiş şimdi baktım, bunda dizi-oyun diyor ve Kampanyalar sekmesinde aratınca Steam diye çıkıyor bu sefer. yani XBOX'a falan mecbur değilsin, steamden al önce direk gelir 1-2 güne geriye. üstüne bir de MS veya XBOX denersin uygun bişey varsa, ben Mount&Blade2 DLCsini düşünüyorum mesela şimdi. Yani eğer 2. kampanya da XBOXda oluyorsa mis.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Epicte BF serisi yine indirimde, acaba 2042 alınır mı? Ben de o yok sadece, bir de BF 6.

Battlefield V %95: ₺25 ️
Battlefield 2042 %95: ₺30 ️
Battlefield 1 %95: ₺75 ️
Battlefield 4 %95: ₺75 ️

Mesaj tarihi:

bu saatten sonra 2042 almanın pek bi anlamı yok. çıktığı tarihten 1,5 sene sonra oyun güzel bi kıvama geldi, epey de oynadım, keyifliydi. Class sistemini sonradan entegre etmişlerdi, ben de o geldikten sonra operatörleri kafamda ignorelayıp class-based'miş gibi oynadım. Ama BF6 beta'dan beri şunu derim, gunplay olarak 2042'den çok da farklı değil, operatörlerin olmadığı versiyonu gibi düşünülebilir ki bu otomatik daha iyi demek. Yalnız işte bf6'nın map design'ı sıkıştırılmış hot spot cehennemi formatında olduğu için bf2042'nin geniş haritaları değerli oldu bi anda. Yoksa artistik açıdan leş gibiydi ama ölümü gördük "sıtma iyiydi ya" dedik.

ha bi de 128 player denenmişti ilk defa 2042'de. doğru yönetilebilseydi iyiydi aslında ama yönetilemedi. Araçlar player sayısına göre scale olmadı, haritalar büyüktü ama bazı hot spotlar 10 vs. 10 için tasarlanmış küçük alanlardı, oralara 64v64 girince spastik bi şey oluyordu falan.

Ya hani resmen her battlefield oyununda adamlar en az 1 tane core bi şeyi o kadar yanlış execute ediyor ki, mekanik kötü sanıyosun, halbuki execution rezalet. 2042 için bu 128 playerdı. BF6 içinse direk çoklu kişilik bozukluğu var. temelde sağlam bi oyun varken, cod mu olayım bf mi olayım krizi, 32v32 konseptiyle çarpışıyor bu sefer de

Neyse özetle 6 varken 2042'ye gerek yok bence. ama 30 tl yani, eline yapışmaz. Alıp bakıp BF6'nın yaptığı hataları daha net görebilirsin sgdf

• Like 1
  • Yeni Oluştur...