yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 O BU DEĞİL DE SAAT KAÇ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi bu iş için kaç adam gün harcadık allah bilir. haram olsun emeklerim adfsf hala saatlerle uğraşıyoz sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu ulkede gerek sart -cani istemek - olunca antin kuntin isler tavan yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BEYLER İŞTEN ÇIKIŞIMI VERMİŞLER, SAAT 10'DA İŞE GELİNİR Mİ DİYE, SAAT 9 DEĞİL Mİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 telefonunu göster abi adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 iş yerimdeki pc 2 saat geriye gitmiş o niye olmuş olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 mac mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 saat kaç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu kadar gerzek bir karar daha önce verilmemiştir herhalde saatlerin geri alınsaydı bu kadar sıkıntı olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 windows 10 a geçtim, sanırım yine değiştirmiş saati. 10da Doktora gidicektim geç kaldım diye oyalanıyorum yatakta. Ama sanırım 9 20 saat. Hay sıçayım böyle işe. Edit: yoksa saat 10 20 mi? Forumun saati mi düzeltildi? Edit 2: http://www.saatkac.com/index.php?dCountry=Turkey oha 11 20ymiş. Harbi sıçayım yapacağınız işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 google -> what time is it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ya yazın google'a almanya yerel saati diye Sonra ona 2 ekleyin 09:27 mesela Pleblerde 11:27 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 13:41 şuan forum 1 saat geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 o degilde , google authenticator duzgun calismiyor bu yuzden, "saati otomatik ayarla" secenegini kapatirsaniz eger. acincada geri gidiyor 1 saat gene ssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 cidden canına okudular türkiye'nin, tebrikler. dün akşam oturduk senin saatin mi benim saatim mi diye, kaç gündür kullandığım saatler yanlış çıktı. kuzey kore kafası tam. kendi başına y2k krizini gerçekleştiren ülkeyiz, cidden bravo kimler düşündüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Benim telefon yine geriye gitmiş 30dk gecikmeli çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 hala hangi saat doğru tartışması mı yapıyorsunuz? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 abi ben anlamıyorum google'ınız yok mu sizin hayır bilmediğim bişey mi var googlea trde saat kaç yazınca çıkan saatler de mi yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Kuwait saatini kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 komedi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Norak said: o degilde , google authenticator duzgun calismiyor bu yuzden, "saati otomatik ayarla" secenegini kapatirsaniz eger. acincada geri gidiyor 1 saat gene ssfd Bunun çaresi kolay. Saatin otomatik ayarını bozmatın, +3 bir saat dilimine geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 NOLCAK ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Saat olayı facia ya sfsdfs 8'inde sanırım geri alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 abi geçen oyunda saat 12 olmuş çıkayım ben dedim. saat 11 değil mi lan salak mısın dediler. açıkladım. ülkecek salak olduğumuza kanaat getirdiler. DÜNYAYA REZİL ETTİN BİZİ PİS ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ben hiç bir şeyi değiştirmedim. Birle topluyorum gördüğüm saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar