fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 valla fenerbahcenin hakki yenirken ZAA yapildiginda yazmistim ben her gsli hakki yendiginde gozyaslarindan oturu gole daha cok sevinecem diye. umarim bir de muslera'ya kirmizi cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 daha cok yeriz, tesekkurler denge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kuralın yeni haline göre ofsayt olmasi gerek. geçen seneki kuralda top oyuncuya gidene kadar bekleyin diyordu bu gibi pozisyonlarda seken toplar icin ama yine değişmis olmasi gerek yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 dunyada saatler geri alinip orada alinmazsa daha yeni acarim bende :( peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Rewendor said: Hakan'ı sola çekip de stoper sokmak yerine Olcan'ı bek sürdü adam.sari kartli hakan balta'yi solda gokhan + markovic ikilisine karsi oynatmak intihardi direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 mactan sonra cok bilenler soyler ne oldugunu, bosverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 van pörsi böyle oynucaksa oynamasın aga,kontrol yok hız yok ne var peki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bu da sarı kart. aziz'in bu macı kesin kazanıcaz demesinin sebebi belli oldu. Siz dalın ben hallettim demis iste mac oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Gol vuruşundan önceki pozisyon ofsayt. Aydınus'un katlettiği Fenerbahçe maçları gsden fazladır, o yüzden eyyama gerek yok şu an. 1 Cüneyt 2 Fırat ikisi de biribinden rezil adamlar. Lan demediği halde duyduğunu iddia edip sarı kartla adam attı bu herif Fenerbahçe'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yekeyeke said: DoruK said: su ana kadar macin en iyileri bilal ve chedjou bi çeşit şaka herhalde :Dyaa gs tarafi icin gayet dogru bilal kimdir nedir bilmem ilk kez sahada goruyorum ama butun toplarla o bulusup dikine pas deneyen tek o su ana kadar. chedjou daha iyi ama fener tarafi ise o kadar tirt ki iyi diyebilecegim bir adam yok. bi ofsayttan gol attilar iste klasik, olur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 madcow said: bu da sarı kart. aziz'in bu macı kesin kazanıcaz demesinin sebebi belli oldu. Siz dalın ben hallettim demis iste mac oncesi.EHUEHEUEHEUHEHEWHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 fener ikinci yarıya rvp-fernandao değişikliği ile başlar çok kötü adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Ilk yari bitti. Sutumuz yok. Cok teknik oyuncular olan Birlo-Xelcuk ikilisi topu 3 dakkada karsiya tasiyamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bitti abi mac, yamyam gibi oynuyo fener, kirdilar 2 adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 CthuLhu said: Şu umutu oynatan hocanın allah bbelasın versin Umut gol mu kacirdi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 fizban said: Rewendor said: Hakan'ı sola çekip de stoper sokmak yerine Olcan'ı bek sürdü adam.sari kartli hakan balta'yi solda gokhan + markovic ikilisine karsi oynatmak intihardi direk ya. Orası öyle de, öbür seçenek sol bekte Olcan. Bence daha büyük risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Umut'un oyunda olması bana umut veriyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 neyse üzülmeyin 2. yarı şut atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Gerçekten fener taktik çalışmamış tackle çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 gol pozisyonuna giremedi ki, hatta topa degemedi. kirmizi kart gorse daha yararli olacak en azindan karsi takim 10 kisi bunlar diye dusunup rehavete falan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Gol için net ofsayt dendi mi? Denmediyse gözümü açayım milletin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 madcow said: bu da sarı kart. aziz'in bu macı kesin kazanıcaz demesinin sebebi belli oldu. Siz dalın ben hallettim demis iste mac oncesi. Ya ulan maç bitmeden ne çabuk kabul ettiniz yenilgiyi başladınız hemen ağlamaya, maç sırasında Selpak.jpg mi koyalım anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Şu umutu Bilali oynattığı sürece maç falan kazanmayalım ya. Cidden allah belasını versin bu Hamzanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Net ofsayt. Ama en azindan adamlarin sutu var. Bok gibi oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Beyler ilk yaridan aglamayin. Musleraya paslar sayesinde top kontrolu istatistigi GS'de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar