Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray @ 25.10.2015 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla fenerbahcenin hakki yenirken ZAA yapildiginda yazmistim ben her gsli hakki yendiginde gozyaslarindan oturu gole daha cok sevinecem diye. umarim bir de muslera'ya kirmizi cikar :)
Mesaj tarihi:
kuralın yeni haline göre ofsayt olmasi gerek.
geçen seneki kuralda top oyuncuya gidene kadar bekleyin diyordu bu gibi pozisyonlarda seken toplar icin ama yine değişmis olmasi gerek yamulmuyorsam
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Hakan'ı sola çekip de stoper sokmak yerine Olcan'ı bek sürdü adam.
sari kartli hakan balta'yi solda gokhan + markovic ikilisine karsi oynatmak intihardi direk ya.
Mesaj tarihi:
Gol vuruşundan önceki pozisyon ofsayt.

Aydınus'un katlettiği Fenerbahçe maçları gsden fazladır, o yüzden eyyama gerek yok şu an. 1 Cüneyt 2 Fırat ikisi de biribinden rezil adamlar. Lan demediği halde duyduğunu iddia edip sarı kartla adam attı bu herif Fenerbahçe'de...
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

DoruK said:

su ana kadar macin en iyileri bilal ve chedjou

bi çeşit şaka herhalde :D
yaa gs tarafi icin gayet dogru

bilal kimdir nedir bilmem ilk kez sahada goruyorum ama butun toplarla o bulusup dikine pas deneyen tek o su ana kadar. chedjou daha iyi ama

fener tarafi ise o kadar tirt ki iyi diyebilecegim bir adam yok. bi ofsayttan gol attilar iste klasik, olur oyle.
Mesaj tarihi:
fizban said:

Rewendor said:

Hakan'ı sola çekip de stoper sokmak yerine Olcan'ı bek sürdü adam.
sari kartli hakan balta'yi solda gokhan + markovic ikilisine karsi oynatmak intihardi direk ya.

Orası öyle de, öbür seçenek sol bekte Olcan. Bence daha büyük risk.
Mesaj tarihi:
gol pozisyonuna giremedi ki, hatta topa degemedi. kirmizi kart gorse daha yararli olacak en azindan karsi takim 10 kisi bunlar diye dusunup rehavete falan girer.
Mesaj tarihi:
madcow said:

bu da sarı kart.

aziz'in bu macı kesin kazanıcaz demesinin sebebi belli oldu. Siz dalın ben hallettim demis iste mac oncesi.

Ya ulan maç bitmeden ne çabuk kabul ettiniz yenilgiyi başladınız hemen ağlamaya, maç sırasında Selpak.jpg mi koyalım anlamıyorum ki
  • Yeni Oluştur...