Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Grup Maçı | Galatasray - Benfica | @21.10.2015 21.45 - TivibuSpor


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

1-3 Benfica alacak gibi.
ILK YARI
GS önce 1. viteste kontrollü gitmeye çalışacak ama Benfica basit bir gol tıklatacak. Sonra dengelerin bozulmasına sinirlenen Hamza kontrolsüzce saldıracak. Burak'ın kendini yere bırakmasından kaynaklı bir top kaybı sonucu Benfica 2. golü tıklatacak.

IKINCI YARI
GS 50. dakika - 60. dakika aralarında golü bulacak. Herkes gaz tabi. "SALDIR CIMBOM OKEY LETSGO". 2-1.

Çok geçmeden 75. dakika civarlarında 3. golü bulacak Benfia. 1-3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benfica, Atletico'ya 2 tane kontradan çaktı; sanırım Atletico'ya aynı maçta 2 kontra golü atan başka takım yoktur son senelerde. O yüzden baskılı oyun erken gol gelmezse bizi patlatır. Kontrollü oyunda da orta saha kurgumuz gereği bir halt yiyemiyoruz. Bilal'in yanıltıcı bir formu var; Anadolu maçları veya Astana gibi takımlara karşı 10 numara muadili oynar anca bu takımda. Selçuk'un yanına Jose'den başka oyuncu yok. Deli dana gibi saldırmadan Yasin-Sneijder-Carole üçgeniyle ince işlememiz lazım rakibin sağını, zayıflar.

Ummadığım bir seyirci desteği vardı Gençler maçında, takım sezonun en iyi oyununu oynadı ve önümüzde 2 kritik maç var; hem CL maçı olması hem de önümüzdeki Fener maçına daha da ivmelenmemiz adına seyirci aldırır maçı.

Fakat Astana'yı yenemememiz ve Benfica'nın Madrid'de kazanması bizim için en kötü senaryo oldu. Madrid ve Lizbon'da kazanmamız zorunlu hale geldi çıkmak için, imkansıza yakın bir durum. Ama yine de oldu da içerde dışarda yendik Benfica'yı, o zaman Madrid başka olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...