Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 vibram tabanlar asfaltta falan baya kayıyo diyolardı, ona bi dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 @Esh evet vibramlar çok kayıyor. var bende öyle bi ayakkabı da pişman oldum aldığıma. buza yönelik taban yaptık diyorlar IceTrek mi ne o işte. ama onu da alınca pişman olur muyum onu merak ediyorum. Black-ice said: bonec sen isveçte değil misin ne tr'si? aquila said: hayir, herseyin yeri zamani var, belki adam bu botun gerektirdigi kosullarda yasiyo kisin, ne biliyosunuz. evet aynen İsveç. Türkiyeden almak istiyorum daha fazla çeşit var diye. kaldığım yerde biraz kısıtlı ürünler sadece spor mağazası gördüm işte The North Face felan satıyor klasik. yaşadığım yer çok soğuk değil gerçi, Ankara -15 olurken burası -10 oluyor ama daha kuzeylere yolculuk olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 direk marka sitesi bakmak yerine, karda dagda dogada olanlarin yazdigi bloglara bak, onlar genelde malzeme yorumu koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 aquila said: babasinin takimini giyip ajancilik oynayan kimdi? of bu hikaye neydi ya, kulaginda kulaklikla ajan taklidi falan yapan eleman vardi. wow kapismasindan dokulmustu sirlar ortaya sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 @aquila iyi fikir bi öyle bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ayakkabı-bot-postal için YDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yorumlar super. botlar fena cirkin lan. akademisyen botu degil mi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Nasıl bir mesleğiniz var, bu ayakkabılar ne yahu :D edit: İsveç falanmış neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Istanbulda dolasirken giymek icin degil, sogukta giymek icin dedi adam. Biz de -10/-20 civarinda giydigimiz seyleri verdik. O kadar soguga girdiginde tipinin nasil oldugu bir gidim bile umrunda olmuyor. Ankara kislarinda botun tipine bakan olmuyor pek: http://i.imgur.com/Iz3zA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 North Face den şaşmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 GERGE said: Istanbulda dolasirken giymek icin degil, sogukta giymek icin dedi adam. Biz de -10/-20 civarinda giydigimiz seyleri verdik. O kadar soguga girdiginde tipinin nasil oldugu bir gidim bile umrunda olmuyor. Ankara kislarinda botun tipine bakan olmuyor pek: http://i.imgur.com/Iz3zA.jpg Lol Varşova ya bakana kadar kutup 2 derece diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 wolverine de iyidir harbiden su ve soguk gecirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bone said: bu tip malzemeler konusunda detaylı bilgiye sahip olanlar gelsin buraya. .... help. Ayakkabi konusunda tek parca yada bir kac parca derinin birlesiminden yapilmis olanlari tavsiye ederim.Aku kullaniyorum.Buyuk besiktas carsinin altinda kanyon diye bi dukkan olacak.Orada bulabilirsin. Vibram erimezlik konusunda isim yapmis bir taban tipi.Uzun sureli asfalt ustu kullaniminda neredeyse ayakkabi tabaninin tamamen eridigine sahit oldum.Benim kadar cok yuruyecegini ote yandan sanmiyorum.Bu etmen sana dokunmayabilir ama kenar bilgi olarak dursun.Bu vibram tabanlar asfalta karsi cok dayanimli degiller.Islak beton, mermer ... ustunde kayar ama bir alisma sureci var.Sonra ona gore dengeni sagliyosun zaten.Buz pisti etkisi yasamadim. Bu ayakkabilarin yuruyus konforu muazzam.Uzun sureli kullanimlardan sonra standart ayakkabilara geciste ayagin sikinti yasayacak.Yururken dizlerin ayak kemiklerin agriyacak falan.Atla deve bir mevzu degil ama o alisma surecinden onceki agrilar hic hos degil.Bir ara sirf bu yuzden yazin bile bot giyiyodum.Calismaya basladiktan sonra o agrilara dayanip standart ayakkabilara sigar oldum tabi. Northface, Columbia, lafuma bu markalardan uzak durmak lazim ayakkabi konusunda.Ayakkabilarinin omru cok cabuk tukeniyor.2 adet lafuma ayakkabiyi cok kisa surede pert ettigim icin onermiyorum.7-8 sene once lafumalar sanirim avrupada uretilirken sonradan cine tasiyolar uretimi.ucuz malzeme ucuz iscilik... eskiden tas gibi saglam olan ayakkabi simdi 2 dakka zora gelince sagindan solundan patliyo.goretexi yirtilip su aliyo falan...Columbiayla nortface de daha cok tekstil urunleri acisindan tercih edilecek markalar.Ayakkabi konusunda cok dandik uretimleri var.(evereste tirmanmayacaksan tabi.alt seviye treking dagcilik ayakkabilari icin bu soyledigim) karrimor, boreal ve aku kalitesi acisindan bildigim ve tavsiye edebilecegim 3 marka.ikisinde de az parcali az dikisli deri ayakkabi mevcut.boreal icin karakoyde bi outdoor magazasi vardi oraya bakabilirsin.hatta karakoyde bayaa bi outdoor magazasi olacak.(av malzemesi satip bu marka ayakkabi satanlarda var onlarada bakilabilir.) http://www.atlaskamp.com/karrimor-ksb-penrith-ful-deri-trekking-bot-k239-5468 http://www.atlaskamp.com/boreal-atlas-dagci-botu-2brl-45504-6720 akuda secenek bol ama kanyon ne kadarini getirise o kadarini alabilirsin turkiyede.X( http://www.aku.it/en/product/catalogo_en?resetFilters Ben bunu kullaniyorum : http://www.aku.it/en/product/catalogo_en/sottozero/winter-slope-plus-gtx-olive_en.html zamaninda guzel modele denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 gerge yine kalitesizlik savunma bakanlığına soyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dectahlonda quechua dıye bı marka var cok memnunum ben bot konusunda f/p muhteşem. mont olarakta, bershkadan bı mont almıstım dısı derımsı ıcı pofidik, oda super cıktı. Northface e falan gerek yok dagcı degılsen, içi puflu yünlü, yalıtımı iyi, kafası kapanabilen ( kafanın çeperinde kürk tüyü olursa ++++++ ) her mont ısını gorur. en soguk tipide kafanı kapattınmı tüylü mantoyla gram usumuosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 https://prodbeymenstorage.blob.core.windows.net/productimages/0709001254_IMG_02_2110058245143_900_1254.JPG https://www.beymen.com/p_dolce-gabbana-mont_105479_10013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yağmurda giyilebilecek klasik ayakkabı ve takımın üstüne giyilebilecek fonksiyonel mont tavsiyeleriniz için bir tık uzağınızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Suark said: dectahlonda quechua dıye bı marka var cok memnunum ben bot konusunda f/p muhteşem. mont olarakta, bershkadan bı mont almıstım dısı derımsı ıcı pofidik, oda super cıktı. Northface e falan gerek yok dagcı degılsen, içi puflu yünlü, yalıtımı iyi, kafası kapanabilen ( kafanın çeperinde kürk tüyü olursa ++++++ ) her mont ısını gorur. en soguk tipide kafanı kapattınmı tüylü mantoyla gram usumuosn (tu) ben de decathlon'dan aldim daha yeni, bakalim bu kis nasil olcak, giydim ilk aldigimda baya rahat geldi, yagmurda cok isime yarayacak gibi duruyor. bi de bershka yada pull & bear'den bi sey ayarladim mi tamamdir. Seks hayatim yok ayakkabilari icin tiklayiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Suark said: dectahlon şunu sesli okuyup eğlendim ya DEKTALON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tıhıhıh dektahlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 daha bunun quechua'yi soyleyemeyen koylu versiyonlari var. allah onlari patates etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 köşo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kueçua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 vibram'da tam hintli ismi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar