sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Tabi aynı şirkette çalıştığım sürece. Böyle bir teklif aldım, ok dedim anasını satayım. Malezya'ya yerleşiyorum, 1-2 seneye bir başka ülkeye geçeceğim falan öyle işte. Biraz uzak, kız arkadaş var, aile kıllatıyor falan ama açıkçası kimseye adam akıllı sormadan kendi başıma düşünüp kabul ettim. Hem kılışdaroğlunda liderlik vasfı yok, ne yapacam dönüp. Ama yine de bir garip his tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Abi iyi yapmışsın siktir et napcan burada falan yazmanız lazım arkadaşlar okuyup çıkmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Abi iyi yapmışsın siktir et napcan burada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bencede iyi yapmışsın, en azından hakettiğin şekilde yaşama fırsatına sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Abi iyi yapmışsın ne işin var buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Burada yapamayıp malezya da mı yapıcan. Sıfırdan ülke kur bari öyle takıl hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bir sn düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Orada yapamadığımı nereden biliyorsun gardaş. Orada yaptık ki buraya gönderdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Sağolun bu arada. Emin olamadım sonra amaan nolacak deneyeyim olmazsa basarım istifayı dönerim diyerekten kabul ettim. Terfi ile birlikte geliyor çünkü paket. Bakalım, zaman gösterecek. Bu arada ben de gelmeden Malezya diye testis geçiyordum da, bir çok alanda bizim bütün şehirlerimizden ve özellikle yozgat tan modern bir şehir kuala lumpur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Iyi yapmissin valla. Pasaportuna el koymadiklari muddetce np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 böbreğe dikkat et panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Olmazsa dönersin babuş, kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 kadikoy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Orda daha fazla yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bence gayet net iyi. süper kariyer hamlesi. bu yaşta yapmıcan 50 yaşında mı gidicen böle? git daha da yükselerek geri dönersin bikaç seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben de öyle düşündüğüm harascığım. Great minds think alike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 türkiye'ye tatile gelince napıyorum lan ben moduna girmiyosan kal :3 proje bitimine yokum dedim ben ilk izinden sonra mesela müslüman ülke (td) para marada birikti ya gereksiz sürünmecelere girmemek lazım bi süre sonra :P x kadar limit koymuştum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Git tabi deli misin. Kaybedecek bişeyin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 iyi tarafından bak hayatının geri kalanını ankarada da geçirebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ırak'a pergel koy. bi daire çiz etrafına. o dairenin içerisine girmedikçe random dünyanın herhangi bir yerinde mutlu olursun. iyi yapmışsın boşver hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Turkiye Malezya olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Lol malezya Sonraki durak neresi pakistan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 madem yurt dışında veya neyse işte başka bir ülkede yaşamak için karar aldın ki çok büyük bir karar. adam gibi bir ülkeye git orada iş bul, hayat kur. malezya'nın övülecek bir tarafı yok, TR'den 1 tık aşağı 1 tık yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar