S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 DarKRideR said: applev0dka said: valequenta said: hadi aglayin. AHAHAHAHAHAHAHAH acin bi sampiyonlar ligi muzigi kederlenin sizi kuslar bu adamı fındıklamıyorum ama bu da gollük orta asdsafa iyi seyirler http://www.youtube.com/watch?v=v0jhtePKH2c fındıklasan ne olur oğlum yüzü mü var çıkmaya, trollükte bir yere kadar asdfsd 3-4 gün unutturur hafta sonu BJK ya da FB maçıyla geri döner yine asdfsd şampiyonlar ligi müziği tittle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 fizban said: ginaly said: fizban said: Ahahahahahah. Balta golden sonra kime kizdi? ahaha sence (:selcuka dogru geldi o kufur ama. direk selçuğa ya sizin yapacağınız orta saha savunmasının modeli bi sövdü zira ORTASAHA YOK YOK adamlar 2. yarı resmen tek kale top oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bu koylu Astana'ya içeride de yenilir. Elini kolunu sallayarak ikinci olabilecek takim Astana'yi gecip UEFA'dan devam edebilir miyim diyecek konuma geldi? ABV ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CO5IU6qWcAEZbxo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Umarım benfica vs atletico maclarında 5 er yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sabriyi erken alsa maçı alırdı gs,verecekti coşkuyu sabriye 1-1 ken işi bitirecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 deplasmanda 1 puan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Şu fotonun "Gol mü? Sağol canım, biz yedik de geldik." capslisi vardı bulamadım. http://images.beyazgazete.com/haber/2014/12/4/20141204_hamza-hamzaoglu-devre-arasinda-gidecekler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Melo dan kar etmiştik değil mi !!! Astanayı yenemeyip kimi yeneceğiz biz ya? Kopenhag falan gelse yenerdi bizi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bu arada sabriyi de sol acıga aldı yani 90da. O da gozden kacmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Şu takımda top semihe gelene kadar bi ton kişi aptal aptal hatalar yapıyor, zekasız zekasız oyun oynuyor. Son hatayı semih yaptı diye ona patlatıyorsunuz. Yok efendim defansta oynuyor o hata yapmayacakmış bik bik, bütün takım hata yapmayacak amk. Yok öyle gerizekalı gibi oynayıp yaaa gol atamıyoruz forvetimiz kötü demek. Bu takımda forvetin orta sahanın mallığını defans yapmaya başlasa galatasarayın bi boku kalamyacak zaten adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 biri acilen borat capsi yapmalı yarına rapor yazcam cok useniyorum ya hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 lan yazdım yazdım sildim, çok sinirliyim. 2. yarı herifler öyle bir ezdiler ki, sanki karşıda amatör takım varmışcasına. nasıl bir panik, nasıl bir yetersizlik yarebbim. 2 saniye top tutamadık ayağımızda, sanki gerideymişiz gibi dikine, hızlı bir şekilde oynamaya devam ettik, tabi yetersiz umut sayesinde de dikine oynanan bütün topları rakip rahatça alıp hücüma geçti. ingiliz spiker bile galatasarayın ortasahada bu kadar boş alan bırakmasına, baskı yapmamasına anlam vermedi ama biz anladık tabi. denge bozulmamalı sonuçta. yok soğukmuş, yok zeminmiş falan hikaye, şu maçı alamamak skandaldır çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 İsterse ilk 3 e giremeyelim yine de yabancı TD gelsin. Yoksa kurtulamayacağız bu hemşolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 pattisliborek said: https://pbs.twimg.com/media/CO5IU6qWcAEZbxo.jpg Takım elbiseyi bi hayırsever vermiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Astana'yı yenemedikten sonra gruptan çıksak ne olacak zaten. 20 tane mi atsın adamlar. Grupta önüne gelen çaksın da bizimkiler "denge denge!" diye zırlayarak kendini imha etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 aktiftablet said: valequenta said: DarKRideR said: ya biliyorum bu maçlardan sonra inine çekiliyor ama asdfsad http://i.imgur.com/JKFWkdH.png içimde kalmıştı tepkisi hıyarın sadfasd hiyar senin 7 ceddindir genc. seviye bir yere kadar. Sus lan. Atıp tutarken o kadar uçmayaydın Kusura bakmayın mal mısınız? Adress felan da istersiniz birbirinizin özelden şimdi? Hade iki kişi tokmaklaşıyor orda? Ara kablo olmaya mı giriyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Acayip sevindim ya. Hakkatten. Adamlar golü attıklarında o kadar mutlu olmuşlardı ki. Takım tutmak gibi falan da değildi. Adamlar bayaa hastanede çocuk bekleyen baba modundaydılar. Çok sevindim. Gerçekten. Keşke yenseydiler. Sosti gelecek birazdan. "Aslında iyiydik. Takım da iyi. Bu sene GS'lilere rağmen gruptan çıkacağız" falan diyecek ona üzülüyorum. Adam mutlu olmak, takımıyla bütünleşmek istiyo ama... Olmaz hacı. Bu takımla olmaz. Taraftarlığın yanına azıcık müşterilik de katsan iyi olur. Veleküenta'ya yorum yok. Kizilelma'nın GS şubesi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 scorch said: fizban said: ginaly said: fizban said: Ahahahahahah. Balta golden sonra kime kizdi? ahaha sence (:selcuka dogru geldi o kufur ama. direk selçuğa ya sizin yapacağınız orta saha savunmasının modeli bi sövdü zira ORTASAHA YOK YOK adamlar 2. yarı resmen tek kale top oynadılar. Balta orada hakikaten Selçuk'a sövdüyse çok sevinirim. Ne kadar küfür varsa haketti adamlar. Ortasahada yarım saat tavla oynadılar rakip topla dalga dalga gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 madcow said: bu arada sabriyi de sol acıga aldı yani 90da. O da gozden kacmasınrakibin sag bekine almistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 valequenta said: DarKRideR said: ya biliyorum bu maçlardan sonra inine çekiliyor ama asdfsad http://i.imgur.com/JKFWkdH.png içimde kalmıştı tepkisi hıyarın sadfasd hiyar senin 7 ceddindir genc. seviye bir yere kadar. Gençler sakin. Uyarı kabul edin iki tarafa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Phyx said: astana'nın golu var KUDRETİM KARŞISINDA BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Maksimovic'te iyi çocukmuş. Ön libero diye ağlıyordu BJK gitsin alsın rotasyona soksun. Bu yaşta böyle hızlı atağa çıkartıyorsa kendini geliştirme durumunda elbet daha değerli oyuncu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 valequenta said: bu macta surpriz olma olasiligi yok. bjk nin sampiyon olma olasiligi kadar filan. valequenta said: deplasmanda 1 puan iyidir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar