Komutan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sR0SDT2GeFg Dün seyrettim, iyi film. Birkaç dalda Oscar adayı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 mesela hangi dallarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Daldan dala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 İzlediğim en kötü filmlerden biriydi. Kamera açısı bir yandan oyunculuklar bir yandan Dabbe 6 ya gitseydim daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 emilt bluntın dudaklarına oscar verseler yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 eldar said: mesela hangi dallarda? Sinematografide büyük ihtimalle aday olur. Yönetmen ve kadın oyuncu dallarında da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sıkar ya o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 monoscope said: İzlediğim en kötü filmlerden biriydi. Kamera açısı bir yandan oyunculuklar bir yandan Dabbe 6 ya gitseydim daha iyiydi. filmin çekimleri mükemmeldi hangi açıyı beğenmedin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 nereye taşındı? oh forum bozuldu yine TASINDI yazıyordu kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 µh ve goldbären'de abidik karakterler olduğu için onlarda yazıyor sadece. sonra düzeliyor. bu arada filmi izlemedim ama bi tanem, bebeğim emily olduğu için 10 veriyorum ben şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dikkatlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 film baya sicario AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 filmin adını gördükçe gülüyorum sıçaryo diye film mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 narcos izlemeyen pleblerin gülmesi normal almanca bilmeden hayzın dıbayzın yengen wunderbah diyip gülenler gibi gözüküyorsunuz dışarıdan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Goren de ispanyolca biliyor sanacak bu jelibonu hey allam. Film iyiymis bu arada fakir gibi dl edip izledim bu sefer.vizyondayken kacirmisim. Benicio reyis akmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Film fena değil ama yönetmenin diğer filmleri kadar başarılı değil, aynı vuruculuk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 k1nJo said: filmi izlemedim ama bi tanem, bebeğim emily olduğu için 10 veriyorum ben şimdiden. izledim yine 10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Baya iyi filmdi yahu. Sıfır beklenti ile izledim; herşeyi çok güzel anlatmışlar. Abartı aksiyon yok, gerçekçi hikaye, anlatım sade ama detayları kaçırmamak gerekiyor, vs. 9/10 rahat alır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Güzel filmdi, oscar lık bir yanı yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 7.5 alır. Adamın diğer filmleri gibi çılgın senaryolu değil. Özel bi yanı yok ama pek filmin. Ha çekimler aşırı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 trafikteki sahne ne iyiydi lan. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Tek izlenimlik iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Filmde Emily var da bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Vingthor said: film baya sicario AHAHAHAHAHAHAH ben yapcaktım lan bu espriyi sicario böyle işe ahahsdhfjkdhgkjsfdgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar